Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uriember
aktív tag
válasz
Williams #21801 üzenetére
De mitől döglik be a 3-4 mikrofon? Semmi nem indokolná, hogy beszarjon, a két főmikrofon pl. sose hal meg...És ugyanolyanok...Amiket olvastam, az az hogy W10M-re frissítés után haltak be a mikrofonok. Ezt mivel lehet magyarázni? Mint műszaki ember nemigen tudok rá ésszerű magyarázatot...Maximum annyi, hogy melegedéstől elenged a forrasztás. Bár a két főmikrofon meg a proci közelében van és mégse...
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Williams #21414 üzenetére
Háát igen... volt már ilyen a történelemben. Egy tiipuson belül (Lenovo P780 - Android) három generáció készült. Ennél az első volt az igazi, a legjobb. Kevés gondokkal, kedvező OS (4.2, 4.4) kompatibilitással. A második generációban már másik preloader volt, ROM flesselésnél erre ügyelni kellett. A harmadik már gázos volt, rengeteg térerőhibás egyed született (hardveres) és megváltoztatták a fő kamera beszálliitóját is. Ezek után már a régi, jól bevált, gyors JB (4.2) romok nem mentek rajta mert nem hajtotta ki a kernele a kamerát. Csak a KK (4.4) romok voltak ehhez jók.
-
DaveJr
őstag
válasz
Williams #20938 üzenetére
Kisebb kopások lehetnek a kereten, azért nem szólnak. Nekem is volt a kereten kopás, plusz egy kb 1mm-es benyomódás a sarkon pont ott ahol elállt a kijelző. Bevittem a Care-be és ott mondták a srácok, hogy ilyen kis sérülésekkel nem foglalkoznak, simán megcsinálják gariban. És valóban, 1 hét múlva vissza is kaptam új kerettel és üveggel.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Williams #20863 üzenetére
Ugyan ez nálam is. Windows 10 Mobile óta csinálja. Ami érdekes, hogy laptopon is előfordul néha, szintén Windows 10, de jóval ritkábban. Telefonon viszont nagyon rossz a helyzet, nekem kb 30 percet képes maradni WiFi-n aztán vagy sikerül visszacsatlakozni, vagy újraindítás szükséges.
-
-
thami
tag
válasz
Williams #20320 üzenetére
De gondolom neked sem volt olyan még, hogy neteztél egyszer csak "leszakadt"? Mintha egyszer lett volna nekem is de csak úgy, hogy jöttem haza es mar nem csatlakozott. De hogy végig itthon vagyok talán nem. Sajna nehéz szervizeltetni mert elmondod mi a hiba majd nyilvan gyári default ők meg felkuldik. Nyilván a visszaállítás miatt a központi szervizben jónak találják... Ha újra előjön akkor gyári reset majd csak wifizek es ha eldobja ugy ahogy van beadom. Nincs visszaállítás így ott a probléma. Kényelmetlen de nincs mas megoldás. Szerencsere erre az időre még van egy 720-om.
-
SoundX
tag
válasz
Williams #20225 üzenetére
Szia, gyári garis.
Már túl vagyok rajta, de semmi reakció. Ráadásul egyszer visszaküldték, hogy nem találtak rajta hibát. Ez valamilyen szinten talán "jogos", hisz nem egyszerű reprodukálni, hisz tényleg csak hosszas filmnézés alatt jön ki ami számomra zavaró, mert nagyon sokat utazom, munkámból adódóan. A töltős mizéria pedig röhejes. Tényleg bele dugod, kicsit megrázod a telefont és ki is esett. Este töltőre rakom, reggelre nincs benne a kábel ami néha elég frusztráló... Nem titkolt szándékom az lenne, hogy mivel az alaplaphoz nem nyúlhatnak, cseréljék ki a készüléket.
-
válasz
Williams #19541 üzenetére
Sajnos erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert még nem csináltam ilyen átrakást. Van az összefoglalóban erről egy bekezdés. Arra vigyázni kell, hogy ezek az alkatrészek meg ne sérüljenek átrakásnál!
Az első válaszomba lévő link jobban ,megnézve nem gyári, de az alkatrészek úgy látom jó kelyen vannak.
-
vargarobi21
csendes tag
válasz
Williams #19276 üzenetére
Ha az extráknál nincs akkor telefonon az edge-ből kattints a linkre és telepítsd ezt:
[link]és az áruházban nézd át az alkalmazásokat, nekem valamiért nem akart magától letöltődni pár rendszeralkalmazás és így pár funkció hiányzott, de a letöltéseket újraindítottam és lejöttek szépen, azóta működik minden
-
flesh
tag
válasz
Williams #19030 üzenetére
Én ilyet használok az autóban, többet tölt mint amit elhasznál navigáció közben.
-
Clemi
veterán
válasz
Williams #18752 üzenetére
Nekem van CR201-es és 10e volt a T-nél. Ha épp nincs készleten, akkor csak fel kell iratkozni, és jelzik ha érkezik, nekem is így lett. Viszont a kamera gombos telókhoz nem az igazi sajnos, mivel az oldalsó szorítók pont a kamera gombnál szorítanak, így minden felhelyezésnél ha nem nyomom határozottan a telót a tartó alsó részébe, akkor bekapcsolja a kamerát. Ezt csak azért, hogy aki ilyet tervez venni és kap olcsón, tegye ezt a képletbe.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Williams #16693 üzenetére
Nem is értem azokat akik 1-2 ezres bóvli tokot raknak egy 100+ ezres telefonra. Én is CP-637-est vettem rá 1 hónap használat után. Teljesen jó, annyi nem szimpi, hogy eléggé koszólódik, viszont agresszív tisztítással szinte teljesen tisztára lehet varázsolni(mosogató szivacs dörzsölős része) anyagszakadás vagy kopás nélkül. Gyengének tűnik de nem az.
-
-
Integrale
veterán
válasz
Williams #13861 üzenetére
"Állítólag a szervízből visszajött elállásos problémával javított teló nem szokott visszakerülni a szervízbe. Tehát elméletileg megbízható (tartós) minőségbe javítják a kijelző betegséget...
"Ebben ne legyél biztos, nekem a 3. sem volt jó, de más is volt a topikból, akinek szintén nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest