Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
tag
válasz
egykori #20524 üzenetére
https://gsmdoki.wordpress.com/2008/10/02/az-imei-szam-mint-alvazszam/
Ezért tudja a számból a készülék tipusát.
-
flesh
tag
válasz
GordonSamway #20069 üzenetére
Ez tuti működik L930-al
(#20073) Lacics25
Egy sima TPU tokot használva be lehet hajtani a tok és a teló közé.
-
flesh
tag
válasz
Williams #19030 üzenetére
Én ilyet használok az autóban, többet tölt mint amit elhasznál navigáció közben.
-
flesh
tag
válasz
zsoltzsolt #18916 üzenetére
Igen, tud. Az egyik kimenenete 1A a másik 2,1A , értelem szerűen ha pl. egy bt fülest kell tölteni, akkor a kisebb az 1A-ba dugom mert ha a nagyobba van akkor idő előtt kikapcsol mert nincs megterhelve a kimenet és ezért azt hiszi fel van töltve és lekapcsol.
A szállítási idő sok mindentől függ, "Estimated Delivery Time: 15-60 days (ships out within 4 business days)"
Van egy olyan irat tartóm amibe bele tudom rakni a töltőt és a telefont egymás mellé és nem mozdul el. -
flesh
tag
válasz
zsoltzsolt #18908 üzenetére
Én egy ilyet használok, QI wireless-t is tud 1,5-szer tudom feltölteni 0%-ról vele. Töltés végén automatikusan lekapcsol.
-
flesh
tag
válasz
Roshan #18758 üzenetére
Az 1. az nem hiba 8.1-nél is hívás kezdeményezéskor visszavált az LTE hálózatról H-ra vagy E-re, (attól függően melyik hálózat az erősebb) mert hanghívás nincs az LTE-n csak adatforgalom. Mindenkinél így van, csak nem figyeltél fel rá. Nálam a hívás fogadáskor is visszavált.
-
flesh
tag
válasz
szekfizsolt #18243 üzenetére
Nekem 1 hét se volt a Váci utcai Care-ben.
-
flesh
tag
válasz
czeller #17745 üzenetére
Csak egy számot nem lehet.
Hívásátirányítás:
Minden átirányítás törlése: ##002#
Minden feltételes átirányítás törlése:##004#
Minden feltételes átirányítás bekapcsolása:**004* telefonszám #
Feltétel nélküli hívásátirányítás:
bekapcsolása: **21* telefonszám *11#
kikapcsolása: ##21#
lekérdezése: *#21#Hívásátirányítás ha nincs válasz X másodpercig (min 5, max 30 másodperc):
bekapcsolása: **61* telefonszám *11* másodperc #
kikapcsolása: ##61#
lekérdezése: *#61#Hívásátirányítás ha nem elérhető:
bekapcsolása: **62* telefonszám *11#
kikapcsolása: ##62#
lekérdezése: *#62#Hívásátirányítás ha foglalt:
bekapcsolása: **67* telefonszám *11#
kikapcsolása: ##67#
lekérdezése: *#67# -
flesh
tag
válasz
Patrick #17432 üzenetére
Az álltalános SMS hangot a Beállítások > értesítések+műveletek itt legörgeted az üzenetekig azt kiválasztva ott lesz Értesítések és hangjelzés alatt a keretben.
Ha névhez akarsz akkor a Kapcsolatok > név kiválasztása után az alsó sorban a ceruza ikont kiválasztva(szerkesztés) és ott a +üzenethag.
-
flesh
tag
-
flesh
tag
válasz
PixelRambo #16334 üzenetére
Nekem ilyen van hozzá LINK
3 tekercses, nem kell pontosan pozicionálni rajta, bárhogy tölti, állítva fektetve. -
flesh
tag
Múlt hét csütörtökön nyitáskor beadtam a Váci utcai Nokia Care szervizbe mikrofon problémával, a tetkós hölgy mondta, hogy központi szervizbe küldi 6-8 nap következő csütörtökön jött az sms hogy mehetek érte átvehetem. Elég gyorsan megoldották, tökéletes lett. Gondolom javítás előtt rakták rá az egyszerű fóliát kijelzőjére, otthon vettem le róla, karcmentesen kaptam vissza.
-
flesh
tag
Sziasztok!
Észrevettem hogy egy ideje nem találja meg a zenéket a Shazam illetve a SoundHound.
Most eszembe jutott valami, és megnéztem a PerfectRecordert,
A recorder csak statikus zajt rögzített bármit is csináltam, gondolom a zenefelismerők is csak ezt a zörejt hallják azért nem találnak semmit. Nem sűrűn használom ezeket, de úgy rémlik hogy az utolsó telefon frissítés előtt (ami az újraindulásokat hivatott kizárni) még működött, Lehetséges hogy a mikrofonhoz való hozzáférést korlátozták a frissítéssel? Másnak működik rendesen? Video felvételnél van hang! Gondolom ez a hátsó két mikrofont használja, a recorder meg a zenefelismerő az elől lévőt. -
flesh
tag
válasz
sszemtelen #12594 üzenetére
Itt vannak olcsóbb és elég jól használható megoldások :
-
flesh
tag
Ajánlanám ezt a wireless töltőt
Nem melegíti fel a telefont 30%-40% per óra töltési idővel, (nem lassú töltés)
Nem melegszik fel a töltő, 3 töltő tekercs van benne
számítógép USB-re is feldugható, LED-es visszajelzés
a töltő feszültség alatt -piros
töltés alatt -kék
töltés kész -nem világítÉn is ilyet használok, tökéletes.
-
flesh
tag
Google accountomon van a névnaptáram, az a gondom, hogy a telefon nem olvassa be az összes bejegyzést belőle, legalább a felét lehagyja. Ahol nem mutatja a neveket, ott ha létrehozok egy bejegyzést a telefonon, akkor a webes felületen megjelenik, de a telefonból eltűnik. Járt már valaki így?
-
flesh
tag
Ez elég korrektnek néz ki, 3 tekercs van benne.
-
flesh
tag
Most sikerült kipróbálnom a Telenorban vásárolt 930-at egy magentás kártyával, simán vitte.
A magentás 930 viszont a Telenoros kártyához hálózatfeloldó kódot kért.
A Telenoros független a T magentás függő. -
flesh
tag
Beállítások ott balra húzva > alkalmazások > fénykép+kamera alul Automatikus feltöltés > Onedrive > Fényképek > Legjobb minőség (Wi-Fi kapcsolat szükséges) ez legyen kiválaszva.
Csak a beállítás után készült fényképekre fog vonatkozni, az ezelőttieket manuálisan kell feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest