Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz Vakegérke #26 üzenetére
'Van egyáltalán olyan hely, ahol csakis magyar fajtársaim laknak?' Vámosgyörk! Ellenben a szomszéd faluban 4km-re Adácson 13%-os arány 2800 főre kivetítve. Bár nem szeretem Őket, de azért a "fajtárs" szó kicsit erős... szerintem.
"Van olyan hely, ahol kedvesek az emberek, mint hajdanán?
Van olyan hely, ahol békében lehet élni?"Ez bizonyos szinten képlékenyebb, mert egy alapvetően nyugis városban is lehet szar helyre költözni véletlenül és viszont.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
sztikac
őstag
válasz Vakegérke #16 üzenetére
"Egy szegény rokkant vagyok, és ha megveszi tőlem 300 forintért a tollat, 4 gyerekemet juttatja élelemhez."
A komáromi tesco parkolójában meg egy "süketnéma" nő árulta 300 forintért a képeslapjait. Mikor visszaadtam a kezembe nyomott képeslapot + cetlit (ritkán hordok magammal kp-t, általában csak kártyát) amire a "mese" volt felírva egy halk de tisztán érthető "bazmeg" volt a köszönet -
bolondember
MODERÁTOR
válasz Vakegérke #16 üzenetére
nekem a négyes-hatos vilin a pici rétinéger néni a gyermekével a kezén a kedvencem: zombimódra vánszorog és mantrázza: "kéremsegíccsenkéremsegíccsen"...
és akkor havertevéék látták, h tolják be a nagykörúton két marékra a gyrost...de a legrosszab,leglélekrombolóbb élményem Győrben volt:
szintén familiárisan hiperpigmentál nő, beszedált gyerekkel a karjában ül, és 15 méterre árgus szemekkel figyeli a faszija és felügyeli...
borzalmas...[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest