Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Minden relatív. Nekem is az említett Chieftec tápom van, és meg tudok lenni mellette. Igaz a gépem alapból sem halk, de a processzor hőmérsékletének különösen jót tett a 12cm-es ventillátor. A kézi procihűtő fordulatszabályzóhoz nem nyúltam már közel 3 hónapja, pedig elég gyorsan el szokott koszolódni és ráfanyalodom ha nincs kedvem hazacipelni a gépet kitakarítani. Passzív tápnak akkor látnám értelmét, ha minden egyéb ventit száműzni tudnék a gépből. Van egy kis vékony kliensem, poén kedvéért kipróbáltam, döbbenetes vele teljesen passzívban netezni mivel CF kártyáról megy az egész, és egy univerzális venti nélküli DC táp adja az áramot. Mondjuk akkor meg a CRT monitor zúgása lesz kivehető.
Mindenesetre ha a táp sokáig fogja bírni, akkor ennyi pénzért megérte mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- Üzleti vita és megbeszélés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest