Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szemezgetek egy ilyen telefonnal, mert szép és jó és tetszik, de még sose volt Szimbi János telefonom.
Fontos, hogy van benne GPS (ráadásul ingyenes navi programmal), mert eddig egy HP PDA-t használtam, de t.köm tele van, hogy ha lemerül (és lemerül, teljesen váratlanul, néha 3 hétig semmi baja, máskor meg egy nap alatt), akkor elfelejt mindent és újra kell telepíteni a navi programot. Vicces, amikor épp kellene, akkor kiderül, hogy nincs navi.
Szóval ez a teló nem érintőképernyős, akkor az uticélt hogy kell bevinni? Mint az sms-írásnál? Mennyire egyszerű/nehézkes ez?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz old rocker #7411 üzenetére
Köszi!
És a "térképről jelölöd ki" az hogy megy?
Tehát hogy tudok "mozogni" a térképen?Bocs, hogy kicsit értetlen vagyok, csak eddig érintős pda-n navigáltam, ott meg oda kell bökni, meg lehet huzkodni a térképet meg minden, nem tudom elképzelni, hogy gombokkal hogy megy ez...
-
nagyúr
Mennyire rettentő ez a térerő probléma? A munkahelyemen (Szeged, Béke u.) elég vacak egyébként is a térerő (T-mobile), hol van fullon, ha meg tíz centit arrébb megyek, akkor meg nincs egyáltalán stb. Nem szeretném, ha megveszem, aztán nem is tudom használni napközben...
-
nagyúr
Köszi.
-
nagyúr
Na megvettem én is az E52-met. Fekete-ezüst, nagyon jól néz ki, nem recseg, nagyon minőséginek érződik az egész. Egyenlőre elmegyek vásárolni, addig töltöm, egy óra múlva itt vagyok...
-
nagyúr
Na próbálkoznék frissíteni a telefont, de nem sikerül.
Feltelepítettem a PCSuite programot, de mindíg azt mondja, hogy nem találja a telefont. Pedig PCSuite módban van, a számítógép felismeri.
Vista business 64 bit.
Vagy próbáljam meg az OviSuite-el?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz old rocker #12073 üzenetére
Naszóval. Fenntvan Ovi. Szoftverfrissítések menüre katt, bejön, megkeresi, hogy van-e frissítés: van bizony. Ovihoz is és E52-höz is. Ovit frissítettem sikeresen (mondjuk mulatságos, hogy a hivatalos weboldalról töltöttem le, de 5 perc múlva már talál hozzá egy 17 megás frissítést, na de mindegy...). Újra Szovtverfrissítések menü, keres, talál E52-höz, katt, ekezdi, kiírja, hogy az USB kapcsolat meg lesz szakítva és újra lesz csatlakoztatva. Namost megszakadni valóban megszakad, de nem csatlakozik újra. Ha kihúzom-bedugom, akkor sem történik semmi, ha a befejezésre kattintok, akkor sem. Mit csinálok rosszul?
-
nagyúr
Na ébren vagytok már?
-
nagyúr
válasz old rocker #12085 üzenetére
Negyed óra az kapkodásnak számít? Merthogy annyit vártam, mielőtt kihúztam volna.
De probléma megoldva, fölraktam az Ovit az Xp-s gépre, és gond nélkül frissített. Úgy látszik, hogy Vistával nincs barátságban...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Köszi, de már megoldódott. Ennyire azért nem szeretnék belemélyedni a lelkivilágába
Egyébként igaza volt old rockernek, ez a telefon q.vajó
Tegnap kipróbáltam autózás közben is a navit, teljesen használható ez a képernyő méret is, minden jól látszik, csak kiscit tükröződik, de nem vészes.
Mondjuk az új szegedi "körforgalmat" nem ismeri még, simán azt mondta, hogy forduljak balra. Gondolkoztam, hogy menjek neki valaminek és pereljek-e, de hát ez nem az USAAki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a fogadott hívásokat kirakja a főképernyőre? Tehát hogy ne kelljen bemenni a menü/napló/utolsó hívások -ba, hanem közvetlenül el lehessen érni, mint az órát, a keresést, miazmást?
-
nagyúr
Úgy látszik most egy ideig sokat leszek itt
Gondoltam kipróbálom a netezést, hogy mennyire használható a kijelző stb.
Csatlakozok is a wifire, de amikor beírok egy webcímet, pl a prohardvert, vagy akár az ovistore-ra megyek, akkor egy ideig fehér képernyő van csak egy kurzorral, majd kiírja, hogy "érvénytelen szervernév".
Ilyenkor mi van?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
nagyúr
Azt hogy tudom megnézni a telefonon, hogy milyen verziójú az ovimaps?
-
nagyúr
válasz Charlie Gordon #12181 üzenetére
Köszi
Egyszer már megtaláltam, de most az istenért nem jutott eszembe...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Olyat lehet-e, hogy ha kihangosítón van, akkor a GPS ne a kihangosítón szóljon, csak a hívások? Mert tök vicces, hogy mindíg minden "...száz méter"-re van, mert az első másodperc mindíg lemarad a kihangosító miatt...
-
nagyúr
Vagy akkor azt hogy lehet megoldani, hogy ne késsen a hang a kihangosítón?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz old rocker #12205 üzenetére
Lol.
De nem a vonat, hanem a kihangosítóNa de most tényleg. Ember járt a holdon, nehogymár ne lehessen megoldani, hogy a kihangosítón végig lehessen hallani a dumát...
-
nagyúr
Az mit jelent, hogy "Megjegyzés: aktív átirányítások"?
Mert ezt írja ki, amikor hívok bárakárkit...
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz M_Tomi0227 #12230 üzenetére
Az utóbbi.
www.t-mobile.hu lapra felmész, ott felül a "szolgáltatások" menüpont, és utána a "hívásértesítő".
Ha belépsz a "My Tmobile"-ba, akkor látni fogod, hogy aktíválva van-e (elvileg alapból igen).Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Akinek esetlen van német térkép a telefonján, nézze már meg legyen szíves, hogy talál-e utcákat. Mert haver telefonján a térképen meg lehet találni az utcát, de a keresővel nem lehet megtalálni.
-
nagyúr
válasz Probert75 #12258 üzenetére
Először én is aggódtam a térerő miatt, mert olvastam a topicban, hogy nem az igazi, ráadásul itt az üzletben eléggé gyenge a t-mobil lefedettsége, a K750i és az asszony C55-je is néha eldobta bizonyos pontján a szobának. Az E52 pont annyit tud, szóval ebből a szempontból nem rosszabb, mint a többi telefon.
Azt nem nézted meg, hogy a filléres Samun mennyi volt a térerő? Mert attól, hogy kevés csík látszik, még lehet telefonálni...
-
nagyúr
válasz kkrisi #12320 üzenetére
Csak tartó van benne plusszban. Egyébkont teljesen ugyanazt a készüléket kapod, nincs benn "plussz" navi, mert a simában is benne van a navi.
Szóval egy marketinges rászabadult a dologra, és egy mezei autós tartó miatt átnevezte navi edisönnek. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Most vagy a töltésjelző rossz, vagy tényleg q..vajó ez a telefon, mert hetedik napja megy, és még nem fogyott csík a töltöttségből...
Igaz, hogy csak telefonálásra használtam most, a múltkor wifis internetezés + kihangosítós navigálás + állandó birizgálás + letöltögetés mellett négy napig bírta az első töltéssel.Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest