Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Jaja ismerem azt. Asszem Filmbarátok nevű podcast-okban jöttek össze. De mostanában mintha nem lenne. Amúgy freddyD nálam az elsők közt van. Kár hogy abbahagyta a RPCJ annak örögye okán hogy filmekkel fog foglalkozni. De pár 99foritos DVD bemutató meg FB podcast-on meg 1-2 OW-s bemutatón kívül nem vitte sokra. Kár.
(#7) EczkE
Sajna a BaadMovies háza táján változások vannak. Sorter abbahagyta (mélységes sajnálatomra) helyette vmi Logan jött, aki állítólag korábban csinált videót. Megnéztem a legújabb munkáját, a KémKölykök 4D-t és lefordultam a székről. Rossz értelembe. Ha ő foglya helyettesíteni a Sortert, nagy bajok lesznek. Ez a tag úgy beszél mintha álmos lenne + be lenne szívva. Olyan unalmas lett az a bemutató hogy az már gáz.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Azt egy szóval nem említettem, hogy azokat a filmeket amiket megnézek a moziban, annak a kritikáját tekintem meg előbb. Akkor nem lenne értelme az egésznek.
A HH-ról még annyit, hogy nem tetszhet mindenkinek. Nekem az tetszik benne, hogy a készítő tisztában vele mit nézett meg, és mindig talál egy ahhoz köthető témát. És még ott van az is amit mondtam. A minőség ahogyan tálalja a dolgokat. Ahhoz képest hogy egyedül csinálja nem semmi munka.
All→M8
-
Szalag elvágva.
Ki szokta látogatni az előbb felsoroltak valamelyikét?All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest