Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
1. Ahogy már korábban írták ismeri ezt a formátumot, csak át kell állítani, hogy így jelenítse meg.
5. Olyat még nem láttam, hogy soha ne akadjon vmi, az i5s is akad néha, de az 520 kategóriájában tényleg az egyik legjobb élményt adja.
6. Akksi a használattól függ, a barátnőm használja, beszél, email, skype, chat, néha fénykép stb. simán kibír 1,5-2 napot
7. Nekem nem hiányzik WP-re most kifejezetten semmi (pedig van céges droidom is, így lehetne igényem másra is). Az meg, hogy fizetni kell, szerintem gyenge érv, mert 225 Ft az angry birds, sokszor volt már ingyenes, nincsenek reklámok stb. olyan hogy ingyen nincs, cserébe mindig vmivel lehúznak, vagy tele van in-app purchase-szel ami az őrületbe kergeti az embert.
8. A belépő telefonon valóban nem minden indul el (ott az 525)
9. Kontakt importálást egyszer kell megcsinálni rendesen (vagy google, vagy outlook) onnantól max 10 perc
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest