Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Csepelen van egy Forma becenevén "HEVI". kunyerálási modszere egyszerü, párbeszédünk általába igy alakul:
"szevasztok genxterek, nicns egy kis pénzetek számomra? jócélra lenne, sört vennék az üvegházba" (érdekességképp mondom, mikor bevitték korházba utána hetekig rostosra kért, és tényleg rostos gyümölcsöt ivott).
Ő az a fószer akinek rendszerint adok, adok mert őszinte, tudom hogy van egy olyan fiatal kör akik adnak neki, de mások nem nagyon, nem is nagyon kér.
De amikor a metron meg aluljároba meg itt ott az ocsmány undoritó modon gyerekkel meg igy ugy kérnek pénzt akkor nem adok, nem azért mert nincs, hanem mert sajnálom az olyan mocskos emberektöl akik ebböl élnek, nem is rosszul, én pedig dolgozok érte, iskola melett etc. Ne belölem éljen meg.
Pozitiv példa egyszer sikerült szendvicset etetni egy ilyen valóban szerencsétlen emberrel, mellém ált a buszmegállóba, beszélgettünk is. Kicsit le is döbbentem, "csöves" baártunk 2 diplomás család apa volt akit kiforgattak a vagyonábol, és a fogalmazása, illetve ahogy ette azt a szendvicset abszolút kirajzolodott hogy ez az ember valóban nem a legalja volt valamikor csak rossz lóra tett...HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest