Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
1, Van "Vezetéknév, Utónév" nézet és ha ez ronda még akkor is lehet utónév és vezetéknév szerint is szűrni.
2, Így van.3, Egyéni szocprobléma.
4, Szintén zenész, 750 ft-ért van dupla szigetelt, árnyékolt prémium adatkábel, én is olyat vettem. Ez van, amúgy is alap már egy kábel otthonra.
5, Igen akad, csak elvonja a figyelmet a sok animáció, de nem jellemző, inkább csak szar a Multi Taszk.
6, Mondj egy olyan telefont amelyiket nem kell rendes használat mellett, de olyan használat amit én adok neki. Ez is egyéni probléma.
7, Ezzel nem vitatkozom, így van. Szar is. Kevés app van amiért megéri fizetni. Opera Sincs.
8, Developer Account segítségével feloldható ez a korlátozás.
9, User error.
+1 Nincs fájlrendszer elérés, mappázhatatlan office, nincs bt fájlküldés csak fogadás.
-
Azazael
aktív tag
1. Ahogy már korábban írták ismeri ezt a formátumot, csak át kell állítani, hogy így jelenítse meg.
5. Olyat még nem láttam, hogy soha ne akadjon vmi, az i5s is akad néha, de az 520 kategóriájában tényleg az egyik legjobb élményt adja.
6. Akksi a használattól függ, a barátnőm használja, beszél, email, skype, chat, néha fénykép stb. simán kibír 1,5-2 napot
7. Nekem nem hiányzik WP-re most kifejezetten semmi (pedig van céges droidom is, így lehetne igényem másra is). Az meg, hogy fizetni kell, szerintem gyenge érv, mert 225 Ft az angry birds, sokszor volt már ingyenes, nincsenek reklámok stb. olyan hogy ingyen nincs, cserébe mindig vmivel lehúznak, vagy tele van in-app purchase-szel ami az őrületbe kergeti az embert.
8. A belépő telefonon valóban nem minden indul el (ott az 525)
9. Kontakt importálást egyszer kell megcsinálni rendesen (vagy google, vagy outlook) onnantól max 10 perc -
Khan13
senior tag
Név formátumot kezdetektől fogva "vezetéknév utónév" felállásban használom, kontaktok importálása MS vagy Google accounttal két perc kb. (920-am van, de a rendszer ugyanaz) Kontakt importálására az is megoldás, hogy egy exportált fájlt outlookba vagy hasonlóba importálsz, amit a telefon már kezelni tud. Ma már semmi értelme "telefonon" tárolni ilyen adatokat, amikor egy szinkronizált megoldás kényelmesebb, és ha gond van, akkor is könnyebb midnent visszatölteni, mint backupszerűséggel szenvedni.
-
HuMarc
veterán
4. Én egy kincstári Nokia C5-ről váltottam Lumia 520-ra, viszont inkább a C5 kábelét tartottam meg, és az L520-ét adtam oda. Mondjuk már azt sem tudom hol van, egyrészt mert nem szoktam bedugni a gépbe, másrészt mert a Kindle kábelét használom mindenhez, amihez Micro-USB kell.
7. Az Angry Birds iOS-en is fizetős
Csak mondom. Egyébként volt ilyen ingyenes akció, nekem megvan az összes AB, a Dark Lands, a Cut the Rope-ok, az Insider Pro, amik egyébként fizetősek. Meg most az év elején az összes Where's my ...? is ingyen volt, letöltöttem azt is. Egyébként igen, speciális igények felléphetnek, utána kell nézni, hogy mi az, amit van, és mi nincs, nem utólag pampogni.
8. Ha arányokat nézünk, akkor sokkal több játék indul el az L520-on, mint egy árban hasonló Androidon. Csak mondom. Én az Engadget app-ról, és az HBO Go-ról tudom, hogy nem indul el 512 MB RAM-mal.
9. Na ez adott körülmények között igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hardcore café
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak mondom. Egyébként volt ilyen ingyenes akció, nekem megvan az összes AB, a Dark Lands, a Cut the Rope-ok, az Insider Pro, amik egyébként fizetősek. Meg most az év elején az összes Where's my ...? is ingyen volt, letöltöttem azt is. Egyébként igen, speciális igények felléphetnek, utána kell nézni, hogy mi az, amit van, és mi nincs, nem utólag pampogni.