Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
Hello. Valahogy ki lehet kerülni a fényképezésnél az utólagos szoftveres élesítést? Arcoknál engem nagyon zavar, tisztára besötétíti pl a szemeknél. Főleg ott lehet észrevenni, ha be van kapcsilva a live image, ami pár másodperces mozgást is felvesz a kép előtt. Vagy ez csak a lumia camera sajatossága, használjak másik app-ot? Kösz.
-
klz80
tag
válasz
FіkuszKukіsz #15527 üzenetére
Köszönöm a tesztet! Az a jó, hogy ezzel az egy programmal kb letesztelted az összeset, ami nem használ google szolgáltatást. Volt már egy PixWords teszt is, az is megy, tehát játékoknál is működhet. Ha kérhetem, a WAZE-t még kipróbálnád? Wp-re megszünt a fejlesztése, a Here Drive meg most olyat csinál nekem, hogy bárhonnan megyek bárhova, Kecskeméten átvisz.
Lehet újra kellene telepíteni az alkalmazást...
Burt1793: értékelem a véleményed, de néha fogalmazhatnál úgy is, hogy ne szerezz még egy "barátot", elég van már ebben a topikban neked
. Persze én se írtam le milyen játékokra gondolok, de nem nagyokra, csak mint a fentebb írt PixWords.
-
klz80
tag
Hello, van aki Win10-et használ már a 930-on és esetleg próbálgat androidos programokat telepíteni rá apk-ból? Ha jól olvastam azok amik nem használják a google szolgáltatásait mennek minden gond nélkül. Így pl játékok, de érdekelne pár program is. pl K&H mobilbank, a Waze android kliense (bár azu lehet valami gmaps-os cuccot is használ), mondjuk egy képszerkesztő a Pixl-O-Matic, szóval ilyen általános progik. Valaki vállalkozó szellemű megnézné nekem? Én sajnos voltam olyan b****f*sz, hogy eladtam a tökéletesen működö 930-am, de hiányzik
Mág úgy is, hogy van egy 1020-asom is. Köszönöm.
-
klz80
tag
Üdv, nem apróhírdetés csak érdeklődöm, szerintetek 60.000 Ft eladási ár reális-e ezért:
Fehér T-Mobile-os Lumia 930. Garancia az imei.info oldal alapján: End of Warranty: 13-02-2017. Papírom nincs hozzá. Egy pici sérülés van a keret jobb felső részén, de még fényképezni se lehet normálisan, olyan kicsi. Kijelző karcmentes, fóliás, egyébként tokban tartott készülékről van szó. Nincs kijelzőelállás és lilásodást se veszek észre, melegedni csak annyira, amennyire más telefon is, ha használva van 40 fokban
Kihangosítva van aki hallott van aki nem, direkt kipróbáltam amikor itt a fórumban felmerült, mint hiba, mert soha nem használom egyébként.
Gondolkozom az eladásán, mert ez a "kocka" 5-ös méretet már kicsit nagynak érzem. Ha innen érdekelne valakit Bp, 3. kerületben megtekinthető!
Bocs az offtopicért
-
klz80
tag
válasz
zsoltzsolt #14350 üzenetére
.
-
klz80
tag
válasz
Seangaijin #14277 üzenetére
Akitől vettem, azt mondta, hogy a t-mobilnál valamilyen kód ellenében a weboladulkról lehet letölteni a számlát és a többi papírt. Mindegy, majd megkérem hogy szerezze meg és elteszem magamnak. Meg bemegyek egy Care-be és megkérdezem, hogy sima imei szám lapján szervizelnek-e. Nem érdekelt a garancia, mert bíztam a szerencsémben, 99%-ban úgy járok a telefonjaimmal, hogy a tipushibák nálam nem jönnek elő
Lumia 1020-nál is írják rengetegen, hogy halk a hangszóró, nálam semmi baja. A 930-ról ne is beszéljünk, a fórumot napi szinten olvasom 10-ből 11 hozzászólás valamilyen hiba... Sőt, Android fronton a legutoljára egy LG G3 volt a tulajdonomban, arra is rengeteg panasz jött, hogy akad, és reped a burkolat a jack csatlakozónál. Szerintem nem akadt, repedni meg mondjuk nem volt ideje, kb 2 hónap után megváltam tőle. -
klz80
tag
Hello, egy kis megerősítésre lenne szükségem. van egy fehér T-mobile-nál vásárolt 930-am (nem én vettem ott, hozzám kb 2 hónaposan került). Garanciapapírjaim nincsenek róla, de leellenőriztem az imei.info oldalon, ott azt írja, hogy:
Start of Warranty: 13-02-2015
End of Warranty: 13-03-2017
Activation Date: 16-03-2015Az világos, hogy 2017. márciusig van garancia rá (gyártói talán), de ha nincs semmi papírom, attól a garis szervízt Nokia Care intézi? Nincs a telefonnal semmi baj, egy olyan problémám se jelentekezett vele, mint ami itt a fórumion előfordult (kijelző elválás, kihangosítás stb.)
Amiért elsősorban érdekel, mert lehet hogy eladom - van egy 1020-am is, és nem túl sok értelme van kettő kb ugyanolyan telefont tartani szerintem. Csak fényképezőgépnek meg drágának tartom a 1020-at
Köszönöm.
-
-
klz80
tag
-
klz80
tag
válasz
mate543 #13498 üzenetére
Ha ez a fórum alapján választottam volna a Lumia 930-am, tuti nem lenne meg...
Félreértés ne essék, tisztelet minden hozzászólónak, de szerintem kicsit túl van lihegve a telefon hibalistája. Vagy csak nekem vagy mázlim a készülékemmel, de se kijelző elválás se recsegés, pedig egyszer már le is esett az asztalról és csak a sarkan van egy pici hiba a keretnek. Néha pattan a hangszóró hivasinditáskor, ez pl. nem értem miért olyan nagy hiba hogy szervizbe kell rohanni vele. Igazándiból észre se vettem, amíg itt nem olvastam róla.
Na mindegy, biztos meg leszek kövezve fentiek miatt, úgyhogy befejezem -
klz80
tag
Sziasztok, én a 1020-asom mellé vettem egy 930 1 hete. Glance-t nem használtam, másban meg mindenben jobb mint a 1020 - kivéve ugye a kamera felbontása. Direkt így írtam, mert ha nem nagyítok bele a képbe, akkor szerintem minőségben is símán hozza. Sőt, szerintem a 930 sokkal élethűbb színeket ad vissza, mint a 1020. Valaki panaszkodott, hogy lassú a kamerája, nos akkor még nem használt 1020-at. Ahhoz képest ez egy villám. Meg van már HDR funkció is, live-image vagy mi, sorozatkép stb. érezhetően gyorsabban nyitja meg nekem a Vibert pl. Szóval nekem teccik
-
klz80
tag
válasz
mate543 #12419 üzenetére
Szia mate543!
Nekem volt egy Lumia 1020-am, arról váltottam LG G3-ra (még KitKat-tal), és kb 1 hónap múlva vissza is jöttem Lumia 1020-ra. Szóval beleszólok a témába, mert van alapom.
A G3 nagyon jó telefon, bitang jó kijelzővel, gyors kamerával, ami ráadásul nagyon jó képeket csinál. Az alatt az egy hónap alatt is lehetett volna vagy 3-4 főzött ROM-ot rátennem, ami lehet hogy javít rajta - bár nekem soha nem laggolt, akadozott. Ez az akadozás "mítosz" egyébként is fel lett fújva, a G3 topikban elég rendesen ki is tárgyalták, hogy mér KitKat alatt is ha pl nem a gyári launchert használtad, hanem mondjuk a Nova-t akkor pöpec minden.
A Lumia-m viszont stabil. Ennyi. Viber és Messenger nekem tökéletesen megy, semmi késés, azonnal itt van minden üzenet és értesít is, ez régebben volt gond, hogy a Viber nem jelzett, hogy üzenetet jött. CamScanner programot én is használom, már ha kimondottan az INTSIG Information Co,. Ltd. szoftverére gondoltál, ennek van androidos és wp-s verziója is. Jelenleg mindig ezzel "szkennelek", mert nem megy az irodai gép. de csak katt, néha igazitás, és upload to onedrive. Majdhogynem gyorsabb
Igazán nagy programokból nem nagyon találkoztam még olyannal, aminek ne lenne WP-s megfelelője, vagy alternatívája. Sőt, nemrég olyan kellemes meglepetés ért, hogy a futáshoz használt Nike+ alkalmazás hivatalosan csak droid meg ios-ra van, de egy programozó csinált egy tökéletes appot, amivel simán összeszinkronizálja az eddigi futásaimmal azt, amikor a WP-s telómmal futok.
Játékok "nagyjai" is megvannak WP-re, pl Gameloft feljeszt rá. Bár egyiket se használom, de olvasgatok róluk, nem látom hogy annyival rosszabbak lennének. Nekem eddig csak az tünt fel, hogy esetleg csicsásabb, díszesebb valamilyen droidos program, mint a wp-s. pl Waze (szines ikonok droidban, sima kék wpn).
Ja, és ugye a Windows 10 for Phones-szal jön a lehetőség, hogy a fejlesztők kb 2 gombnyomással IOS és Droid programjaikat átportolhatják nekünk is, és ugyanolyan lesz mint a két másik platformon.Na, de hogy miért is ideírok, ha 1020-am van? Mert most készülök 930-ra váltani.
Bocs ha hosszú voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Milyen autót vegyek?
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest