Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Blue Eagle #21170 üzenetére
Szia!
Egy éve vettem, akkor még olcsóbb volt, olyan 2400-2500 Ft között. Angliából ingyen postával 1 hét alatt ideért. Sehol nem kezdett még felválni, és a karcokat is jól bírja! Jobban megérte, minthogy évente vagy hamarabb vegyek rá fóliát.
-
válasz
Pistakiss #21166 üzenetére
Szia!
zsoltzsoltnak igaza van. A sima fólia sem áll meg rajta, ami kiér a széléig. Van olyan üveg amely nem ér ki a széléig a telefonnak, de az nagyon csúnya, ahogy van olyan fólia is.
Nekem ez van rajta: [link]
Vagy ezt tudom még ajánlani: [link]Mind a kettőt szappanos vízzel tudod felrakni. Minimális rész marad csak ki a telefon 4 oldalán.
-
válasz
betyar1974 #20378 üzenetére
Szia!
Az áruházból letudod tölteni a contacts+message backop alkalmazást. Már nem csak sd kártyára tud menteni, én próbáltam a 930-cal. Az alkalmazással elmented a számokat egy beállított mappába, és utána felmásolod a pc-re. Az app a beállítások végén jelenik meg, telepítés után. Természetesen vissza is lehet állítani a telefonszámokat, felmásolod egy adott mappába a telefonra, és utána betallózod az alkalmazással.
-
válasz
Williams #19541 üzenetére
Sajnos erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert még nem csináltam ilyen átrakást. Van az összefoglalóban erről egy bekezdés. Arra vigyázni kell, hogy ezek az alkatrészek meg ne sérüljenek átrakásnál!
Az első válaszomba lévő link jobban ,megnézve nem gyári, de az alkatrészek úgy látom jó kelyen vannak.
-
Köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek!
-
Sziasztok!
Ha frissítek W10M-ra, és ha nem rakom vissza a 8.1-es biztonsági mentést, az MS fiók beállítása után a névjegyzéket vissza rakja a rendszer?
-
válasz
Titi76 #18806 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad ezeket ezek fontos infók számomra. Akkor várok még a frissítéssel.
Egyébként a kijelző nekem is csinál hasonlót. Teljesen random szerűen be villan nagyon rövid ideig, mindegy, hogy éppen mit csinálok. Van, hogy egymás után háromszor is.Úgy látom nem mindenkinél jelentkeznek problémák, illetve eltérőek azok. Csak azt nem értem, hogy pontosan ugyan az a belső van a 930-asokban, akkor hogy lehet ennyi eltérés.
-
válasz
s7evcsenko #18798 üzenetére
Ha frissítek, majd csak megszokom.
-
válasz
ZavaBalazs #18797 üzenetére
Összességében milyennek látod a rendszert?
Van olyan stabil, és gyors mint a 8.1? -
válasz
ZavaBalazs #18795 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nagy kár, hogy a jpeg 5 mp + jpeg 16 mp-t szétválasztották. -
Sziasztok!
Azt szeretném kéredzni Tőletek, hogy aki frissített már w10m-ra a kamera beállításoknál maradt-e az 5 mp (jpeg) az 5 mp (jpeg) +16 (jpeg) illetve az 5 mp (jpeg) + 16 mp (dng), valamint a képminőség ugyan olyan-e mint 8.1-en.
Válaszotokat köszönöm.Érdekelne még engem is colocolo #18789-es kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest