- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
CsaBully #124 üzenetére
"...lassan érdemes lesz levetkőzni az előítéleteket a kínai telefonokkal szemben..."
Nem, nem én nem. Még mindig nem megy...
November óta használok szarfosmaszatszemét kínai telefont és bármilyen furcsa meg vagyok elégedve vele. A gyári ROM se volt rossz, sőt imádtam... Nemrég kapott egy MIUI-t és hát, hűhaaa... Lett egy új telefonom.
Nem véletlen, hogy egyre többen kersnek kínai telefonokat.
Egyrészt egyre jobbak, másrészt meg minden ott készül. Amire nem az van rászitázva, hogy made is P.R.C., az hamisítvány.
Ha nem a tényleg noname vackokat vesszük alapul, annyira nem lehet mellényúlni.OctaCore. Azt hiszem az első generációt kihagyom. Elég az MT6589 is, majd ha már ez kevés lesz, bepróbálkozok a 2., 3., akárhányadik generációval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest