Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jodamester
tag
válasz
ZavaBalazs #10101 üzenetére
Ha a fénykép készítése módban, az exponáláshoz szükséges virtuális vagy fizikai gombot nyomva tartod, akkor valószínű 4K-ban készít felvételt (legalább is a fájl méretéből kiindulva).
Ha videó készítése módban felvételt készítesz, akkor a beállításokban megadott felbontásban készíti a felvételt.Persze Lumia Moments alkalmazással mindkét típusú felvételi minőségben elkészített videó képkockákra bontható, csak más lesz az állóképek felbontása-minősége.
-
jodamester
tag
Ha Lumia Camera alkalmazásban lenyomva tartom a felvétel gombot, akkor mindenképpen 4K-ban vesz fel videót, vagy a video felbontásban beállított pl. full-hd felbontásban?
-
jodamester
tag
válasz
Seangaijin #9399 üzenetére
és akkor mivel küldték vissza a telefont? Írtak valamit a munkalapra, hogy volt valami csere benne, vagy anyagköltség? Vagy vállaltan nem csináltak semmit és ezt is mondták/írták le.
én meg naívan azt gondoltam, h. kijelzőelállással beküldi az ember a telót és komplett cserét kapsz kerettel-kijelzővel, stb.
-
jodamester
tag
válasz
TheBikerider #9118 üzenetére
Nemcsak kidobál, hanem ezzel együtt konkrétan, nem lehet rich capture-el készített, utólag megváltoztatott fénydinamikájú képet elmenteni (magyarul használhatatlan a R.C.)
Nem tudom, hogy mennyire egyedi eset ez, de ha nem, akkor ezt a bugos kamera frissítést tavaly szeptemberben is kiadhatták volna...
-
jodamester
tag
válasz
jodamester #9079 üzenetére
A telót alaphelyzetbe állítottam, ez nemtom milyen típusú resetnek számít...de torlodott minden a készülékről ugyebár.
Aztán a Rich capture használata után mentettem volna a képet, de megint bezárja a lumia camera alkalmazást és kidob a kezdokepernyore. Mit lehetne még csinalni? -
jodamester
tag
belebotlottam egy-két bugba denimre frissítés után (ami problémamentes volt, pfd nem volt előtte):
-A onedrive alkalmazásban a "fényképek" részben folyamatosan a "Betöltés..." üzenetet mutatja, de a képeket nem jeleníti meg. A "fájlok" részben láthatóak a képek.
-Lumia Camera (egyszer frissült az alkalmazás):
- ha zoomolok és be van kapcsolva a vaku, ill. a rich capture, és visszanézném a fotót a "feldolgozás" üzenet fogad és marad is, nem sikerül neki feldolgoznia, ha kilépek, akkor látom, hogy kb. 2%-ot leszippant az akkuból egy-egy ilyen akció.
-tegnap este ilyet csinált: a rich capture és vaku be volt kapcsolva, amikor hdr-t állítottam és mentettem volna, akkor kilépett a kezdőképernyőre és a képet nem mentette.A lumia camerát töröltem, újratelepítettem, újraindítás is volt.
Valakinek hasonló probléma?
-
jodamester
tag
Valami gond lehet azzal a töltővel...nálam nincsenek vele túlmelegedési gondok, bár nem tudom h. 36 fok annak számít-e.
Valaki megmérhetné, h. hány fokos egy dt-900-al, kíváncsi lennék.
-
jodamester
tag
válasz
Burt1793 #8210 üzenetére
Ha jól érzékelem, te nem kedveled ezt a telefont
"Miért nem" : nem azt írtam, hogy nem, hanem h. nem biztos. Nincs személyes tapasztalatom a hasonló árú androidos és ios készülékekkel, de ennyi pénzért biztos van alternatíva mindkét fronton.
Másrészt itt a fő probléma, hogy az emberek többsége nem pontosan az igényeinek megfelelő telefont választja és jön a koppanás meg a savazás. -
jodamester
tag
válasz
captainnemo #8207 üzenetére
Hasonlóan gondolom én is; akinek nem fontos a fényképező, annak nem biztos, hogy jó választás a L930.
Hozzáteszem, nekem bejött a készülék, az én igényeimnek megfelelő.
-
jodamester
tag
Ha fontos az üzemidő, akkor alaposan átgondolnám...csak h. nehogy nagyot koppanj...
A L930 bizonyos esetekben kb. fele annyit bír, mint a L830.
Állítólag a GPS alkalmazások is rendesen merítik. Saját tapasztalat, h. nem valami acélosan bírja. Ha kikapcsolsz minden futó szirszart, meg nem használod, akkor elvan az ember vele 2 napig.
Burt1793: ha az Asphalt8 szarul megírt játéknak számít, akkor saját mérésem szerint max. 45 fok.
-
jodamester
tag
válasz
confuser #7721 üzenetére
Jó összefoglaló!
Amúgy megmértem a készülék hőmérsékletét különféle alkalmazások futtatása mellett,
Voltcraft ir-230 infra hőmérővel. Mérési hibahatár elvileg plusz/mínusz 2 fok. A legmelegebb ponton mértem, és tized foknál felfelé kerekítettem.
10 perc netezés: 32 fok
10 perc YouTube HD videó lejátszás: 35 fok
5 perc fotózás: 36 fok
5 perc videó felvétel: 35 fok
10 perc játék (Asphalt 8): 43 fok
15 perc Qi töltés: 36 fok -
jodamester
tag
Megjött a fekete fitbag tokom (az Asszonykám L630 telójára is rendeltem egy pirosat). Minőségi cucc, valódi bőr, abból is a puha tapintású. Tökéletesen passzol bele a teló, nagyon elegáns.
-
jodamester
tag
válasz
donceleger8 #6866 üzenetére
Ha ez így megy,akkor valószínűleg utoljára kapjuk meg a Denimet. Remélem, h. addig nem esik ki az üveg a telóból
-
jodamester
tag
Az üvegkiallast (jobb alsó sarok) erdemes szervizeltetni?
-
jodamester
tag
van valami logika a denim frissitesekben, most hogy elkezdtek europaban? nem ugy volt, eloszor a flagship modellek kapjak, erre 520, 720, 820, stb...
-
jodamester
tag
válasz
zsigaviper #6439 üzenetére
Hol található?
-
jodamester
tag
válasz
zsigaviper #6426 üzenetére
Hmmm...erdekes. Nekem dec.4-i vásárlással fuggetlen keszuleket szállított ki a telenor. Elotte Vas megye Telenor uzleteiben probalkoztam,de amikor kiderult h. kártyásba kérem ugy neztekram mint a leprasra, meg utana kiderult h. amugy sincs keszleten, es hasonlo duma...
-
jodamester
tag
válasz
Kavinton75 #6410 üzenetére
a telenor-praktikum kártyás konstrukcioiban nincs szolgaltatoi korlátozás, de cafoljatok meg, ha ez nem igaz...
-
jodamester
tag
Sziasztok!
Pár napja én is beszálltam a klubba egy fekete készülékkel. Régebbi droidról váltottam, szóval nincs viszonyítási alapom. Nagyon prémium cucc, elegáns, jó súlyos, de én szeretem az ilyen csillagrombolókat. Telenoros kártyás, szóval független...
Eddig egyedül böngészésnél langyosodik. Ha töltés közben nyúzom, akkor érezhetően melegszik.Egyedül az zavar, hogy állandóan ki akar esni a kezemből, ezért rendeltem is egy tokot hozzá innen . Próbálta már valaki őket? Majd updatelek ha megérkezik...
-
jodamester
tag
válasz
Kavinton75 #5499 üzenetére
Erre a black friday-ra kíváncsi leszek..., de látom, hogy az e.digital már készül rá, visszaemelte a L930 árát 149-ről 159-re
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest