Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltzsolt #21735 üzenetére
Köszi szépen!
-
-
válasz
Forrest Gump #21696 üzenetére
átlagba menyit nyomkodod?
-
Egy kérdésem lenne:
Az természetes egy ilyen korú telefonnál( akkunál ), hogy feltöltés után 20ó12 percről indul a számló?
Csak telefonálva és böngészve van rajta ( yt, Facebook stb ) -
A feleségem 2 éve használja teljes megelégedéssel a 930amat. Szerintem jobb bármelyik, 60e forint körüli droidtól ( pl p8lite/p9lite és társai). Az asszonyra úgy kell rászólnom, hogy indítsa már újra. Először kb. 3 hónap után
. Böngészőből mindent elér, legyen az face, YT. Egész nap nyomkodja, tölteni naponta vagy gyakrabban kell, így nincs is más alternatíva még akkuban sem ( kijelzőfelbontás, ac wifi, fénykép).
A 950 már egyszer kukázva lett. Most kénytelen voltam feléleszteni, cseretelefonnak használom.
Jó a 930!!! -
Hol lehet még értelmes flip tokot venni 930ra?
-
Üdv!
930 on hogyan lehet hívást rögzíteni? 950 en megtaláltam...
-
válasz
korcsillio #21115 üzenetére
Vettem egy lent nevezett droidot, amíg a lumiám szervízben volt. 2 hétig használtam aktívan. Egyértelműen vártam már, hogy kész legyen a lumiám. Ezt mindenféle részrehajlás nélkül mondom. Volt korábban is droidom, aztán ugyan az zavart mint most is. Amire én használom ( nem játék! nem film vágás! +27e program) a wp 10 tökéletesen megfelel. több mint 2 éve elérhető vagyok, én is tudok telefonálni, SMS t írni / csetelni !!! . És jó képeket lövök.
"Semmi sem tökéletes, de van ami rosszabb."Ha izgalmra vágysz, arra jó lesz a droid. Lesz adrenalin
-
válasz
ZavaBalazs #20822 üzenetére
Igen, ott!
Nekem kattog/kotyok, ici-picit mozdul meg, de hallhatóan kottyan.
Gondolom a Care 2 hétre meg is szabadít a készüléktől ha beviszem -
Nektek a hátlap a kamera alatt 2cm-rel, jobb széltől 1cm-re kb. nem "kotyog" / kattog ha megérintitek ? ahogy a kezebe fogom a mutató ujjam pont támaszt alá és adja azt az idegesítő hangot. Mintha valamihez hozzá érne. De még erősen se kell megnyomni.
Ezzel vissza lehet vinni a care be? még van 7 hó garim.
-
válasz
univerzita #20742 üzenetére
Nálam nem talál frissítést.
Jó megvan! -
Nálatok a hangszóró nem szokott alkalmanként eltorzult hangot adni? Gondolok itt ébresztőmre pl. Nem mindig és nem is minden csengésnél. Ma reggel pl az első volt torz majd 2.; 3. Normális majd a 4 . megint torz.
Más: sms értesítés normális, nem halk, fb, ms, w.up szinten. De az email kuka. Csak jelzi h jött a képernyőn.Hang nélkül. -
válasz
cuppppka #20672 üzenetére
En is kipróbáltam, nekem is nagyon halkról kezdi az ébresztést, de folyamatosan erősödik fel "orditasig". Vettem egy alkalmazást meg korábban. "Realarm".
Az is erosdik, viszont az addig nem hallgat el ameddig nem válaszolsz helyesen a kérdésére.
Többötök számol be különböző problémákról az új update felépítése után.Nekem behalt a készülék, igy HR el frissítettem. Semmi gondja nincs azóta, vannak appok amelyek"megszűntek". Pl lumia kamera azt írja. hogy elbúcsúzunk! Es tájékoztat hogy ott a Kamera amit használhatok, a másik a Here, ott a Térkép app ott kínálja használatra. Stb. -
válasz
univerzita #20647 üzenetére
Oké.
-
válasz
univerzita #20645 üzenetére
Nekem sosem birta 4 napig
. Ha nem nyomkodom 2 nap. Ha már netezek akkor nyilván sokba kerül. Nekem a w10 el lett jobb az akksim. Sosem játszok. Csak Chat app-ok face és Fényképezés.Nem tudom elhinni, hogy 4 napig ment a 8.1 még úgy sem, hogy nem nyúl az ember a kijelzőhöz. Ha jól emlékszem egy éjszaka alatt 8-10% ot esett a töltöttségem. SOsem kapcsolom ki, és még energia takarékosra sem teszem. A mostani 3-4%
NEKEM! Szóval ez nem valószínű, hogy szentírás, nálam ennyit tud.
-
válasz
tibike8 #20617 üzenetére
Nekem konkrétan jobb lett sztem az akkuidőm.Bár én kikapcsoltam néhány app háttérben futását. Például a Messengerből nyillal visszalépve nem háttérbe rakja, hanem egyből kilép. Egy éjszaka alatt 4% ot merült (22-8).
Nekem az első frissítés nem jött össze, HR el jött rendbe a rendszerem. -
-
Valaki elmagyarázná, hogy hogyan működik a " Ne zavarjanak!" lehetőség?
Ha lehúzzuk a fenti menüsort, ott van egy Holdacska és alatta a "Letiltva" felirat. Ha rányomok, behoz egy beállítási panelt amivel nem tudok sok mindent kezdni. Mi értelme? -
válasz
ZavaBalazs #20587 üzenetére
Nem szoktam hetente HR rel újrahúzni. Mikor legutóbb volt HR-em, akkor épp a 8.1 volt a hivatalos. Még a w10 megjelenése elött kipróbáltam az insideres próba verziót, amitöl teljesen összedölt a 930-am, ez után csináltam egy HR-t és a 8.1 jelent meg rajta, nem a w10. Ezért ért "meglepetés", de örültem is neki, hogy ennyi és nem több a HR!
-
válasz
egykori #20584 üzenetére
A HR segített. 20 perc alatt a w10 teljes pompájában "mosolygott" rám. +10 perc volt míg minden általam használt + appot letöltött és beállított. Azóta is megy. Ami meglepett, hogy kapásból ezt az Új w10 et töltötte a HR után. Moondhatni még jobb is lett mert mintha egy árnyalatnyit gyorsabb lenne a 930am. Pedig eddig se volt panaszom a gyorsaságával.
-
válasz
egykori #20580 üzenetére
De volt valami hasonló gond nálad?
Több mint fél órája van fenn az új Up! újraindult, frissítette az appokat ( áruházat stb, irta fönt sorban ahogy letöltöte ) . Majd újraindult, és akkor feltünt, hogy nincsenek ikonok csak háttér szín, meg persze a csempen ott az app neve. De az ikonok eltüntek. -
Valaki frissített már ?
Én sajnos igen. Eddig semmi sem müködik!!! Szó szerint van kezdőképernyő, csak egy progi sem indul el! Még az áruház sem, Hibát jelez vissza! Kapcsolatok sem. A gépház bejön.
Esetleg valaki másnak???
-
Üdv.
Adott egy 930. Frissítették w10 re. ***370 verzióig frissitett. Azóta nem talált frissítést. Hogyan tudnám frissíteni? ( meg varazspalca van a kameránál, tudom h HDR nek kellene lenne ha meglennne a frissites)
-
-
válasz
zsoltzsolt #19032 üzenetére
2 napja raktam fel. Áruházból telepítettem az advisort. AZ lefuttatta a tesztjeit, és felajánlotta a w10 telepítést. max 1 óra alatt megvolt minden ( töltön volt végig a telo ). Az óta már többször frissített. Nálam akadásmentesen müködik a rendszer 1x volt feltöltve a telepítés óta. A fényképezés nálam is jobb lett a HDRrel szerintem. Volt itt korábban szó róla, szerintem jobb a kamera w10 alatt a 930 on.
-
válasz
univerzita #19018 üzenetére
Nekem először az upgrade advisort frissítette, uána a kamerát.
-
válasz
univerzita #19015 üzenetére
Keress rá a frissítésekre!
Nekem megtalálta és frissitett is, más egyebet is. -
Üdv.
mikrofon hibával javították máig a 930.am.
Mostmár hallanak kihangosításkor. Van video felvételkor Hang. Ami viszont érdekes, hogy a bal olda hangereje gyengébb . Mitől lehet? -
válasz
ZavaBalazs #17049 üzenetére
Pénteken a care-ben nekem azt mondták, hogy az első szériások "igy jártak". Ebből következtetve az utóbbiak "nem jártak így"
. Leadtam mikrofon gonddal, de beírta a srác a többit is ( kijelző, térerő), a szervizesek cserélik az első szériás készülékek "hibás" alkatrészeit.
Sorry!
Anulu79 ment a válasz!
-
Üdv!
Tudja valaki esetleg, hogy a névjegyeket a felhőben hol tudom megnézni számítógépen?
-
Látom sokakat érdekel az átlag akksi idő. A kepeken lathato adatok igy jottek ossze:
-1,5 - 2 óra beszélgetés
-1 - 2 óra aktiv kijelzo
-3 - 4 ora 4G LTE mobilnet megosztas tabletnek wi-fi n.
-ejszaka is be volt kapcsolva
- nehany fenykep keszitesez nalam egy teljesen atlagos " toltotol-toltoig " idoszak.
-
válasz
Seangaijin #16600 üzenetére
... jaja, a harder más, Nem Kicsit . (FULL HD, 2.2 GHz.. stb), én sem értem miért nem tettek bele legalább egy 4000 -s akksit. Sebaj, ezért még nem fogom tovább adni
Hoztam már ki több mint 48 órát én is ebből a paks zabálóból
-
válasz
Forrest Gump #16596 üzenetére
Meddig volt oda a készülék?
Keret+kijelzőt miért cserélték grátiszként, nem érdeklődted meg?
-
Tudnátok ajánlani egy zajszint mérő appot?
-
válasz
tomboy0013 #16416 üzenetére
Értem, köszi. Akkor mindenkeppen meg kell varni amig hibat okoz.
-
A kijelző elallasnak van olyan formàja, amit a care meg?ez ? Ugy értem ezt, hogy a telo felső kepernyő vonalanal jobb szeltől a hangszóroig befele meg tudom nyomni kis erőkifejtessel. A kozelsegerzekelo mukodik. Nem mondanam hogy elalall, m kb egyforma a távolság ha korbenezem a keretnel vegig. Viszont mashol nem lehet befelé megmozditani, csak fent.
Masik !erdesem, a kijelzo elallasat milyen modon javitja a care? Ujraragasztja?
-
válasz
Burt1793 #16369 üzenetére
"Gyártói korlátozott garancia
FIGYELEM! Ez a Korlátozott garancia a „Nokia”, a „Lumia” és az „Asha” márkanéven értékesített termékekre, valamint az azokhoz kapcsolódó tartozékokra vonatkozik.
.2. JÓTÁLLÁS.
Attól a dátumtól kezdve, amikor a Terméket az első alkalommal értékesítik egy végfelhasználónak, amelyet vásárlást bizonyító eredeti okirat igazol, a Gyártó az alábbiak szerint vállal jótállást arra, hogy a Termék tervezésbeli- vagy kivitelezési hibáktól („Hibák”) mentes:
(i) huszonnégy (24) hónap a főkészülékre;
(ii) tizenkét (12) hónap a külön megvásárolható vagy a főkészülék értékesítési csomagjában található tartozékokra, kivéve az akkumulátorokat, a fedőlapokat, a kábeleket és a töltőket; és
(iii) hat (6) hónap az összes akkumulátorra, fedőlapra, kábelre és töltőre;
3. Bármely (i) a rendes mértékű elhasználódásra, (ii) az akkumulátor lecsökkent töltőkapacitására, mely az akkumulátor természetes elöregedésének eredménye;
-
válasz
dr.laci1 #16266 üzenetére
Hát nem tudom, a MM-ban most néztem egy 640 est, abban is ilyen operator volt megjelölve, mellette az infolapon pedig az állt hogy FÜGGETLEN.
Alatta :
VODAFONE különböző mobilnetcsomagok àrazàsa szerepelt, persze minnél nagyobb net Annal olcsobb telefon ár.Kérdésedre válaszolva:
- FÜGGETLENNEK gondolom. -
Hali!
Mikrofongond nálam is jelen van. Kb . 1 hete vettem észre, hogy kihangosítva nem hallanak. A video tesztet megcsináltam, a bal hangszóró süket. Javíttatott már valaki ezzel a hibával Care-ben?
Mennyi idő a javátás? -
válasz
ZavaBalazs #15444 üzenetére
Bocs, mikrót vágtak nano meretre
-
Üdv!
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Helyszín most Bp. Nyugati pu. 4 szintes lakas 4. Emelet.
LTE-4G : Térerő 1-2 oszlop
H/H+ -3G : Térerő 3-4 oszlop
E -2G. :Térerő 5oszlop1 percet vártam minden sebessegvaltas utan
Valamint:
2x előfordult, h reggel zéró térerő. Kerestettem a hálózatot,meg is találta, de nem csatlakozott.ki-be kapcs után csatlakozott.Jelenleg 8.1 upd. 2. Szoftv. Fut.
-
Hali!
Tudnátok L930-hoz sport tokot ajánlani? Futáshoz kellene...
Köszönöm.
-
Hál.
Vennék még egy 930 at. Esetleg vkinek??
-
Hali
Meg tudnátok mondani, hogy a bluetoot on érkező fájlt ( zip ) hol találom? Fajlkezelőben keresem és a download mappában sem és máshol sem találom.
-
válasz
mrgold #11587 üzenetére
https://www.telenor.hu/mobiltelefon/nokia/lumia-930/fekete?tarifa=190
Utolsó 2 lehetőség szerint : 113.990.- HUF ( én egy 1000 el hosszabban vettem másfél hónapja )
És még mindig függetlent adnak, többször ne kérdezze meg senki, elfogyott a " telenornál függetlent adnak " billentyűm!!!
-
válasz
olahroberto #11380 üzenetére
Nézd meg az értesÍtési beállításokat.
Hagyd a háttérben futni az alkalmazást . -
Hali.
Film lejátszására és zene ( flac, mp3 ) lejátszására milyen appot használtok? Nem kell hogy egy lejátszó csináljon mindent..
-
válasz
hoffman_ #11148 üzenetére
Nekem van rajta fólia is és gel tok is.
Kizárt dolognak tartom, hogy az idő vas foga nem harapjon bele bármibe is, ezért az összes telefonomon volt mindig "biztonsági rendszer".
Csak egy példával élve : samsung telomat 2 évig használtam 2 x volt gél tok cserélve és 4x fólia. Ha még meg lenne lefotóznám nektek.Amikor levették róla a tokot A használatnak SEMMI NYOMA nem látszott rajta, mintha most vetted volna ki a dobozból, és ez nem vicc.Nekem L930 BLACK van most, és van rajta fólia, viszont nekem a kijezö szélétöl kb 2 mm re van a széle nem 0.5 - 2 cm.- re !
Van rajta tok is rajta [link]És mivel a telo frankón fekete majdhogy nem észrevehetettlen a rajta levő profi gel tok.
-
Tudja valaki azt , hogy a Hangpostát milyen módon lehet INAKTIVÁLNI?
-
Valaki használja a "nyomkövetés" funkciót ?
Azt írja hogy a szolgáltatás Forintban kerül,.... de mennyibe?
-
Lumia 930 BLACK
NEM lötyög egy gomb sem.
Ha megrázom a telefon, az optika mocorog, DE ez természetes, hogy miért ? Kapcsold be a fényképezőjét majd fordítsd magad felé az optikát és néz bele miközben a telefont a kezedben lassan forgatod, döntöd egyik majd másik oldalra. Mint egy szem, úgy mozog az optika.... -
Látom, hogy vannak akksis kérdések.
Korábban nekem is volt, és úgy döntöttem, kipróbálom a lehetőségeket.
A legfrissebb akkuhasználatom a következő:
------Akku : 67%-on!
-Legutóbbi töltés óta eltetlt idő: 1n4ó
-Becsült hátralevő idő: 13ó26pMire használtam az elmúlt 1 napban:
-20 perc messenger ( összesen)
-kb. 30 perc telefonálás
-wifi folyamatos ON
-adatkapcsolat házon kívül ON ( kb. 12ó )
-menetrend,tubecast,időjárás csempén, frissül.Éjszaka Wifi ON, telefon lenémítva. Nem emléxem h 82 v 80 %-on volt , de reggel 7 kor 78% állt.
Háttérben nem futott app ( a balra nyilat nyomva tartva csak a csempék voltak láthatók ).AZ éjszakai merülés szerintem is furcsa ( -30%).
Amikor én is érdeklődtem ez ügyben, akkor én is AZON NAPOM 3 órát messengereztem ( messenger használat azon napon 39% volt, a kijelző szippantja le az akksit, és ez igy természetes
1 óra telefon max 15% ot huzott le nekem legutobbi méréskor,ezen meg is lepödtem. Akkor a kijelzöt kikapcsoltam, úgy telefonáltam.
----------------------------------------@ fülhallgató/headsset : BOCSIIIIIIIII....valszeg rossz linkre kattintottam és azon nem volt mic. :S ezer bocs.
FUtáshoz, bicajhoz és Melóhoz keresek jó hangzású headsettet, akár " wirelesseset" is!Vkinek tapasztalat a "wireless" headseat ekkel kapcsolatban????
-
válasz
szabo.csabi #10987 üzenetére
Simán jó... LENNE!
Az említett dolog egy fülhallgató!
Én egy headset et keresnék ( ami mikrofonos ... )
Azért köszi
-
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy JÓ headset -et , futáshoz/bicajozáshoz/hétköznapi melóba?
Lehet vezetékes és "wireless" is.
2 feltételnek kellene megfelelnie: - ne legyen nagy bumszli
- Jó legyen a hangzás! ( pl sony ) -
válasz
ZavaBalazs #10913 üzenetére
Köszi az infót.
Powerbank on én is gondolkodom, Linkeldnéd a szifon formatervüt?
, csak puszta kiváncsiság...
-
válasz
ZavaBalazs #10910 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy a MESSENGER 32% ( ami full képernyöhasználat szerintem) akkor az van pár óra.
Szóval Ha bő 2 órát messengereztem plusz egyéb teendök : akkor az akku üzemidö elfogadható?
Mióta megvan minden nap töltőt "követelt" a kütyü. Sőt vásárlást követö nap 2x is töltöttem appok játék telepítése miatt, adatok szinkronizációjáról nem is beszélve.
-
ÜDv!
Akksival kapcsolatos kérdésem lenne ( L930 4 napos telefon ).
A lent említett idöpontban vettem le a töltöröl és most amikor hazaértem ( 17:40 körül ) 28% on állt.
Szeritntetek ez NORMÁLIS?Akkuhasználat app ezt irja:
-Messenger 31,9 %
-telefon 9,2 % ( kb 1h telfonálás, a 4 nap alatt összesen 5h22p)
-egyebek 2-3 % ( kb 8 app )Beállítások:
-Háttér: sötét
-zárolási képernyő: 30 sec
-wifi : itthon ON, meloban OFF ( ma 4:20 - 17:30 között OFF )
-Bluetooth: OFF
-Adatkapcsolat : 4:20-17:30 ON
-NFC: OFF
-Takarékos Üzemmód: " 22% " még hátra lévö : 3ó54p , töltés óta 14h23p
-Fényerő: auto: OFF, Kicsi ON
-Tratózkodási hely : OFF
-Megjelenítés : olvashatóság napfényben: ON, takarékos fényerö: ON, Fényerö: alacsony szint (bal oldalról nézzük csúszkát kb 5mm re a bal széltöl) ez van beállítva egész nap.
-Kinek milyen tapasztalatai vannak az akksival kapcsolatban?
Nem kevés ez az idö?
-
GPS seb vs. autó km óra!
Épp teszteltem a Trafic hunter alkalmazást az imént, és meglepő módon nekem alig csal a km órám. A gyári téli gumi van felrakva.
A TRAFIC HUNTER kb. 2 km/ h val mért kevesebbet 90-nél.Az alkalmazásról annyit, hogy AKI friss infót szeretne használja. Az épp aktuális mérések , NKH meg van jelölve, sőt te is tudsz beküldeni jelentést ( kipróbáltam ) . Annál a 60 nál ahol 90 el szoktam menni most épp mértek, és a "kis kedves" jelezte, hogy Nem Kéne...
5*.
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/traffi-hunter/9f236c0b-4f2d-43ed-8814-690dc6c83ed3
-
válasz
ZavaBalazs #10739 üzenetére
Mindenkinél más a vezér elv
, nálam a lehető legolcsóbban, a lehető legtöbb extrával
( független, cseregari , bontatlan /szeretek belefingani/ )
114e ezt megkaptam . -
válasz
ZavaBalazs #10737 üzenetére
Ok, köszi, a dátom nem azt mutatja amire gondoltam.
Az ára miatt írtam, hogyha "te akarod kibontani"..nameg a 3 nap azonnali csere. Én ezért válltam be a 114e -t.
A telefon elég strapabírónak tűnik ahhoz, hogy pár havi használat NE látszon rajta. -
válasz
ZavaBalazs #10734 üzenetére
Értem, ha nem titok, megkérdezhetem, hogy mennyi használtan?
Ezt én most vettem, "build creation date :2015.01.14"
114e ( telenor sim unlock ) -
válasz
ZavaBalazs #10732 üzenetére
Hol tudod megnézni hogy " októberi darab " ?
-
Üdv!
Nemrég vettem a vasat.
HW verzióm : 2.0.0.3Sokat emlegetett hibákat nem tapasztaltam .. ( talán görgetéskor egy kis fényerő ingadozást világos háttérnél, ez am "nagy hiba" ? )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A karcsúság ára
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest