- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Az Inmate a legszebb!
-
atee
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
atee
őstag
Jó cikk tetszik. Viszont egy minimál bért napszemüvegre költeni.

-
koxx
MODERÁTOR
-
Seres_G5
csendes tag
Pit Boss... uhh na akkor valahogy megpróbálom szemléltetni hogy mekkora. A Juliet az átlagosnak mondható méterével ( a lencséje kb akkora mint a moster dog, nem hat akkorának persze de most nem ez a lényeg úgy egészében a szemüveg).

A súlya milyen lehet

-
devast
addikt
Oakley-t kizárólag usából/ebayről, feleannyiba kerülnek úgy mint itthon.
-
Typhoon47
senior tag
-
DemonDani
addikt
Ezek lennének amik utcán vállalhatóbbak? Hát én nem is tudom.
Ez sokkal inkább vállalható mint egy ilyen légyszemcsi a hatalmas lencsékkel...[link]
De a Spliter, és a Whisker is teljesen beolvad, és csak sugallja a sportosságot, simán el tudom képzelni bankba menet is akár. Ez a Ray feltünöbb az Oakleyk 80%ánál... -
DemonDani
addikt
-
dani003
csendes tag
abszolút nem robosztus szemüveg sőőőőt...
mondjuk kerek fejem van és ahhoz elég jó kontraszt a kicsit szögletesebb szemüveg ...igazából a képes hozzászólásom utániba a linken lehet látni hogy körülbelül mekkora... de pl egy monster dog-ot én se vennék fel mert az már tényleg nagyon nagy
A Ray-Ban pártiaknak meg csak annyit tudok mondani hogy maradjanak meg bögölynek (
) és menjenek a trend után... az Oakley mint olyan igazából egyet jelent és az nem más mint a MINŐSÉG ...
és ezt semmilyen dizájn nem helyettesítheti 
-
L.T.
tag
-
Typhoon47
senior tag
-
dani3l
őstag
Megnéztem az Oakley honlapját, kapásból meg is tetszett a főoldalon a 'PitBoss' nevezetű, ráklattyintottam, láttam hogy a szürke színű már elfogyott vagy mi, sebaj, megnézzük a feketét.. Aztán a 600 dolcsis árcédula el is vette egyből a kedvem egy ilyen vásárlásától, pedig kapásból beleszerettem, dehát ez van..

-
Typhoon47
senior tag
-
h_mate
tag
-
dani003
csendes tag
-
dani003
csendes tag
Hát srácok mondhat nekem bárki bármit de életem egyik legjobb vétele volt ez:
POLARIZED OAKLEY CANTEEN®Keret:
Polished Black
Lencse:
Black Iridium Polarizedhttp://oakley.com/pd/3681/15304
Már nem lehet kapni... magyarországi átlag bolti ára 57 000 Ft nekem teljesen újonnan sikerült 32 000 ft-ért hozzá jutnom Amerikából...

-
nyunyu
félisten
-
Typhoon47
senior tag
-
syC
addikt
-
SupaCow
aktív tag
-
L.T.
tag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
Valóban elég drága némelyik modell, de ha körülnézel akkor használtan már egész emberi áron hozzá lehet jutni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon jó írás. Szívesen bevállalnék egy-kettőt ezek közül. De ahogy nézem még használtan is horror áruk van

-
törölt tag
Nekem sosem tetszettek az oakley szemcsik, eltúlzott a formavilág, ezért egyedi helyett a legtöbb inkább gyerekesnek hat. Egyszer még 10 éve volt egy modellem ami még úgy elment, mert szerényebb volt, nem ilyen batár szárakon feszültek a lencsék.
A cikk igényes és részletes, habár a modellt fotózás előtt azért én elküldtem volna egy fazonigazításra.

-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
Hát nemtudom, az a Monster Dog szerintem ocsmány egy darab, dehát ízlés kérdése.. A Radar viszont kapásból megtetszett, rá is gugliztam
, de az 50-60k-s ára hamar el is görbítette a számat.
Nekem is az a gondom, hogy nehezen találok napszemüveget, mivel igen keskeny a fejem.
Most egy Diesel szemcsit nyúzok és teljesen meg vagyok elégedve vele, nem torzít, kényelmes és nagyon jól szűr. Bár azért ez sem az olcsó kategória..
De azthiszem megfontolom jövő tavasszal, ha találok a búrámra passzoló Radart lehet, beruházok egybe.
-
nyunyu
félisten
Ha dioptriás Oakley-t szeretnél
Ennyire amitogepes kocka lennek, hogy optikusnal elsore a Transistor-t sikerult felprobalnom?

Mas kerdes, hogy a rairt ~45k-s arcetli, meg a szaranak kialakitasa miatt azzal a lendulettel le is huztam a szobajoheto keretek listajarol.

-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
-
beteg
őstag
tényleg!! bakker! első ránézésre tényleg hasonlít!!
de aztán csak feltünik, hogy az egyik ilyen a másik meg olyan.
a raybenen a kis ezüst pötty, olyan tök raybenes. az okli meg olyan oklis, bár ez a modell nekem pont nem tetszik, mert nem az a klasszikus, Igazi: "Szabad, SZABAD, életművész hülyegyerek vagyok" stílus. Idióta szinű lencsével és elvont szárral 
-
h_mate
tag
-
SupaCow
aktív tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
h_mate
tag
-
beteg
őstag
-
h_mate
tag
Csak annyit mondok Ray Ben.
Ezek egyikét sem venném fel a hétköznapokban max biciklizés vitorlázás vagy más kültéri sport esetén. -
beteg
őstag
ne má!! csak a vak nem látja, ha egy szemüveg hamisítvány oakley!! annál gázabb égést el sem tudok képzelni
Olyan anyagból, mint az eredeti van, eszerűen nem érheti meg hamisítani! amúgy meg a legállatabb, legkirályabb hemüveg márka ami létezik!! kár, hogy elbaszott fejem van hozzá, meg már öreg is vagyok. na majd a következő életemben... -
syC
addikt
Nekem az óklikról a keszthelyi piac jut eszembe

-
L.T.
tag
-
DemonDani
addikt
-
ragazzo
őstag
Azt meg tudja mondani valaki hogy vak egereknek is készít az cég napszemüveget? Magyarul ha nekem dioptriás kellene akkor rendelésre legyártják? Vagy menjek be az Andrássyra és kérdezzem meg a boltban. Persze ár is érdekelne.
-
i400
őstag
-
Narancs
őstag
-
M0RGI
őstag
Szörnyűek! Divatb...knak.

-
DemonDani
addikt
vagy vesz egy Oakleyt és nem mondom hogy üldögélhet rajta, de bírja.

más:
szvsz jó nem fos a rayban de más a vasárlóköre. nem sok sportolót látsz ray bannal... inkább a milliomos papáknak való, persze van pár fiatalos modell, de nagyon látszik rajta a "valamit ide is kéne kiadni" szal erőltetett... -
Motion_Blur
félisten
-
SupaCow
aktív tag
-
edward2
addikt
A felsoroltak közül nem tetszik egyikse, de a legnagyobb bajom az Oakleyval: Magyarország.
Van egy dioptriás why3-am de kb senki nem tudja hogy oakley. örülök is neki. Napszemüveget oakleyból viszont nem vennék fel és aki körülnéz otthon tudja miről beszélek. -
nyunyu
félisten
-
vallas
őstag
Jó teszt Grat hozzá!

Én Jelenelg egy Five 3.0-t és egy Gascant nyúzok felváltva, de lehet később még lesz másik is.... tényleg nehéz leállni velük.
Nem is tudom, tudnék e már nélkülük vezetni.... egy van a kocsiba mindig...
-
direwolf
őstag
Biztos én vagyok a génhibás, de a hosszú szempilláim miatt még becsukni se nagyon tudom a szemem egy ilyen szemüvegben. Maradok a klasszik Polaroidoknál

-
koxx
MODERÁTOR
-
Seres_G5
csendes tag
Majdnem, a kerete polished a lencse viszont Ruby Iridium (X-Men vörös). Nagyon ritka darab az enyém még sorszámozott is tehát az első szériából való 2001 ből, azután szünetelt az értékesítése de még egyszer 2003 ban újra elkezdték forgalmazni pár hónapra sorszám nélkül. Szívesen kölcsönadnám a következő O-teszthez

-
noobika
csendes tag
hát egy Monster Dog - Pearl White / Ruby iridium-re elcserélném a rubbymat^^
-
koxx
MODERÁTOR
-
SupaCow
aktív tag
-
SupaCow
aktív tag
-
Dr. Oid
senior tag
-
harry
veterán
-
Rayyy
senior tag
Bizony ezek jó szemcsik, nekem van is eladó Monster Pup:
http://hardverapro.hu/apro/oakley_monster_pup_napszemuveg/hsz_1-50.html#msg9
-
HyP3b0y
senior tag
-
Seres_G5
csendes tag
Remek cikk, várjuk a folytatást! Sok márkát próbáltam már, de az Oakley valahogy mindig is vonzott, ez tényleg ízlés kérdése. Abban viszont biztos vagyok hogy előbb utóbb mindenki megtalálná a maga modelljét, én is sokáig kerestem de megtaláltam!
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Én meg csak nevetek mikor mehet a szemorvoshoz a ray ban meg a tobbi fos miatt
meg mikor lehet sorban állni a következőért mert eltört a lencse 
-
DemonDani
addikt
a frogskinst még ő sem vette magára

-
NoLF
veterán
-
Baboon
senior tag
atyám...
mindig is rondák voltak Oakley-k
ezen a véleményemen ez a bemutató sem változtatott -
NoLF
veterán
nekem ennél normálisabb keret nem kell. nem mozog, nem csúszkál, nem nyom, tökéletesen áll. nem látok ki a lencse alatt és fölött sem. könnyű, és mégis erős a szára (ez fémkeretes, van titán változata is, az még erősebb és strapabíróbb, azt már polarizált lencsével árulják.
mindegy, ízlések és pofonok.

-
nyunyu
félisten
-
Gergő_
őstag
ezek a klasszikus oakley nem jönnek be. a ruhazat az jó van egy két gatyám
nekem ezek tetszenek:

-
mexicanraven
senior tag
Igazán részletes bemutató!

-
pilsner
aktív tag
NoLF: nekem nem tetszik.
koxx: hát tudományosan, mérésekkel nem tudom alátámasztani, de én a saját szememmel nem veszek észre semmiféle torzulást.
persze nem néztem meg a ~100 modell mindegyikét, de pl. az itt bemutatottak közül nem tetszik egyik sem. kinek a pap...SupaCow: nekem nem fájt a fejem tőle, talán annyi, hogy amilyenem most van, annak nem abszolúte kényelmes a szára; 2-3 óra után egy kicsit nyomja a bal fülemnél a fejem, de mindegyik szemüveg kicsit furán ül az ortopéd füleimen. majd átnézem én az oakley kínálatát, lehet én is találok magamnak valót, csak nem szánok rá annyi pénzt. biztos tartós és megéri hosszú távon, de az ozzie-kat sem azért cseréltem le, mert tönkrementek(egy kivételével, haveromnak a övtáskájában volt, és amikor részegen felmászott egy kőre, leesett onnan, és kiesett az egyik lencs, amit azután nem tudta tökéletesen visszatenni).
-
Dr. Oid
senior tag
Nagyon alapos bemutató, gratulálok! Bár be kell vallanom, nem jött meg a kedvem váltani Ray-Ban-ről

-
Mr.Csizmás
titán
-
nyunyu
félisten
ez is csúnya?
Juj.

Nem birnak ezek egy normalis keretet se csinalni?
Tavaszi nagy szemuvegnezo turamon felprobaltam par Oakley keretet is, de a rovid es tomor velemenyem az, hogy erosen tularazott muanyagdarabok, borzalmas dizajnnal.
Fem kereteik sem jottek be, raadasul ott mar 2x vastagabban fog a ceruza.Meg nem tudom, miert eroltetik az egyenes szarat? Minden bajom volt tole, tul nagy erovel szoritotta a fejemet, hogy le ne csusszon az orromrol.
Nekem dizajnban az olasz iskola sokkal jobban bejon, szerintem egy Police (nap)szemuveg sokkal jobban nez ki, mint ezek barmelyike.
-
beteg
őstag
húú vazze JIRZSI de csúnya vagy!
De mákom van, mert tök ilyen az én fejem is. Most legalább már tudom, hogy nekem egy Oakley sem állna jól
(esetleg nem kapható Oakley zsák?
) -
SupaCow
aktív tag
Nekem is volt ozzie szemüvegem. Még az oakley mánia elött. Egy idő után, 2-3honap, fájt a fejem tőle. Akkor adta koxx az első oakley-t a fejemre. Olyan volt mintha lehuznának a fejemről egy zacskót. Utána az ozzie-t megvizsgáltam és volt benne egy apró torzítás. Nagyított.
Biztosan találnék neked tetsző oakley szemüveget. Persze rábeszélni nem akarlak.
-
ATM_automata
őstag
Örülök, hogy nem csak az én fejem állnak furán ezek a szemüvegek....ha lenne legalább 1 ami jó lenne rám, vagy jól állna, esküszöm vennék egyet.....

-
CYBERIA
őstag
-
Typhoon47
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
vince
őstag
Az írásban szereplő szemüvegek összára saccperkábé mennyi?

-
NoLF
veterán
-
neo-geo
senior tag
Gratula a nagyon profi cikk(teszt) megírásáért. Minőségi volt ahogy az első teszt is. A fehér kutya nagyon nagyon izléses és mindenen túlmutató darab. Az Inmét szárához annyit. hogy azt simán lehet fejformára hajtani a gumitól kezdve vagy ahonnan már nem ér a fűl mögött a fejhez, mivel a c-5-öt elég faszán lehet formálni. További sok napfényt és várom(juk) a következő tesztet.
-
pilsner
aktív tag
nekem egyáltalán nem tetszenek az oakley szemüvegek. még nem láttam egyet sem, ami szép lett volna, legfeljebb kevésbé csúnya(szvsz). biztos, hogy nagyon jó minőségűek és strapabírók, de drágák is, igaz mint minden esetben, a minőséget meg kell fizetni. én ozzie-t hordok(most járok a harmadiknál), olcsó, törhetetlen a lencséje, nem torzít, és nekem még a keret sem sérült meg egyszer sem, pedig estem már pofára. egyszer láttam egy tesztet, ahol drága, márkás, és olcsó "noname" szemüvegeket vizsgáltak UV-szűrés szempontjából, leheletnyi különbségeket tapasztalva.
-
tomtrial
tag
Nagyon jó lett cikk, gratulálok hozzá ... és ahogy Bocit ismerem lesz még újabb szemcsis cikk a közeljövőben ... Ő egy 100% O-Fanatic

Jirzsi te meg adj le pár kilót már végre ...

-
NoLF
veterán
-
SupaCow
aktív tag
áá még nem. Olyanbéna.. : )
NoLF : Half Wire nem járt a kezeink között a teszt elkészítése közben.
-
Typhoon47
senior tag
csak ne lennének mind ilyen rohadt drágák

am a cikk tökéletes, minden elismerésem!
-
Killing
addikt
Kéne nekem is egy napszemüveg, de a hülye fejemen egyik sem áll jól.

-
P00By
nagyúr
Nem régen tudtam meg, mi is az a Oakley

-
NoLF
veterán
grat, otthon tüzetesebben elolvasom.
half wire hogyhogy kiesett? senkinek nincs?

-
hemaka
nagyúr
Az a Oil rig pofás darab, takar is rendesen.
Nekem most Gascan-om van 1kisebb karc van rajta csak, pedig megért már sok mindent, köztük 3napos egyetemi gólyatábort is.

-
ThaBoss
senior tag
Jó kis írás
Szép darabok, főleg a fehér Monster Dog
Nekem is volt egy Oakley-m, egy Splice (Rootbeer Pt/Gold Ir.), védett is a fénytől, annyira, hogy amikor nem viseltem, a legkisebb fény is elvakított
Sajnos eladtam, de jobb volt így... -
Mr.Csizmás
titán

ezt jó volt végigolvasni

JIRZSI becsajozott azóta?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nem hinném, hogy túl nehéz lenne mivel a keret o-matter, díszítés titán. Talán Vole tud vmi érdemi információt.

és ezt semmilyen dizájn nem helyettesítheti

Most egy
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)