- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nem vágom miért lovagolsz ezen a medve témán. Sehol sem állítottam, hogy egy a kölykeit védő anyamedve nem veszélyes. Ellenben a videóban szereplő medvének nem kellett védenie a kölykeit mert nem voltak veszélyben. És mint láthatjuk nem is védte, ergo nem volt veszélyes a platón állóra.
A jogos önvédelem ott van, hogy miután leszedtem a szomszéd kutyáról én lettem az új célpont. El is mehetett volna szó nélkül, de nem tette, hanem rám támadt. Tehát jogos önvédelem volt.
És hogy végképp tisztázzam a helyzetet. Te ezt írtad:
"És ha azt gondolod, hogy egy begőzölt kutya és egy a kölykeit védő anyamedve egy kategória, akkor kívánom neked, hogy egyszer kerülj olyan helyzetbe, hogy a szomszéd kutya után az utóbbit is megtapasztalt."Mivel egyetlen szót sem írtam arról, hogy egy felbőszült anyamedve pariban van egy begőzölt kutyával már eleve értelmét vesztette az amit leírtál. Nem is tudom, hogy miért írtál nekem ilyet. Ez kb olyan mintha én most a hasamra csapva azt írnám, hogy "Te azt gondolod, hogy egy trabant gyorsabb mint egy ferrari?" Mivel semmi ilyet nem mondtál ezért maga a kérdés is értelmetlen. Pont ahogy a te medvés kijelentésed.
A "jókívánságodra" pedig inkább nem reagálnék csak annyit, hogy nem szép dolog ismeretlen embernek ilyet kívánni. Mert ha még egy ellenségednek írod akkor megértem, de így.
Én most kiszállok ebből az értelmetlen vitából. Ha van még valami kérdésed ill reakciód akkor PÜ-ben szívesen válaszolok, de nem offolnám tovább a topicot. Maradjon meg inkább maciknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest