- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nem vágom miért lovagolsz ezen a medve témán. Sehol sem állítottam, hogy egy a kölykeit védő anyamedve nem veszélyes. Ellenben a videóban szereplő medvének nem kellett védenie a kölykeit mert nem voltak veszélyben. És mint láthatjuk nem is védte, ergo nem volt veszélyes a platón állóra.
A jogos önvédelem ott van, hogy miután leszedtem a szomszéd kutyáról én lettem az új célpont. El is mehetett volna szó nélkül, de nem tette, hanem rám támadt. Tehát jogos önvédelem volt.
És hogy végképp tisztázzam a helyzetet. Te ezt írtad:
"És ha azt gondolod, hogy egy begőzölt kutya és egy a kölykeit védő anyamedve egy kategória, akkor kívánom neked, hogy egyszer kerülj olyan helyzetbe, hogy a szomszéd kutya után az utóbbit is megtapasztalt."Mivel egyetlen szót sem írtam arról, hogy egy felbőszült anyamedve pariban van egy begőzölt kutyával már eleve értelmét vesztette az amit leírtál. Nem is tudom, hogy miért írtál nekem ilyet. Ez kb olyan mintha én most a hasamra csapva azt írnám, hogy "Te azt gondolod, hogy egy trabant gyorsabb mint egy ferrari?" Mivel semmi ilyet nem mondtál ezért maga a kérdés is értelmetlen. Pont ahogy a te medvés kijelentésed.
A "jókívánságodra" pedig inkább nem reagálnék csak annyit, hogy nem szép dolog ismeretlen embernek ilyet kívánni. Mert ha még egy ellenségednek írod akkor megértem, de így.
Én most kiszállok ebből az értelmetlen vitából. Ha van még valami kérdésed ill reakciód akkor PÜ-ben szívesen válaszolok, de nem offolnám tovább a topicot. Maradjon meg inkább maciknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest