Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hoffman_ #11148 üzenetére
Nekem van rajta fólia is és gel tok is.
Kizárt dolognak tartom, hogy az idő vas foga nem harapjon bele bármibe is, ezért az összes telefonomon volt mindig "biztonsági rendszer".
Csak egy példával élve : samsung telomat 2 évig használtam 2 x volt gél tok cserélve és 4x fólia. Ha még meg lenne lefotóznám nektek.Amikor levették róla a tokot A használatnak SEMMI NYOMA nem látszott rajta, mintha most vetted volna ki a dobozból, és ez nem vicc.Nekem L930 BLACK van most, és van rajta fólia, viszont nekem a kijezö szélétöl kb 2 mm re van a széle nem 0.5 - 2 cm.- re !
Van rajta tok is rajta [link]És mivel a telo frankón fekete majdhogy nem észrevehetettlen a rajta levő profi gel tok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest