- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nem vágom miért lovagolsz ezen a medve témán. Sehol sem állítottam, hogy egy a kölykeit védő anyamedve nem veszélyes. Ellenben a videóban szereplő medvének nem kellett védenie a kölykeit mert nem voltak veszélyben. És mint láthatjuk nem is védte, ergo nem volt veszélyes a platón állóra.
A jogos önvédelem ott van, hogy miután leszedtem a szomszéd kutyáról én lettem az új célpont. El is mehetett volna szó nélkül, de nem tette, hanem rám támadt. Tehát jogos önvédelem volt.
És hogy végképp tisztázzam a helyzetet. Te ezt írtad:
"És ha azt gondolod, hogy egy begőzölt kutya és egy a kölykeit védő anyamedve egy kategória, akkor kívánom neked, hogy egyszer kerülj olyan helyzetbe, hogy a szomszéd kutya után az utóbbit is megtapasztalt."Mivel egyetlen szót sem írtam arról, hogy egy felbőszült anyamedve pariban van egy begőzölt kutyával már eleve értelmét vesztette az amit leírtál. Nem is tudom, hogy miért írtál nekem ilyet. Ez kb olyan mintha én most a hasamra csapva azt írnám, hogy "Te azt gondolod, hogy egy trabant gyorsabb mint egy ferrari?" Mivel semmi ilyet nem mondtál ezért maga a kérdés is értelmetlen. Pont ahogy a te medvés kijelentésed.
A "jókívánságodra" pedig inkább nem reagálnék csak annyit, hogy nem szép dolog ismeretlen embernek ilyet kívánni. Mert ha még egy ellenségednek írod akkor megértem, de így.
Én most kiszállok ebből az értelmetlen vitából. Ha van még valami kérdésed ill reakciód akkor PÜ-ben szívesen válaszolok, de nem offolnám tovább a topicot. Maradjon meg inkább maciknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest