Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
De nézd meg akár a magyar alternatívákat (mymusic.hu) vagy a külföldieket (soundclick, last.fm), mindegyik csuklóból leveri. Azért 64 kbps mono egy kicsit gyengécske 2009 derekán.
Ergonómiailag még mindig a myspace a nyerő. Az a lényeg, hogy a látogató ráklikkel egy linkre és kap a képernyő közepére egy zenelejátszót, amiből szól a zene, amelyen jól látható, hogy mi szól, mi a szám címe, stb. Minden más csak púder. Myspace-es hangminőség alapján is teljesen jól el lehet dönteni, hogy érdekel-e az adott zene. Persze, nyerő megoldás lehet egy normális zenekari honlap is, ahol meg lehet hallgatni a dalokat normális minőségben.Egyébként még ami feltűnt, hogy egyszerűen túl hosszúak a számok. Vannak olyan zenei stílusok, ahol kevés témából raknak össze hosszú számokat, de a ti stílusotok pont nem az. Valamiféle ívet kell adni a daloknak, pl. a klasszikus verze-refrén-verze-bridge-refrén-szóló-refrén típusú dalszerkezetek sem véletlenül ennyire népszerűek.
A másik, hogy javaslom, igyekezzetek minél többfajta stílusú zenéből inspirációt gyűjteni. A "light metál női énekkel" stílus keretei bizony nagyon szűkek. Tele van a spájz olyan zenekarokkal, akik profi minőségű stílusgyakorlatot tudnak letenni az asztalra, szóval mindenképp érdemes kicsit más zenei irányokba is szétnézni. -
HavocS
senior tag
Köszönöm a kommenteket, válaszolok is azonnal:
lánymetál
Igen, ez benne is volt a számításban A következő album már félig kész, komolyabb lesz.
Gratula, nincs jobb szó. És ha valaki a hónotok alá akar nyúlni, jól nézzétek át a szerződést. Legyen tiétek az érdem, nem pedig egy hiénáé.
Köszi Mikor még öttagú volt a zenekar, a többiek ezt már mindenáron kiadóhoz akarták vinni, meg is kerestünk párat, de hát a feltételek Emiatt döntöttünk amellett, hogy úgyse vagyunk annyira ismertek, az ingyenzene meg mégiscsak egy plusz pont.
A myspace az nem tömeghisztéria, hanem valóban hasznos szolgáltatás.
A streamelés remek szolgáltatás, ebben tökéletesen egyetértek. De nézd meg akár a magyar alternatívákat (mymusic.hu) vagy a külföldieket (soundclick, last.fm), mindegyik csuklóból leveri. Azért 64 kbps mono egy kicsit gyengécske 2009 derekán.
A zene egyébként igéretes, az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne, hogy túl sok és túlságosan előtérben van az ének. Ilyen hosszú számokat egyszerűen nem visz el a hátán egyetlen női énekhang, több hangsúlyt kéne fektetni a hangszeres részekre..
Ezek a számok többnyire még az előző zenekar maradványai, és persze mindenki játszani akart az elejétől a végéig. Így aztán muszáj volt olyan számokat írni, amiben szinte mindig szól minden hangszer, és ez tényleg a változatosság rovására ment. Erre is csak azt tudom mondani, hogy a következő albumon jóval több szerepet kapnak majd a hangszerek.
-
naot
tag
A felvétel minősége jó, a magyar nyelven való éneklés is pozitív, de semmi kreativitás nincs a zenében, egyhangú.
-
Lenry
félisten
Nightwisht szeretem, Within Temptationt szeretem, Kittie-t szeretem, Tristania-t imádom... úgyhogy megelőlegezem a bizalmat a zenéteknek... csak érne már le
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
cucka
addikt
A myspace az nem tömeghisztéria, hanem valóban hasznos szolgáltatás. A legtöbb ember egyszerűen nem fog torrent-el meg egyéb letöltésekkel pöcsölni, legalábbis én tuti nem kezdek neki letölteni semmilyen ismeretlen zenekar zenéit, a myspace pont jó arra, hogy egyszerűen eldöntsem, érdekel-e.
A zene egyébként igéretes, az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne, hogy túl sok és túlságosan előtérben van az ének. Ilyen hosszú számokat egyszerűen nem visz el a hátán egyetlen női énekhang, több hangsúlyt kéne fektetni a hangszeres részekre..
-
Vakegérke
félisten
Figyu, HavocS barátom. Amit csináltok, az nekem tetszik. Kár, hogy nem torrentezem, így nem tudom leszedni az albumot. Más lehetőség nincs?
Az obszidián volt az ősemberek kőkésének az alapanyaga. Pattintgatták, míg használható nem lett.
Ha a Te érdemed, akkor gratula, ha mások is megérdemlik, akkor add át nekik is. Jó a brancs, és szép a lány hangja.
Üde szinfolt vagytok a sok média által felkapott zenekar, sztárocska közt.Gratula, nincs jobb szó. És ha valaki a hónotok alá akar nyúlni, jól nézzétek át a szerződést. Legyen tiétek az érdem, nem pedig egy hiénáé.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Franticfox
tag
Nagyon korrekt zenét hoztatok össze srácok, nekem egyedül az énekhanggal van egy kis gondom, valahogy nem tudom összeegyeztetni a kettőt...
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
Geffry
aktív tag
Érdekes és hangulatos kis zene... barátnőmnek azonnal megtetszett, ezzel erősítve a véleményem: lánymetál Ami se nem baj, se nem diszkrimináció, én is szeretem az ilyet, de csak mértékkel... és szerintem van igény olyan zenére amit közösen is lehet hallgatni.
Mindenesetre sok sikert a kezdeményezéshez!
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Sir Riccio
addikt
Nekem nagyon tetszik.
Egyre jobban bejön!
(megvan a link)[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Croissant
aktív tag
Az oldalon van egy elírás, a segédletben azt írod :"Kattints a biográfián a letöltés linkjére..." de ez a link valójában a diszkográfiában van.
zenét mindjárt hallgatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest