Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz Domu #24 üzenetére

Szerintem a spamszűrőjük a "Panasz" "késés" meg ilyen tartalmú leveleket smán törli :( :((

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

Na hát a leírtakat teljes mértékben át tudom élni, 8 évet voltam Pécsett egyetemista, bár az utolsó pár évben átálltunk autós üzemmódra (fejenként annyira jött ki mint a busz diákjeggyel...), de addig minden (2 hetente később) hétvégén tömegnyomor, lökdösődés, szardíniásdoboz. Zeg.-iek még inkább ezt nyomták.

Mondjuk a környékbeli falvakba + Komlóra menő buszok előtt rendes sorállás volt, sokkal kulturáltabban mint az iskolajáratoknál.

Amúgy ennél még durvább volt Kaposváron átszállni a lakhelyem felé, ott tényleg néha az embereket lökte odébb a busz amikor beállt.

Egyébként ezúton is üdvözlöm (üldözöm :) ) a Kapos Volánt + a MÁV-ot is, mert amilyen járatsűrűséget, meg menetidőket tudnak produkálni a Kaposvár-Siófok környéken, ha az ember történetesen egy Siófok közelében levő kisvárosba szeretne eljutni, hogy az hihetetlen. Pestre + környékére sokkal előbb hazaértek az emberek mint én.

Sok év kellett hozzá hogy induljon egy járat ami az említett lakhelyemről közvetlen Pécsre megy vas. este + hétköznap reggelente, és vissza hétköznap du.
    Alig lehet felférni rá (legalábbis 2007-ben még alig lehetett, bármelyik irányba). Biztos korábban nem volt rá igény.
    Csak akkor azt nem tudom hogy akkor amikor Siófokon akartam felszállni régebben egy közvetlen pécsi járatra akkor miért nem volt hely azon sem...

Új hozzászólás Aktív témák