- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem van egy ki se bontott ájemdé am3-as gyári procihűtőm, az elég lóprofilos.
Ha gondolod, szívesen neked adom.
-
proci985
MODERÁTOR
drágább nem lenne, de szerintem sokkal olcsóbb sem. habár ha igaz, hogy a svéd posta felemelte a mérethatárt és még fel tudnám adni levélként, akkor lehet annyira nem lenne őrülten drága.
ha nyárig még mindig nincs semmid, akkor szólj, lehet tudok segíteni
. de remélem erre nem kerül sor. egyébként dolgot annyira nem értem, ok, hogy nem szeretik, ha áll bent a készlet, de nekem úgy tűnik azért valamennyi igény lenne highend cuccokra is.
-
Nordic
Közösségépítő
Még csak a pcgear-es lemondásig jutottam. Két gépet rakok itthon rendbe, szal kicsit el vagyok havazva, ráadásul az egyikkel beszoptam, mert partícionálás közben kaptam egy áramszünetet, így nagy valószínűséggel elveszett 135GB adat
, amit valahogy vissza kell kaparnom.
proci985: Annak idején Wales-ből rendeltem gépházat. Akkor futárral 8k volt a szállítási költség. Nem hiszem, hogy drágább lenne a posta
Legfeljebb nyáron visszatérünk rá, ha addig se lesz semmi
-
proci985
MODERÁTOR
szerintem a gatyád rámenne a postaköltségre
nyárig meg nem leszek élőben Magyarországon a tervek szerint.
egyébként fura, éjjel rendeltem egy thermalright intel bolt trough retentiont (silver arrow felfogatás, mert az IFX14emhez még csak AMD/775 volt), már a postán van. itt is előfordul néha, hogy pár hétig nem kapni az egyik hűtőt, de kb 9 nagyobb netes bolt árul tőlük cuccokat (beleértve a legnagyobbak között pár viszonteladót is), és mindnek van elég nagy saját raktára is. ok, a helyi speciális cuccok beszerzésének tekintetében kedvenc indomomnál elég drága a posta, de cserébe volt, hogy az este 5kor feladott rendelésem másnap délben már itt volt, 150kmre a bolttól. garis ügyintézés szempontjából is nagyon meg vagyok velük elégedve.
mondjuk ha hónapokig tartana a bolt trough beszerzése, akkor lehet én is vettem volna valami újat. majd 4k a bolt trough, egy HR02 Macho meg olyan 12k körül megáll. viszont ventim van már két TY140, a polírozott elsőszériás IFX14nek meg minimum hoznia kell az SAt. víz vonz még, de egy EKL duplaradis LF rendszer is 45k, HF meg 60, tripla nem sokkal drágább de nem férne be.
-
proci985
MODERÁTOR
se armageddonn, se himalaya, se HR02 (mucho), se archon, se archon 150? milyenmár...
mondjuk én tegnap váltottam socket1156ra, nem véletlenül low profile vengenance ramok jönnek. az IFX14nek a bordája belóg a szélső ramslot fölé
-
Victoryus
addikt
Hát igen, a Merlin elég olcsón adta a hűtőket, főleg amik a nagy tesztből maradtak meg
Van néhány termék, ami nagyon nem megy... am2+ alaplapok, ddr2 ramok. Ja meg van sok idióta troll is, aki beszól az aprókba. Ráadásul olyan amatőr is van, aki ugyanezzel a címmel van facebookon is, 30 év körüli, gyereke is van, felesége. Legalább többet nem írt miután lebuktattam. -
Recon666
Közösségépítő
Az én hűtőm innen van ,megbízható.
Igen a tulaj is itt van, Merlinclub.
Szerintem igen.
-
Nordic
Közösségépítő
Ezt a boltot nem ismerem
. Mindenesetre holnap írok a pcgaer-nek egy e-mailt, hogy elállok a vásárlástól, ha már 3 hónap alatt nem jött nekik szállítmány nem várok tovább. Meg erre a boltra is ráérdeklődök, hogy mennyi, az annyi, meg, hogy van e nekik. Vajon van itt a ph-n olyan tag aki ott dolgozik?
-
Recon666
Közösségépítő
Ezzel kelett volna kezdened, itt viszont van.
Csak neked, csak most Alpenföhn Himalaya.
Ez elég keskeny.
-
-
Recon666
Közösségépítő
Múltkorában ezt kerested?
-
törölt tag
Én a vevőkkel vagyok így... Hiteget, majd mikor elküldtem a "biztos" vevő miatt két másikat, visszamondja... De valamit magyarázzatok el nekem: miért van az, hogy szinte semmit sem bírok itt eladni jó fél éve? Ha többért hirdetem, mint az átlag, akkor mekkora genya vagyok. Ha annyiért adom, mint az átlag, akkor rá sem néznek. Ha pedig olcsóbb, biztos hibás, nem kell. Megoldás?
Ja, a másik... Pont az újoncok problémáznak a postázás során, hogy én őstag létemre biztos szarházi vagyok és hagyjam őt az ilyenekkel. De ha meg merek szólalni és elhintem, hogy ő még itt sem tart, akkor megsértettem.
Kezdem azt hinni, hogy a nevem az oka mindennek. Meglátják és menekülnek.
-
intelhöttő!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs