Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Nando36 #20438 üzenetére
Nem tudom. Nekem is pont ez volt a jelenség, hogy este még semmi baja nem volt, reggelre sötét képernyővel találtam és bekapcsolásra csak egyet rezgett semmi más. Semmit nem tudott vele csinálni sem a Nokia szerviz, sem az ismerős mobilos. Alaplapcsere oldotta meg...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
nagyúr
válasz GumisPeter #20352 üzenetére
Hardreset nem garivesző tényező. 1000x is megcsinálhatod, nem lesz baja, se garivesztése.
-
nagyúr
válasz runner 125 #20287 üzenetére
Bármelyik futó alkalmazásnál az "Opciók" (bal oldalon), majd a "Nyitott alk.-ok megj."
Ott áltváltasz arra, amit be akarsz zárni.
Vagy egyszerűen kikapcs-bekapcs...De lehet, hogy mégis a készülékmemória van tele, azt meg Nokia Suite-tal lehet felszabadítani.
-
nagyúr
válasz theartofdota #20229 üzenetére
Nekem van egy komplett E52, amiből az alaplapot bányásztam ki csak. Az előlap karcos, de amúgy mindene jó. Ha gondolod írj egy privátot és elbótoljuk pici pénzért...
-
nagyúr
válasz sanzi89 #20188 üzenetére
Értem. Akkor biztos én fogtam ki egy egyedi darabot, mert nekem nagyon minőségi a ház, pontosak az illesztések, és semmi hiba nem akadt. Két és fél év alatt mindössze egy memóriakártya csekekor vacakolt, de kiderült, hogy csak meg kellett tisztítani az érintkezőit a kártyának (garanciás volt még, ingyen megcsiálták, bár nem garanciális hiba volt) meg nemrég az alaplap behalt. Ez mondjuk elég nagy hiba, de szvsz ez bármelyik gyártónál előjöhet. Egyébként hibátlanul teszi a dolgát, telefonál, navigál, netez, mindent tud, ami kell...
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Na úgy néz ki, hogy sikerül szereznem egy használt készüléket, ami ütött-kopott, de működik, abból átrakom a belét és örülés...
-
-
nagyúr
Sajnos véglegesen elhalálozott a készülék, nem is lehet megjavítani.
Most kereshetek mást. Használtan sajnos nem akarok venni, új meg már nincsen vagy csak nagyon drágán.
Egy kérdés: Ha veszek valami androidős csodakütyüt, arra át tudom valahogy varázsolni a nokiasuite-ben lévő biztonsági mentés adatait?
-
nagyúr
válasz peugeotmate #20057 üzenetére
Igazából én ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve vele, több, mint 2 évig teljesen hibátlanul működött, ennyi belefér. Ha le kellene cserélni, nem nagyon tudnék találni mást...
-
nagyúr
Na ma reggelre elment a kép, nem kapcsol be a telefon. Azt hittem lemerült, bár tegnap még volt benne rendesen. Feltettem töltőre, de semmi. Ismerőssel akkut cseréltem azzal se, de az én akkummal megy gond nélkül az ő telefonja, szóval akku hiba kizárva.
Ha nyomom a bekepcsolót, akkor rezeg egy rövidet, de semmi mást nem csinál.
Van valami, amit megnyomok és reszeteli vagy ilyesmi?
-
nagyúr
válasz belsodavid #20030 üzenetére
Akkor valszeg használtál valamilyen extra karaktert, ami az angol ABC-ben nincs benne, és a telefonon más a kódlap, mint az asztali gépeden, ezért nem egyezett a jelszó...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz belsodavid #20025 üzenetére
Felhasználóhoz az e-mail címet írod?
-
nagyúr
válasz sentinel #19897 üzenetére
Kinézel az ablakon?
Sose értettem az időjárás pillanatnyi (vagyis 1-2 órával korábbi...) állapotát jelző widgeteket, max akkor, ha valaki egy pincében él hetekig, ahonnan nem jöhet ki, és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva kíváncsi a kinti időre.
Ha meg valami távoli vidék érdekel, annak nem kell kint lenni a főképernyőn álandóan...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ricardo #19230 üzenetére
Bizony. Pont úgy, mint itt a Ph-n.
Például amikor a banktól kapok SMS-t és a közlemény után jönne a számlaszám, akkor valami ilyesmi lesz:
Közl:SzámlaszámQA9L25755
És akkor találjam ki, hogya vigyorgó fej, az most D vagy S vagy K vagy P vagy mi a tököm...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tupacamaru #19224 üzenetére
Van csökkentett meg teljes támogatás, de a szájlik mindkét esetben élnek és virulnak...
-
nagyúr
Ne veszekedjetek már, amikor verekedni is lehet!
Inkább a szmájlieltávolítást magyarázzátok el
-
nagyúr
A szmájlikat ki lehet irtani valahogy az SMS szövegéből (meg úgy általában a telefonból...)?
Nem találok ilyen beállítást, és halálra idegesít, hogy úgy kell kitalálni, hogy milyen betű lehetett eredetileg, ahol most egy hülye sárga fejecske van...Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
nagyúr
válasz GEPESZ66 #17988 üzenetére
Természetesen. Csak épp adatforgalommal jár. Nekem pl. nincs semmiylen net előfizetésem mobilra (mert minek a francnak...), ezért aztán nem is megy az AGPS.
De nélküle is gyorsan megtalálja a műholdakat, csak a korábbi szofttal voltak gondok, de a hardreset és szerviz frissítés megoldotta, most újra gyorsan megtalálja...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz KovácsGéza #17923 üzenetére
Csak simán követed amit a Nokiasuite mond.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz KovácsGéza #17919 üzenetére
Ha függő, akkor valszeg ez a legfrissebb szoft a tiédre, otthon se tudsz újabbat tenni...
-
nagyúr
válasz SOAD19 #17674 üzenetére
A GPS nem használ netet. Műholdak sugározzáka rádiójelet, amit vesz a készülék.
Van az aGPS, ami a netről tölti le a pontos helyét a műholdaknak az adott pillnatban, ezért gyoesabban megtalálja őket. Ez már adatforgalommal jár: pénzbe kerül. De ez kikapcsolható és nélküle is működik.Fel kell viszont telepíteni hozzá az OVImaps nevű szoftvert (ha nincs még fenn...) és akkor le tudsz tölteni rá számítógépen keresztül térképeket.
-
nagyúr
válasz Zsolti900114 #17607 üzenetére
1. Az enyém tökéletes összeszerelésű, nem recseg, nem ropog, nem lóg nem stb. Nagyon egyben van. (nem tudom számít-e, de fekete-ezüst)
2. Teljesen. Két gondom volt vele eddig több mint egy év allatt, az egyik, hogy a legutóbbi frissítés után gyengébb lett a GPS vétel, de egy hard reset/szerviz szoftfrissítés meggyógyította, a másik, hogy nem látta az új memóriakártyát, de az meg csak kontakthiba volt (meg kellett tisztítani az érintkezőket, szerviz gariba megcsinálta).
3. Működik az ingyenes navi, bár kicsit ritkán frissítenek. Az M43-ast már mikor átadták, de még mindíg nincs benne...
4. wifi tökéletes.
5. Jól megy a rádió.
6. Nekem megfelelő a hangerő, még nem volt gond vele...Talán a térerőre kicsit érzékenyebb, mint más telefon, de nem vészes.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na kész lett, azt mondta a szervizes ember, hogy kontakthibás volt.
Ezt nem nagyon értem, mert meg tudtam formázni, meg a fájlkezelő látta a fájlokat rajta, meg lehetett nyitni képeket, videókat.
Na mindegy, mostmár jó...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Na mindegy, bevittem a szervizbe, majd meghegesztik az okosok...
-
nagyúr
-
nagyúr
Hjúszton, van egy kis problem...
Vettem egy 4 gigás memkártyát, mert az 1 gigás kicsi lett.
Na meg gondoltam megcsinálom a hardresetet is, hamár, hátha meggyógyul a GPS is.
Előtte persze biztonsági mentés megvolt.Hardreset megvolt, visszaállítás is, de a memóriakártyán lévő dolgokat nem látja.
SMS-ek, térképek, zenék stb, minden ami a memória kártyán van, azt nem látja, sőt, ha új SMS-t akarok írni, akkor külön szól, hogy a memóriakártya nem elérhető, a telefon memóriába elsz elmentve. Ami a telefonmemóriában volt, az megvan szépen, naptár, beállítások minden.A vicc az, hogy a fájlkezelő meg látja a kártyát, ott vannak a zenék, képek, stb...
-
nagyúr
válasz felsoviktor #17530 üzenetére
Nekem elcseszete a GPS-t. Sokkal lassabban talál jelet és könnyen elveszíti. A korábbival teljesen jó volt...
-
nagyúr
Köszi, akkor irány a szerviz...
-
nagyúr
Naszóval akkor vissza lehet tenni a korábbi szoftot, vagy sem?
A GPS tragikus az újjal, a régivel meg tökéletese volt...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Vissza lehet valahogy tenni a korábbi szoftot?
Az újjal nagyon gatya a GPS. Percek alatt talál csak műholdat, és el is veszíti gyakran. A korábbival sose volt ilyen gond...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Mióta frissítettem a legfrissebb 071.004-re, baromi nehezen talál műholdat a GPS. korábban max 2 perc volt akkor is, ha régen nem volt bekapcsolva, de általában fél-egy perc alatt megvolt. Most 5 perc, vagy még több. Más tapasztalt ilyet?
Mod.: Nincs semmi bekapcsolva csak a sima GPS. Nincs netem előfizetve...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz old rocker #16910 üzenetére
Nekem úgy se találja.
Wifi kapcsolattal: vezérlőpult - telefon- szoftverfriss.
Vagy lehet még máshol is a telefonról?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Nekem még mindíg nem ajánlotta fel az új szoftot, pedig próbáltam ovin és közvetlenül is.
Ti hogy raktátok fel?Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest