- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dottore #5899 üzenetére
közben történt egy kis okosság.
any video converter segitségével átalakitottam mp4-re.
elég keményen letömöritette.
1.5Gb avi-ból lett 113Mb
gyárilag beépitett real player nyomja teljes képernyővel is.
csak abban nem lehet ide-oda tekerni.azért majd leszignózom a progikat,
mert egyszerübb csak simán áthuzni a memkártyára,mint konvertálgatni. -
Dottore
addikt
válasz
akoska07 #5895 üzenetére
Igen, de írják (elméletileg 12-24 órát kell várni, utána letölthetők a fájlok) is az oldalon amit linkeltem. Holnapra meg lesz.
Utána letöltöd a SISContents programot (én ezt használom), ezzel tudod szignózni a fájlokat.
Kicsit figyelmesebben, mert így elsőre azt mondanám inkább egy iPhone kellett volna.
-
Jadro
veterán
Meg kell hekkelni a telót és pápá szignózás.
Mondjuk ne kérdezd hogy csináltam, jó régen volt. Ráadásul 100-as sw. Efölött már más program kell hozzá.
-
jaszy76
aktív tag
Volt már itt arról szó, hogy milyen különbségek vannak E71 és E72 között.
Most belefutottam egybe (asszem erről még nem volt szó), nyilván sok felhasználót nem érint, viszont én szentségelek.
Úgy adódott, hogy térfigyelő kamera stream-et kellene telefonon nézegetnem.
Az E71 3 stream megjelenítésére képes: 3gp, mp4, rm
E72: mp4, AVC/H.264, .wmv, RV, Flash Video, H.263/3GPP
Természetesen nekem wmv kellene.Mp4 stream -et próbált már vki?
-
találtam egy coreplayert ami nem lejárt...
erre kiirta a telefon,hogy nem megbizható -
-
Sziasztok!
van E71-re vmi hang codec amit fel lehet tenni ?
nem minden avi alá van hang,inkább ugy mondanám,hogy pár film alá van hang.
jobbnál jobb filmeket nem tudom megnézni. -
burasu4
senior tag
válasz
kovacsbeni #5883 üzenetére
Nekem Fehér E71-em van...
-
Bodsa
csendes tag
hali
ovi maps-os kérdésem lenne.
most akartam letölteni de kicsit elbizonytalanodtam. Nem lehet h az ovi maps-ot a nokia maps helyett fogja feltenni, azaz leszedi azt, mert a két install fájl, amit leszedtem az oldalról
azSetup_Nokia_Maps_Updater
NokiaMaploaderSetupmert én azt szeretném h mindkettő rajta legyen
help
üdv -
kovacsbeni
tag
Sziasztok.Nincs véletlenül valaki aki szürke telefont használ de fehér billentyűzettel? Vagy aki úgy simán fehér E71-et?
-
Szabeszka
aktív tag
Nem lesz ingyenes navigáció az E71-re, sem az E66-ra. Viszont csökkentették az árakat, 1 éves licence díj 10€ .
Itt a cikk. -
taga
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy nálam a legtöbb témánál amit letöltöttem a kijelzőn nem a megszokott @ ikon van a mail-ek elött hanem a naptáré.Mi okozza ezt?
üdv:
-
Dottore
addikt
Ha valakinek kell egy fekete hasított bőr Beyzacases tok akkor privátban keressen meg.
-
Dottore
addikt
válasz
tmilan1989 #5878 üzenetére
-
tmilan1989
csendes tag
Hello!
Szignózni hol tudok?
Köszi : ) -
jaszy76
aktív tag
válasz
Dottore #5874 üzenetére
Csak a telepítő fájlt lehet külön letölteni. Magát a programot telepítés közben fogja lehúzni a netről. Azt nem tudom lementeni. Itt a telepítő:
http://www.megaupload.com/?d=978LXNR6Én így telepítettem:
A mobile.formula1.com -ot kell a telefon böngészőjével megnyitni, azonosítja a telefont, aztán letölti a megfelelő install-t. Telepít, letölti a programrészeket a netről, aztán kész.
Telepítés után az indításnál picit várni kell, de működik. -
jaszy76
aktív tag
Egy programot szeretnék ajánlani az F1 rajongóknak. A hivatalos formula1.com -ról lehet letölteni regisztráció után.
Minden infót egyszerűen megtudhattok az éppen aktuális edzésekről, időmérőkről, futamokról. Live timing, pálya és hőmérsékleti adatok, ponttáblázat stb.
Nagyon jól felépített program, akit érdekel a téma, annak nagyon hasznos is. -
Dottore
addikt
válasz
kovacsbeni #5857 üzenetére
Nekem minden kis fehér akármivel látszik. Egyszer kipróbáltam ezt az egész napos naptárat de minden bejegyzés egyforma lett. Nehéz megtalálni a saját dolgaim benne, így töröltem.
-
Dottore
addikt
válasz
BloodyEddie #5855 üzenetére
Mert volt a kezemben több is. Úgy ítéltem meg, hogy az E71 jobban össze van rakva. Egyénfüggő, van akinek számít ez van akinek kevésbé.
-
2007ath
aktív tag
válasz
"Többen írtátok, hogy E72-t semmiképp nem vennétek, de miért?"
+ Az E72-n navigálásra csak a Maps használható. E71-en a Maps-en felül a Garmin MobileXt, az NDrive és a Sygic is.
-
kovacsbeni
tag
Sziasztok
Most a naptárral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Letöltöttem egy iylen egész éves névnapos naptárat amit beraktam a teló naptárjába de mivel minden bejegyzés azzal a kis piros akármivel látszik a naptárban elég nehéz megtalálni benne most a saját dolgaimat hova írtam be. Nem tudtok erre valami megoldást?( csak bizonyos dolgok jelenjenek meg a piros akármivel vagy valami hasonló?) -
Szabeszka
aktív tag
válasz
Mert gyakorlati szempontból nem tud többet, mint az E71, többe kerül, és gyengébb az anyagminősége. Ja és szebb az E71.
-
BloodyEddie
őstag
Többen írtátok, hogy E72-t semmiképp nem vennétek, de miért?
-
burasu4
senior tag
Ma én is vettem egy BH-214 fülest. Állati.
(És nem is volt olyan sok....)
-
clodooo1
csendes tag
Sziasztok!
Leejtettem a telefonomat, azóta nem látja a memóriakártyát. Tudtok valami megbízható szerelőt Budapesten?
Köszi
Miklós -
Dottore
addikt
Megpróbálnám ezzel. Full Screen Wallpaper
-
fodorv
tag
Sziasztok!
Én már egy bizonyára elcsépelt kérdést fogok most feltenni.
Ha egy adott téma alapértelmezett háttérképét bármilyen másik képre változtatom, akkor alul és felül abban kis csíkban marad az eredeti téma szinei. Nem tudom hogy érthetően írtam-e.
A tetszőlegesen beállított képet nem lehet beállítani úgy, hogy a különböző jelzések és menügombok alatt is ott legyen?Előre is köszi a választ. -
Dottore
addikt
Így van de Mail for Exchange kell hozzá. A sima SyncML nem tudja a naptárat szinkronizálni (vagy csak én nem látom hogyan kell beállítani) csak a kapcsolatokat. Logikusabb feltenni egy kis programot sem mint telepíteni az exchange-t, ami fölöslegesen fut a háttérben ha nem használom.
-
burasu4
senior tag
válasz
kovacsbeni #5844 üzenetére
Ha frissíted a szoftvert, akkor törlődik minden, olyan mint ha egy új telefont kapnál.
Újra kell telepíteni mindent, a képeket zenéket mentsd le a memkártyára. -
Szabeszka
aktív tag
válasz
Remittenda #5843 üzenetére
Ennyi pénzért tényleg nem hangzik rosszul.
Leírnád, hogy hogyan kell megvenni (mármint interneten vagy min keresztül). Köszi! -
kovacsbeni
tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem hogyha frissítem a telót és van rajta kb egy rakat program meg minden féle(a képek mege ezek még nem is gázok azokat lementem meg nem baj ha nincs rajta) szóval a programokat ha csinálok biztonsági mentést frissítem a szoftot utána visszatelepül egyszerűen minden memkártyáról vagy a biztonsági mentésből?
-
Remittenda
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Bár az Ovi Maps még nem navigál ingyen, tegnap megvettem a hozzá az éves licencet.
És itt jön a móka. Eddig az éves díj mindig valami tizen-huszon ezer volt, de tegnap 2.600 Ft volt az egész drive all Europe 1 évre.
Lehet, hogy ez azt is jelenti, hogy nem jön az ingyenes az E71-re, de reméljük ez nem így lesz..
Csak ennyit akartam, hátha más is megvenné ennyiért.
-
Dottore
addikt
válasz
Digison #5838 üzenetére
Nem csak neked, nekem is az (annyira, hogy amíg rá nem jöttem a megoldásra nem is használtam emiatt). Viszont van megoldás.
Google Calendar a neve.
Létrehozhatsz ismétlődő emlékeztetőt, amit szinkronizálás után meglepő módon ismétlődő emlékezőként kezel a telefon annak ellenére, hogy ezt ott létrehozni nem lehet. Más szempontból is ajánlom a Google Calendart. Kényelmesebben létrehozhatod a feljegyzéseid, tud ingyenes sms riasztást küldeni, ami megint jobb mint a telefonos hangjelzés szerintem.Szinkronizáláshoz a Googasync programot használom.
-
pilsner
aktív tag
válasz
Digison #5838 üzenetére
felfogás kérdése. találkozó, legyen mondjuk előadás vagy gyakorlat az egyetemen, vagy edzés, minden héten ismétlődő. emlékeztető, pl. visszavinni a könyvtárba a kölcsönzött könyveket. attól függ, honnan nézzük. ne foglalkozz vele, én egyszerű feljegyzéseket szoktam írni emlékeztető gyanánt, pedig nem is kell, hogy eszembe juttasson semmit.
-
Digison
csendes tag
válasz
pilsner #5837 üzenetére
köszönöm a segítséget, megvan, működik. Na de most ez csak nekem logikátlan? Találkozó amit feljegyez az ember az _általában_ egy adott alkalomról szól, viszont emlékeztetőt millió olyan rendszeresen ismétlődő dologról készít az ember ami ciki ha elfelejtődik pölö: rendszeres utalások, befizetések, mérőállások beküldése, anyámtyúkja. Szóval totál logikátlan ez így.
de legalább működik. köszi mégegyszer -
-
Digison
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani a naptárban hogy egy adott esemény havonta ismétlődjön, minden hónap ugyanazon napján. Nem tudok rájönni, és a kézikönyvtől sem lettem okosabb.
Bocs ha már volt. -
BossBoss
őstag
válasz
grabber #5830 üzenetére
Valóban nem 2 forint de szerintem nem volt rossz vétel. Néztem külön 2,5s dolgokat... Háát..vegyes a kép. Néztem sennheiser-t, ami normális volt 15 alatt nem volt. Akkor már inkább ez, kékfogas és bármilyen 3,5 fülest dobhatok rá. Meg ismeri a laptopom is és így arra is tudom használni. hát a pénztárnál sohajtottam párta h nem vagyok komplett, de eddig úgy tűnik jó vétel volt!
-
-
BossBoss
őstag
válasz
grabber #5827 üzenetére
A gyári az szót sem érdemel. Hihetetlen gagyi. Most újítottam egy [ilyet] . Valami hatalmas kütyű. Nem kell tapicskolnom folyamatosan a telót és nem lóg ki belőle valami madzag, ami mindig elakad és tekereg össze vissza. Csak elindítom autó kapcsolódik és indítom a zenét a telefon érintése nélkül. Hangminőség kiváló! És bármilyen fülest csatlakozhatsz a külyühöz mivel 3,5-s. Meg vagyok vele elégedve. Sztem egy jó választaás lehet.
-
2007ath
aktív tag
válasz
BossBoss #5790 üzenetére
Az egyértelmű, hogy a telefonok kamerája nem művészfotók készítésére szolgál. Azzal is egyetértek, hogy ha valaki előre tervezhető programon (kirándulás, családi esemény) akar fényképezni vigyen magával egy rendes - arra szolgáló - gépet.
A telefon fényképezőjének viszont van egy óriási előnye: mindig ott van az embernél. És számos alkalom lehet, amikor igen jól jön. Akkor pedig nem árt, ha legalább a kategóriájában megüti az elfogadható szintet.
Egyébként, engem meg a zenelejátszó hagy teljesen hidegen. A fülesét még ki sem csomagoltam, pedig a telefont már több mint egy éve használom. Teljes megelégedéssel.
-
Jadro
veterán
Én pont E71-ről váltottam, mert nagyon érdekelt az andoid rendszer. T-mobile pulse lett belőle. Aki nem akarja szétbuherálni a készüléké, maradjon E71-nél.
Én viszont élvezem, még akkor is ha már pár napja cseszegetem és lassan elérem az E71 szintjét. (Mondjuk akkumulátorban egy tapicskolós sosem fog felérni az E71-hez...)
A qwerty nekem annyira nem hiányzik, mert túl sokat nem írtam rajta, illetve a tapicskolós bill is frankón működik. Azért az E71 még megvan tartaléknak.
-
kovacsbeni
tag
Igazából ott látom a nagy bajt hogy régen muszáj volt beérnem és ehhez 5 kor kellet kelnem és ment is de most elkerültem egyetemre és itt már nincs akkora tétje hogy beérek-e és itt elveszett a motiváció sajnos és ezért keresek valami külső megoldást
-
válasz
kovacsbeni #5820 üzenetére
Nálad az elhatározással van a gond.Ha felkesz,hogy kinyomd a telót,akkor már csak ébren kéne maradnod.Ez meg már csak elhatározás kérdése,ha nagyobb gond lenne itt,fel se ébrednél vagy már kinyomás előtt visszaaludnál.
Ha sikerül eleinte elhatároznod magad később könnyebben menne a kelés is,miután megszokod.
-
kovacsbeni
tag
válasz
grabber #5819 üzenetére
Igazából pont ez a bajom hogy amit ki lehet nyomni és ha messze van ha nem ha hangos ha nem kinyomom és visszafekszek.Volt régi módi csörgős hangos óra meg minden és egyszerűen nem..:S
De majd megpróbálom a lakótársamhoz átrakni a telefonom aki ha felkel hajnalban átjön és leüt -
válasz
kovacsbeni #5818 üzenetére
Van egy olyan csengőhang ahol egy férfi üvölt.Haver telója ébresztet egyszer és majdnem szívbajt kaptam,mert azt hittem baj van.
Vagy ott a hifi,az fel tud ébreszteni -
visionbp
tag
válasz
kovacsbeni #5816 üzenetére
Szerintem tökegyszerű.
Tedd a szoba másik végébe, és legyen útban két fotel, vagy asztal, vagy ilyesmi.
Garantáltan logikai feladat, nem kell hozzá hack, kódgenerátor és szignózás sem.
Ja, és ingyen van -
kovacsbeni
tag
Úgy látom mindenki hasonló véleményen van mint én
Ha váltalánék és nem döntenék mindig úgy hogy maradjon ez akkor Motorola Milestone vagy valami másik qwerty+érintős érdekelne de úgysem fogok váltani mert nagyon bírom E71-et.
+
Amúgy valaki nem tud valami programot amivel be lehet valahogy úgy állítani az ébresztőt hogy ne lehessen kinyomni csak úgy? be kelljen írni jelszót vagy egy logikai feladatot megoldani vagy bármi? -
Nokia maps 3.4 beta jó az E71-hez?
-
burasu4
senior tag
válasz
kovacsbeni #5809 üzenetére
Én 2 hónapja váltottam újra vissza E71-re. Nem bántam meg. Maradok ennél az tuti! Anyagminőségban berhetetlen!
E72-t én sem vennék (főleg miután volt E52-m)
Ha sok pénzem lenne akkor egy HTC Hero-t vennék. De nincs!
Marad az elegáns fehér E71!! -
Szabeszka
aktív tag
válasz
Én is maradnék az E71-nél. Nagyon tuti telefon, nekem 100%-ig megfelel, főleg, mert fém.
Ha nagyon rákényszerítenének, akkor esetleg egy Nokia N900-at. De csakis olyan telefont, amin van hardveres QWERTY billentyűzet.
Egy ilyen teló után nehezen tudnék visszaszokni a normál mobilgomb kiosztásra.Ja és E72-t biztos nem vennék.
-
YAS-dude
őstag
válasz
Vagy E71, vagy valami kapacitív tapiképernyős androidos telefont, de ez utóbbi nagyon nem E71 árkategória.
-
TOZ
addikt
válasz
Reszemrol maradnek. (Esetleg, ha lenne HTC Nexus One qwerty-vel... )
-
pilsner
aktív tag
válasz
ha most vennék, E71-et vennék. semmi mást.
-
kovacsbeni
tag
Egy kis kérdés itt az E71 tulajokhoz ki milyen telefont venne ha most lenne itt a vásárlás ideje.Gondolkodnátok más telefonban vagy E71-72 lenne megint?
Mert én sokat gondolkodok egy cserén nem azért mert bármi bajom lenne sosem volt még ennyire imádott telefonom csak néha rakoncátlankodik meg leharcoltam eléggé bármennyire is vigyáztam de rá de mindig eljutok oda hogy dehogy veszek újat mert nem fogok jobbat találni.Tudom ez szubjektív de hátha valakinek van valami jó érve. -
JohNNyL
csendes tag
okés köszönöm a válaszokat,
-
JohNNyL
csendes tag
Sziasztok! Nem rég vetten egy E71-et, nagyon tetszik, nagyon jó kis készülék. Abban vki tud segíteni h az előlapi kamerát h lehet bekapcsolni? azzal kamerázni esetleg, köszi előre is
-
BloodyEddie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest