Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalstorm
aktív tag
válasz
betegphiu #21908 üzenetére
Ugy érted hogy nem letőlthető az alkalmazás? Mert ha igen az még nem nagy baj... pont az ms féle facebookot feltudom tenni elmentett fájlból - sikerült újból beszereznem ... Bár szerintem a slimsocial vagy a böngészős se olyan vészes... Annyira nem vagyok facebook függö, csak sok "idióta" miatt egy muszály dolog mert egyeseknek drága telefonálgatni
-
embe
nagyúr
válasz
betegphiu #21900 üzenetére
Köszi! Megoldódott. Csak elfelejtettem ide beírni.
Éjszaka melóztam, 2 óra alvás ... kicsit befáradtam.
A PC-s frissítéssel feltettem a W10-et, így már működött a letöltés.
De mivel van 1-2 alkalmazás ami nincs a telóra, így egy másikat fogtam be egy droidos A3 Samsungot. Ez meg megy vissza a fiókba..... vagy meghirdetem. -
V@ns
aktív tag
válasz
betegphiu #21867 üzenetére
Alaplapcserés volt a Lumia, változott az IMEI-je, de én a jelenlegi IMEI-re kértem ki a függetlenítő kódot. Azt mondta a T-s ügyintéző hölgy, hogy kérjem ki a régire is, ki tudja, lehet azzal mennie kell.
A számláló nem csökken ilyenkor, nem azt írja, hogy rossz a kód mint amikor elütöttem egyszer, hanem SIM hiba, és ezt nem tudom értelmezni. Annyi helpet kaptam még, hogy a 1422-es számon IT-s ügyfélszolgálat van IT-s emberekkel, őket kérdezzem esetleg, hátha érdemi segítséget tudnak nyújtani.
Battyogjak be egy Nokia Care-be? Vagy valami más tipp? -
V@ns
aktív tag
válasz
betegphiu #21865 üzenetére
Na, hát megpróbáltam újból, tovább írtam, nem érdekelt, hogy a pöttyök száma hol akad meg.
Azt írja ki ez a mocsok, hogy SIM hiba. Ez egy céges SIM, és bármelyik telefonban a házban ami függetlenített vagy gyárilag az, röhögve működik.
Telekomot hagyjuk, annyira fogyatékos választ adtak, hogy .... le se írom.Any idea?
-
Khaal
őstag
válasz
betegphiu #21854 üzenetére
Magamtól is oda jutottam, most már talán halad a dolog.
Wdrt 8.1-et rakott rá, arra jött egy automata frissítés, és egy hard reset után már működött az upgrade advisor, elvileg most már tölti is a 10-est rá.
Három héttel ezelőtt a másik telefonon simán csak felraktam az upgrade advisort és ment minden mint a karikacsapás.
Meg nem tudom mondani, hogy kettő, elméletben tökéletesen egyező telefon miért viselkedett máshogyan ezen téren.
Mondjuk az is igaz, hogy ezen a bakapcsoló és hangerő gombok mélyebben vannak mint a másikon voltak, erősebben kell nyomni őket. -
Khaal
őstag
válasz
betegphiu #21833 üzenetére
950-es OTG-s ha minden igaz. Continuumhoz kell szerintem az is.
Én pont a fényképező részével nem vagyok 100%ig megbarátkozva. Még csak egy pár képet lőttem automata módban, de valahogy nem lettek az igaziak. Eddig ezt betudtam annak hogy az előző nálam járt 930asnak tiszta karc volt a lencséje, de ez most makulátlan. Tesztekben lévő képek sokkal jobbak mint az enyéim, nem tudom hogy a win10 frissítés miatt, vagy ém bénázok valamit.
-
Stgail2
csendes tag
válasz
betegphiu #21789 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A hang file nem volt letöltve és sehogy nem tudtam utólag letölteni hozzá. A program frissítése sem oldotta meg a problémát. Valamelyik fórumban olvastam hogy fel kell tenni egy másik navit és annak a hangját átveszi a here drive (nem tudom hogy...), de ez sem működött.
Sokadik ötlet után egy kézenfekvő megoldás hozta meg az eredményt. Az appot eltávolítottam, és újra telepítettem. Letöltéskor kérdezte a navi hangjának a nyelvét. És tádááám, letöltötte és működik!Viszont van egy másik problémám is. A pozíció meghatározása csiga lassú. Értsd: van hogy 5 percig sem találja. Most éppen kb 10 perce keresi... és semmi
A kis lumia 520-asom pikk-pakk megtalálja.) Nektek is ilyen lassú? Van valamilyen megoldás erre a problémára esetleg?
A másik jelenség meg az alábbi volt: alacsony töltöttségi szintnél rádugtam a töltőt és közben nyomogattam a telót. Megnéztem amit akartam majd leraktam, had töltődjön. Egyszercsak zizzent egyet és se kép, se hang, úgy lehalt, hogy csak a középső "gomb" villogott. Nem reagált semmire! A resetre sem! Lehúztam a töltőt és akkor sem. Majd párperc után zizzent egyet és feléledt... wtf???
-
Downsampling
senior tag
válasz
betegphiu #21781 üzenetére
...sajnos nem tervezhetek már vele sokáig (még tavaly megrepedt az ügyetlenségem miatt a kijelző jobb felső sarka, azóta le is vált onnan egy darab. A működését nem befolyásolja, de már a kosztól kezdve akár a víz is nagyon könnyen bejut). Az akku felpúposodása - ennek okára még nem jöttem rá, maga a készülék kb 2,5 éves - miatt a hátlap teljesen leesett, így ma, amikor az új akksit beraktam, a hátlapot is visszatettem (ezért működik újra a vezeték nélküli töltés és a vaku), de a kis műanyagpöckök már nem úgy tartanak, mint régen. Félek, hogy mostantól már nem lesz megbízható, a pakliban innentől benne van, hogy bármikor végleg elhalálozik (sokat utazom, szükségem van megbízható kommunikációs eszközre). Sajnálom, mert szerettem, talán ezért is kapta még meg utoljára az új akksit. Ennyit megérdemelt. Valószínűleg egy második készülékként marad nálam, vagy kerül bele egy második SIM-kártya (független készülék).
Pár napon belül érkezik az utód, nem meglepően almás...a legújabb. Régóta szemezek velük, kedveltem régebben a laptopjaikat, asztali gépeiket.
Sajnálom a 930-at (habár nekem a mai napig a 920 volt a csúcs WP), nem vele van problémám, lehetett volna akár 950 is az utód, vagy egy még újabb, ha...ha a Microsoft nem teszi tönkre az egészet, és egyáltalán fejleszt még ide. Üres vagy béna alkalmazások vannak az Áruházban, két hónapja megismerkedtem egy őskori androidos tablettel, ami kőlassú, meg néha lemerevedik, de mégis elegendő volt ahhoz, hogy pár nap alatt rájöjjek, mennyi mindenről maradtam le azért, mert bíztam a WP-ban. Mivel senki nem fejleszt már WP-ra, hát tovább én sem kínzom magam. Szerintem tutira nem mindegy, hogy pl. az ember otthon 5-6-8 távirányítóval ügyetlenkedik, vagy egyetlen készülékkel megold mindent. És ez csak egyetlen apró dolog, amitől évekig megfosztottam magam... apróság, de pár nap alatt rohadt könnyen az élet részévé tud válni.Amúgy nem, nem az 5500 forintos akksi a drága. Ennyit simán megér, ha valaki még akarja használni a 930-at (megértem).
-
MM
őstag
válasz
betegphiu #21759 üzenetére
A kamera jó képeket csinál, de lássuk be, iszonyat lassú... kisgyerekkel pl. esélytelen elkapni a pillanatot...
Video felvétel ettől még a mai napig etalon.Egyébként egy Nexus 5X-re váltottam először, ami manapság is azért max. egy 2x szorzó, és újonnan jóval olcsób volt, mint annak idejént a 930... féltem a Droidtól, ki akartam próbálni, de a félelmem alaptalan volt. (6-os droid óta azért az "A" brandek telefonjait bekapcsolod és használod...) A telefon fogásra, érzetre elmaradt ugyan a 930-tól, de funkcionalitásban hozta a szintet, és az egyik legjobb kamera Droidon - sajnos képstabi nélkül. (ha azt hozzáadod, akkor megkapod a Pixel kameráját...)
Viszont utána egy évig P9 volt, most S8-at használok. Azért ezek a telefonok már már szintet képviselnek használhatóságban, és fotózásban sem rosszabbak. (igaz, árkategóriában is mások MOST egymáshoz képest, de pl. a P9-et is kb annyiért vettem 1 éve, mint anno a 930-at újonnan... csak ezt 1 év után el tudtam úgy adni, hogy a telefon árának a 25%-át buktam, nem a 75%-át, mint a 930-nál, amit szintén 1 évig használtam!
)
-
Downsampling
senior tag
válasz
betegphiu #21726 üzenetére
Meg van bocsátva, de nem az én nevem a savanyú lajos (így, kisbetűvel):
Ha leírom azt, hogy mire jött az ötleted, már megoldódott a probléma, az miért fáj neked? Illetve az sem neked szólt, hogy ha a Microsoft, miután kinyírta a WP-t, ezt még azzal is tetézi, hogy az ürességtől szinte már a új telefoncsörgésként kongó Áruházuk két napig működésképtelen, akkor nehogy már a kisujjamat is mozdítsam ezért. Az egyetlen mozdulat a WP-vel kapcsolatban nekem az lesz, amikor jó messzire elhajítom ezt a szarságot. De ezt most nehogy megint madara vedd... -
beachsurferi
csendes tag
válasz
betegphiu #21628 üzenetére
Én most akarok függetleníteni e törvény alapján 2 telót is a Vodafonnál.Felhivtam üfszt,be kell menni vmelyik vodafon képviseletbe.Imei szám,és személyi igazolvány kell.15 napon belül levélben küldik a feloldó kódot.MINDEGY MIKOR JÁRT LE A HŰSÉG!!!jajj Bocsi,most látom rossz helyre ment a hszem!A #21620ra akartam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest