Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
MSM8226-ra még csak a Moto G elérhető 180$-ért, hasonló specifikációs(CPU+RAM+720p) random kínai 150$ körül mozog épp (pl. a JIAYU G3S 170$.). Persze tudom a Moto márkanév neked 10$-t se ér, de szerintem ennyi belefér.
A SGS3 (és a One X is) vitához csak annyit, hogy az egy 2éves SoC alacsonyabb órajelen és gyengébb GPU-val(főleg a Tegra)... Az A7-esek magasabb órajelen és 28nm-en tudják hozni az A9 teljesítményét, mivel arra is lettek tervezve.
Moto X amúgy a még erősebb GPU miatt a SGS3-nál is több pontot kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest