Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #16182 üzenetére
Nokia Care tapasztalat: V.ker.Arany János u.szerviz leadó pont.
leadtam szervizeltetni 3 napra a 930-t (pénteken adtam le és kedden kaptam vissza)hiba forrás: nincs térerő
javítás eredménye: cserélve -javítvaa NOKIA-t teszteltem:semmi változás nem történt,magyarán a hiba jellegét a valódi hibát nem találták meg,nem hárították el,vagyis úgyse tudták volna mert nem a készülékben volt a hiba.
még behatárolni sem tudnak semmit.nem tudom mit ellenőriztek le ott?Integrale
Igen csak az volt a furcsa,hogy 2014 decemberében mikor megvettem rendben volt a dolog. ezt meg időközben letiltották,úgy,hogy nem is használtam a telót (tartaléknak vettem meg) A Telenor meg tagadót mikor kiderült a turpisság a dologban. A Vodafone meg kimondta a tutit!
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #16182 üzenetére
A zavaró hibák végig jelen vannak, ahhoz képest nem emlegetem olyan sokszor ezeket. Az A5-ös fórumba nem én tévedtem elvakult 930 fan-ként, csak reagáltam rá, mert rossz volt olvasni azt a sok téves állítást. Egy évig csak 930-at használtam, csak tudom, hogy milyen...
A Telekomos témához: sajnos mint láthatod senkinek sincs ilyen tapasztalata, így neked kell a fórumozók közül először végigcsinálni a procedúrát. Vidd a szolgáltatóhoz és kérj cseretelefont, mást nem tudsz tenni, ha nem vagy hajlandó kocsikázni, ezt jeni is mondta.
(#16183) correctman: Nem érdekel, remélem pár embert meg tudtam menteni a telefontól, nem feltétlenül érdemes vele szenvedni. A te telefonod lehet, hogy hibátlan, igaz, semmit se tudunk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest