Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
A felsoroltak közül nem tetszik egyikse, de a legnagyobb bajom az Oakleyval: Magyarország.
Van egy dioptriás why3-am de kb senki nem tudja hogy oakley. örülök is neki. Napszemüveget oakleyból viszont nem vennék fel és aki körülnéz otthon tudja miről beszélek. -
vallas
őstag
Jó teszt Grat hozzá!
Én Jelenelg egy Five 3.0-t és egy Gascant nyúzok felváltva, de lehet később még lesz másik is.... tényleg nehéz leállni velük.
Nem is tudom, tudnék e már nélkülük vezetni.... egy van a kocsiba mindig...
-
direwolf
őstag
Biztos én vagyok a génhibás, de a hosszú szempilláim miatt még becsukni se nagyon tudom a szemem egy ilyen szemüvegben. Maradok a klasszik Polaroidoknál
-
Seres_G5
csendes tag
Majdnem, a kerete polished a lencse viszont Ruby Iridium (X-Men vörös). Nagyon ritka darab az enyém még sorszámozott is tehát az első szériából való 2001 ből, azután szünetelt az értékesítése de még egyszer 2003 ban újra elkezdték forgalmazni pár hónapra sorszám nélkül. Szívesen kölcsönadnám a következő O-teszthez
-
noobika
csendes tag
hát egy Monster Dog - Pearl White / Ruby iridium-re elcserélném a rubbymat^^
-
Rayyy
senior tag
Bizony ezek jó szemcsik, nekem van is eladó Monster Pup:
http://hardverapro.hu/apro/oakley_monster_pup_napszemuveg/hsz_1-50.html#msg9
-
HyP3b0y
senior tag
A 24K iridiuma van nagybátyámnak, azóta nyúzom, hogy adja nekem
(hülye állat 100kért vette régebben...még jó hogy nem adja oda
)
Legszebb amit eddíg láttam
-
Seres_G5
csendes tag
Remek cikk, várjuk a folytatást! Sok márkát próbáltam már, de az Oakley valahogy mindig is vonzott, ez tényleg ízlés kérdése. Abban viszont biztos vagyok hogy előbb utóbb mindenki megtalálná a maga modelljét, én is sokáig kerestem de megtaláltam!
-
DemonDani
addikt
Én meg csak nevetek mikor mehet a szemorvoshoz a ray ban meg a tobbi fos miatt
meg mikor lehet sorban állni a következőért mert eltört a lencse
-
DemonDani
addikt
a frogskinst még ő sem vette magára
-
Baboon
senior tag
atyám...
mindig is rondák voltak Oakley-kezen a véleményemen ez a bemutató sem változtatott
-
NoLF
veterán
nekem ennél normálisabb keret nem kell. nem mozog, nem csúszkál, nem nyom, tökéletesen áll. nem látok ki a lencse alatt és fölött sem. könnyű, és mégis erős a szára (ez fémkeretes, van titán változata is, az még erősebb és strapabíróbb, azt már polarizált lencsével árulják.
mindegy, ízlések és pofonok.
-
Gergő_
őstag
ezek a klasszikus oakley nem jönnek be. a ruhazat az jó van egy két gatyám
nekem ezek tetszenek:
-
mexicanraven
senior tag
Igazán részletes bemutató!
-
pilsner
aktív tag
NoLF: nekem nem tetszik.
koxx: hát tudományosan, mérésekkel nem tudom alátámasztani, de én a saját szememmel nem veszek észre semmiféle torzulást.
persze nem néztem meg a ~100 modell mindegyikét, de pl. az itt bemutatottak közül nem tetszik egyik sem. kinek a pap...SupaCow: nekem nem fájt a fejem tőle, talán annyi, hogy amilyenem most van, annak nem abszolúte kényelmes a szára; 2-3 óra után egy kicsit nyomja a bal fülemnél a fejem, de mindegyik szemüveg kicsit furán ül az ortopéd füleimen. majd átnézem én az oakley kínálatát, lehet én is találok magamnak valót, csak nem szánok rá annyi pénzt. biztos tartós és megéri hosszú távon, de az ozzie-kat sem azért cseréltem le, mert tönkrementek(egy kivételével, haveromnak a övtáskájában volt, és amikor részegen felmászott egy kőre, leesett onnan, és kiesett az egyik lencs, amit azután nem tudta tökéletesen visszatenni).
-
Dr. Oid
aktív tag
Nagyon alapos bemutató, gratulálok! Bár be kell vallanom, nem jött meg a kedvem váltani Ray-Ban-ről
-
nyunyu
félisten
ez is csúnya?
Juj.
Nem birnak ezek egy normalis keretet se csinalni?
Tavaszi nagy szemuvegnezo turamon felprobaltam par Oakley keretet is, de a rovid es tomor velemenyem az, hogy erosen tularazott muanyagdarabok, borzalmas dizajnnal.
Fem kereteik sem jottek be, raadasul ott mar 2x vastagabban fog a ceruza.Meg nem tudom, miert eroltetik az egyenes szarat? Minden bajom volt tole, tul nagy erovel szoritotta a fejemet, hogy le ne csusszon az orromrol.
Nekem dizajnban az olasz iskola sokkal jobban bejon, szerintem egy Police (nap)szemuveg sokkal jobban nez ki, mint ezek barmelyike.
-
beteg
őstag
húú vazze JIRZSI de csúnya vagy!
De mákom van, mert tök ilyen az én fejem is. Most legalább már tudom, hogy nekem egy Oakley sem állna jól
(esetleg nem kapható Oakley zsák?
)
-
SupaCow
aktív tag
Nekem is volt ozzie szemüvegem. Még az oakley mánia elött. Egy idő után, 2-3honap, fájt a fejem tőle. Akkor adta koxx az első oakley-t a fejemre. Olyan volt mintha lehuznának a fejemről egy zacskót. Utána az ozzie-t megvizsgáltam és volt benne egy apró torzítás. Nagyított.
Biztosan találnék neked tetsző oakley szemüveget. Persze rábeszélni nem akarlak.
-
ATM_automata
őstag
Örülök, hogy nem csak az én fejem állnak furán ezek a szemüvegek....ha lenne legalább 1 ami jó lenne rám, vagy jól állna, esküszöm vennék egyet.....
-
CYBERIA
őstag
Érdekes cikk, őszintén szólva nem ismertem ezt a márkát.
Amúgy nekem a Randolph jön be. -
Biztos, hogy az összes modellt megnézted és a ~100 féle közül egy sem tetszett?
"ozzie-t hordok(most járok a harmadiknál), olcsó, törhetetlen a lencséje, nem torzít" ebben egész biztos vagy?
UV szűrés csak egy dolog, azt tudja ált. a 2-3000ft-os is
vince: nagyon sok
nem nagyon számolgattuk
-
vince
őstag
Az írásban szereplő szemüvegek összára saccperkábé mennyi?
-
NoLF
veterán
ez is csúnya? vagy csak kevésbé szép?
amíg nem volt oakleym, évente vettem napszemcsiket 5 és 15 ezer között. ezt megvettem, s 7 éve használom, most kezdett el karcolódni a lencséje, mert leejtettem háromszor már idén. szerintem simán megéri, ha hosszú távra gondolkodik az ember.
-
neo-geo
senior tag
Gratula a nagyon profi cikk(teszt) megírásáért. Minőségi volt ahogy az első teszt is. A fehér kutya nagyon nagyon izléses és mindenen túlmutató darab. Az Inmét szárához annyit. hogy azt simán lehet fejformára hajtani a gumitól kezdve vagy ahonnan már nem ér a fűl mögött a fejhez, mivel a c-5-öt elég faszán lehet formálni. További sok napfényt és várom(juk) a következő tesztet.
-
pilsner
aktív tag
nekem egyáltalán nem tetszenek az oakley szemüvegek. még nem láttam egyet sem, ami szép lett volna, legfeljebb kevésbé csúnya(szvsz). biztos, hogy nagyon jó minőségűek és strapabírók, de drágák is, igaz mint minden esetben, a minőséget meg kell fizetni. én ozzie-t hordok(most járok a harmadiknál), olcsó, törhetetlen a lencséje, nem torzít, és nekem még a keret sem sérült meg egyszer sem, pedig estem már pofára. egyszer láttam egy tesztet, ahol drága, márkás, és olcsó "noname" szemüvegeket vizsgáltak UV-szűrés szempontjából, leheletnyi különbségeket tapasztalva.
-
tomtrial
tag
Nagyon jó lett cikk, gratulálok hozzá ... és ahogy Bocit ismerem lesz még újabb szemcsis cikk a közeljövőben ... Ő egy 100% O-Fanatic
Jirzsi te meg adj le pár kilót már végre ...
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
áá még nem. Olyanbéna.. : )
NoLF : Half Wire nem járt a kezeink között a teszt elkészítése közben.
-
Typhoon47
senior tag
csak ne lennének mind ilyen rohadt drágák
am a cikk tökéletes, minden elismerésem! -
Killing
addikt
Kéne nekem is egy napszemüveg, de a hülye fejemen egyik sem áll jól.
-
P00By
nagyúr
Nem régen tudtam meg, mi is az a Oakley
-
NoLF
veterán
grat, otthon tüzetesebben elolvasom.
half wire hogyhogy kiesett? senkinek nincs?
-
hemaka
nagyúr
Az a Oil rig pofás darab, takar is rendesen.
Nekem most Gascan-om van 1kisebb karc van rajta csak, pedig megért már sok mindent, köztük 3napos egyetemi gólyatábort is. -
ThaBoss
senior tag
Jó kis írás
Szép darabok, főleg a fehér Monster DogNekem is volt egy Oakley-m, egy Splice (Rootbeer Pt/Gold Ir.), védett is a fénytől, annyira, hogy amikor nem viseltem, a legkisebb fény is elvakított
Sajnos eladtam, de jobb volt így... -
Mr.Csizmás
titán
ezt jó volt végigolvasni
JIRZSI becsajozott azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett a második rész 17db szemüveg teljes bemutatásával. Rengeteg kép és a JIRZSI.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest