- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
vannak szakok, ahol a tartalmat nézik, nem a külalakot ( és itt most nem akarom leszólni a többi intézményt, félre ne értsetek)
WTF??? Én pengessem ki a matlab + simulink árának felét két félév kedvéért? Ne haragudj meg a kérdésért, de Te hol élsz? Az ilyen programok oktatása/vásárlása az egyetemek/főiskolák számára nem költségvetési pénznyelő, hanem a képzések versenyképességének javítása.
egyik féláron, vagy biztosítsa az egyetem. most ha én indítok egy 50.000, vagy egy 100.000 forintos adobe photshop képzést, akkor miért kellene az államnak állnia a photoshop árát mondjuk 100 diákomnak, hogy azok utána ingyen használhassák? csak amíg tanul, addig legyen, de ha kell neki, akkor vegye meg.
amikor kocsit tanulsz vezetni, akkor nem kapod meg a jogsival az oktató autóját, ember hol élsz te?
részt vettem egy speciális szoftver oktatásban, és képzeld, meg sem fordult a fejünkben, hogy a 20.000 eurós szoftver csak úgy ingyen odaadják nekik, mert "tanulnak". Kaptak egy 30-60 napig működő demót, ami utána meghal, vagy megtanulja, vagy maradjon buta.
30 nap alatt ha a tanuló nem sajátítja el egy szoftver használatát, akkor az a szoftver vagy szar, vagy a felhasználóval van a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged