Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
válasz
TheBikerider #20218 üzenetére
Ugyanígy jártam: 950-est akartam venni, de olyan gagyi volt a fogása és gyenge a kamerája, kijelzője, hogy 930-as lett; gold-black szintén.
Azóta szívok: tegnap a navigálás háromszor fagyott le (a Waze nem "érezte", hol járok), kihangosítani nem lehet, fejhallgatóval használni nem lehet (nem hallanak), újabban a Bluetooth-is kapcsolatnál sem hallanak esetenként... de csak esetenként, hogy ne legyen benne rendszer), mozgókép felvételekor a hang nem kerül rögzítésre, kegyetlenül melegszik stb.
-
hroberto
veterán
válasz
TheBikerider #20224 üzenetére
Én 950-et vettem 930 után, és azt kell mondjam jobb minden tekintetben. A külső meg erősen szubjektív. Igaz fekete-arany színben tényleg ütős a 930.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
TheBikerider #20220 üzenetére
Köszi. Gyönyörű darab!
-
SoundX
tag
válasz
TheBikerider #20220 üzenetére
Nagyon gizda
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
TheBikerider #20218 üzenetére
Egy fotót feltennél róla? Ez a legszebb variáns.
-
Rob700
senior tag
válasz
TheBikerider #17971 üzenetére
Ezt alá tudom támasztani. Nekem 1520-am van és egy i6-al szoktam összehasonlítani a fotókat. 90%-ban a 1520 teljesít jobban. A manuális beállításokról nem is beszélve.
-
natë
nagyúr
válasz
TheBikerider #17971 üzenetére
A széleken lévő elmosás normális?
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #17933 üzenetére
tipus hiba...semmi más...egy 925öt és egy Szent István Királyt ajánlottak helyette
nem rossz, de..nekem kicsit lassúcska
ezen még bugosabb a win10 mint a 930-on, de még a 8.1 is bugos.... a kamerakép igen darabos megnyitáskor, de amúgy szép képet csinál...egyenlőre jó még nem lesz másik...
-
pontyos
senior tag
válasz
TheBikerider #17396 üzenetére
Szeretném, ma voltam bent megnézni T-nél de "bocsánat only web, egyenlőre only web" Tehát nem vettem meg....
-
pontyos
senior tag
válasz
TheBikerider #17392 üzenetére
60 környéke, a Care-ben mondták. Szerettem volna keretet cserélni, mert megütöttem a sarkát, kijelzővel cserélhető, így marad ilyen. Pár nap és 950
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
TheBikerider #17388 üzenetére
Köszi. Lehet beadom most már én is
A héten egy bejövő hívást pll nem tudtam letenni. Bosszantó volt, a mikrofon meg már vagy 3-4 hónapja nemmegy, de azzal még elvoltam.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
TheBikerider #17386 üzenetére
Ezt csak simán bemondtad a szervízben? Mennyire tesztelik, hogy tényleg vannak ezek a tünetek? Mert nálam vannak, de heti egyszer-kétszer csak.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
TheBikerider #17383 üzenetére
Kijelző elállás milyen mértékű volt és milyen tüneteket produkált?
-
csacsi67
addikt
válasz
TheBikerider #17081 üzenetére
Tessék .[link]
-
donceleger8
őstag
válasz
TheBikerider #12625 üzenetére
"A képernyő vibrálása nagyon zavart,az antenna vételi jelerőssége gyenge volt,az üzemidő,a kijelző elállása a jobb felső sarokban"
Szerintem nem bántottál meg senkit, csak érthetetlen a dolog. A fent említett dolgok szervizes problémára utalnak. Cseréltetni kellett volna és a gond elszállt volna. Amúgy az első példány nálam is problémás volt, a közelség érzékelő nem működött. Visszavittem és cserélték azonnal. Azóta is hibátlan. Szóval ez nem a telefon hibája, hanem csak nem vitted vissza a hibás készüléket, szóval user error.
A glance hiánya egyedi megítélés. 920-ról váltottam, szóval eleinte furcsa volt, de egy hét után megszokható a hiánya. Ha pedig valakinek ez az első wp telefonja, akkor ügye eleve nem is hiányozhat neki.
A kamera lassúsága sem hiba. Ezek nem dslr gépek. Egyesek túl sokat várnak el a készüléktől. Szerintem rendben van a sebessége, főleg most a denimmel és a lumia camera 5-el. Kis túlzással a gomb megnyomása után azonnal készíthető a felvétel vagy a videó. Nem tudom milyen sebesség kell ide, talán ennél gyorsabban csak a gondolatvezélessel lehetne.
Ne értsd félre, nem akarom mindenáron védeni a készüléket és a rendszert, csak ezek a dolgok nem általánosíthatóak. Egyedi problémák, amiket lehetett volna orvosolni, csak nem tetted meg, szóval ez nem a készülék hibája. A többire meg jön/jött szoftverfrissétés. Szerintem egyik platform sem tökéletes. -
sszemtelen
őstag
válasz
TheBikerider #9427 üzenetére
Repülési üzemmód bár kikapcsolja a wifit (és a BT-t, nfc-t), manuálisan mégis vissza kapcsolható minden.(kivéve a mobilhálózat)
-
haliho11
csendes tag
válasz
TheBikerider #9304 üzenetére
Lehet, de azért szeretném, hogy ne legyen lassú és akksija is jobb legyen+ 4G képes legyen
-
jodamester
tag
válasz
TheBikerider #9118 üzenetére
Nemcsak kidobál, hanem ezzel együtt konkrétan, nem lehet rich capture-el készített, utólag megváltoztatott fénydinamikájú képet elmenteni (magyarul használhatatlan a R.C.)
Nem tudom, hogy mennyire egyedi eset ez, de ha nem, akkor ezt a bugos kamera frissítést tavaly szeptemberben is kiadhatták volna...
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #8928 üzenetére
Igen, a Here navi nem rossz, bár én nem használom, mert nem vezetek (vagy ha otthon igen, akkor tudokm hogy megyek oda, ha megnézem előtte térképen, megjegyzem). Viszont nálam azért az sokat számított, hogy a 930 árán egy i5c-t kaphattam volna, ami azért mégis már másfél éves modell, illetve volt egy fél évig i5-öm, hát nem voltam elájulva tőle. Kb alig találtam appokat rá, annyi szemét van a storeban, és a kőbuta launcher sem igazán jö be. A fogása jó volt a telefonnak, de ennyi.
BB-ben nekem az nem tetszik, hogy egyrészt hatalmas a keret a képernyő körül, másrészt meg az még a WP-hez képest is egy kihalt platformnak tűnik, ráadásul a tendencia sem azt mutatja, hogy javulna, inkább még visszafelé fejlődik.
Egyébként sebességben nekem a droiddal sem volt bajom. Oké, nem ilyen Samsung csodákat próbálgattam, hanem mondjuk Nexus 4, Moto X, nem lassabbak a 930-nál szerintem. Amire én használom őket, abban nem lassabbak legalábbis. -
oldbone'76
tag
válasz
TheBikerider #8930 üzenetére
Nem zavar a melegedése, csaj úgy éreztem, h mintha hűvösebb lenne, de csak a fórum futott. Pár oldal megnyitása után kapcsolt a termosztát.
-
oldbone'76
tag
válasz
TheBikerider #8893 üzenetére
Nekem i6-nak csak az ára "rondább" az ios-nél.
-
válasz
TheBikerider #8855 üzenetére
Nekem is csinalja. (De nem nagyon zavar, az enyem is egy hetes T-s) Nem tudom, hogy a kijelzovedo folia befolyasolhatja e !? Igazabol meg nem talalkoztam ilyennel.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
TheBikerider #8872 üzenetére
inkább ne nézd nagyítóval, amíg nem keresed direkt a hibát, addig nincs.
"boldogok a sajtkészítők..."
-
oldbone'76
tag
válasz
TheBikerider #8868 üzenetére
Nálam lilulás automata fényerő mellett van, sötétben mikor visszaveszi a fényerőt. A tónusát nyomja el a színeknek. Szürkéken látszódik. Ennek nincs igazából jelentősége. Persze lehet rajta rugózni...
-
Integrale
veterán
válasz
TheBikerider #8863 üzenetére
Nem hinném, hogy képernyő hiba lenne, csere előtt is ezt csinálta és után is, illetve többeknél jelentkezik ez is. Már megszoktam. A továbbra is fennálló lilulás és az üveg elállás idegesít egyedül.
Előbbire gondolom majd a W10 és a hozzá tartozó FW lesz a gyógyír -
oldbone'76
tag
válasz
TheBikerider #8863 üzenetére
Ha a telo felso peremetol huzod az ujjad akkor sem?
-
oldbone'76
tag
válasz
TheBikerider #8858 üzenetére
Változtass a beállítások -> érintés -> érintésérzékenységen
-
oldbone'76
tag
válasz
Nekem előfordul, de leginkább akkor ha asztalra van téve. Mikor kézben van akkor nem tapasztalom. Denim óta nem figyeltem, hogy változott-e.
-
Integrale
veterán
válasz
Igen, de általában a közepéről azonnal működik.
-
BobTail
őstag
válasz
TheBikerider #8692 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
TheBikerider #8685 üzenetére
Inkabb ne nyugodj meg. Valos problema meg akkor is ha sokaknak nem tetszik. Csere utan is fenall a problema, lasd nalam. Nem jobb ragasztoval rakjak vissza, ha visszaolvasol 10-15 kommentet, le van irva, hogy az egeszet cserelik, uveg, kepernyo, haz.
-
Cheesy
őstag
válasz
TheBikerider #8682 üzenetére
Az jó, szerintem nekem is annyi... legalábbis remélem. Tmobile webshopon rendeltem és nem sok papír jött vele, de az egyik garanciajegynek tűnik. De egy darab magyar szó nincs rajta:
Proizvodac NOKIA Corporation, Espoo, Finska
Jamstveni listés akkor a belsején van az első mondat, hogy
1. Osnovno jamstvo
Jamstvo traje tijekom 24 (dvadeset cetiri) mjeska. [...]Tiszta szégyen, hogy nem adtak hozzá magyar nyelvű garijegyet...
szerk:
Nem igaz, mert a kis pici magyar nyelvű használati útmutató "KORLÁTOZOTT GYÁRTÓI JÓTÁLLÁS" pontjában van olyan, hogy
- 24 hónap a főkészülékre
- 6 hónap az akksira, fedőlapra, kábelekre, töltőre
Viszont ez MMO (Microsoft Mobile Oy) gyártói jótállás.A 'fedőlap' az mi lehet?
-
Integrale
veterán
válasz
TheBikerider #8682 üzenetére
Nem dramai de nevetseges. Szovodmenye, hogy nem mukodik rendesen a kozelsegerzekelo, es az, hogy csunya.
-
Cheesy
őstag
válasz
TheBikerider #8675 üzenetére
Jellemzően a garancia (1 év talán) letelte után szoktak előjönni a hibák
-
Integrale
veterán
válasz
TheBikerider #8673 üzenetére
Gyenge ragasztás/ torziósan gyenge ház. LINK
-
Integrale
veterán
válasz
TheBikerider #8570 üzenetére
Meg kinek mi a drága fólia? Amit boltban kapsz 1-2 ezer között, az Ebayről 400 ft 4-6 db.
-
falijja
őstag
válasz
TheBikerider #8570 üzenetére
Igen megérdemlik ezek a drága telók, de mostanság jönnek már ezek a üveg fóliák...még nem próbáltam őket de biztos nagyon jók lehetnek...tapintásra is csak üveg marad továbbra is ami azért minőségibb érzetet kelt.
Más.: én meghirdettem a telót de most ezzel a denim frissítéssel elég jó lett...igazából nem is tudom miért adom el csak mert untam már...de most azon gondolkozom mi az ami jobb lehet ebben az árban ...de nem igazán találok semmit...lehet nem adom el végül...
-
falijja
őstag
válasz
TheBikerider #8518 üzenetére
A fekete színűeknél jelentkeznek többnyire kijelző elválások...de az 1. hsz be mindent megtalálsz.
-
Integrale
veterán
válasz
TheBikerider #8504 üzenetére
Igen, betudhato az alkalmazasok frissitesenek/telepitesenek.
(i6-tal szemben nyert a 930?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest