Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
válasz LonGleY #18042 üzenetére
Sikerült elég szépen eláztatnom a telefont (egy táskában egy rosszul visszacsavart flakonnal, nem is tudom meddig állhatott vízben), de 48 óra száradás után (valami haszna azért volt a mostani kánikulának) simán bekapcsolt, és viszonylag normálisan működik. Viszonylag, mert a bluetooth azóta nem kapcsolható be (hibaüzenetet dob), wifi-hálózatot nem talál, és a GPS-ben sem vagyok teljesen biztos (sokáig nem próbáltam, de saját pozíciót nem igazán talált egy perc alatt sem, viszont a műholdak állapotánál dobott ki 3-4 csíkot).
Van esetleg erre valami megoldás, amit próbáljak meg szervíz előtt?
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #19180 üzenetére
Huh, finom esés lehetett. Én örökké fosok a vérzéssel járó eséstől - atrombint (véralvadásgátlót) szedek. Egy hónapja a derekamba kaptam injekciót, valami hitvány kis hám verőeret talált el. 24 óráig véreztem, mint a disznó...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #19158 üzenetére
Van egy pár f@sza pszichiáter ismerősöm, ha esetleg akarsz róla beszélni
Nekem úgy tűnik, elég indulatos ember vagyAmit leírtál a következő hozzászólásodban - anyaghasználat, stb. van igazságod. De, ha nem is az E52-vel, de néha a Nokia még most is elő tud rukkolni közelharcra is alkalmas mobillal...
A feleségem párizsi lakásán a bal láb meztelen kisujjával belerúgva az ágy lábába akkorát estem hasra a parkettán, hogy 3 percig nem tudtam felkelni. A bal kezemben a C7-est szorongattam, arra estem rá. Estére a jobb lábam feje is bekékült, mert a lábujjaim valahogy alám törtek. Másnap de. vettem észre, hogy bal oldalon a mellkasomon is van egy céhét nagyságú hematóma. (Véraláfutás.) Amikor elestem, hátlap és az akksi repült. A telefonon nincs külsérelmi nyom, rögtön be lehetett újra üzemelni. A mell kakasom alatti bordákról a folt egy hét múlva szívódott fel.Ez persze nem azt jelenti, hogy a céhét a továbbfejlesztett symbiánnal hűdeha... Amikor felraktam a Bellét, elátkoztam magam, mert gyakorlatilag a Nokia mérnökei a 10-30 éves korosztály fejével próbáltak meg gondolkodni. Erről írtam a céhetes topikban. De alapjában véve azt hiszem, a probléma máshol van. Egyre újabb és újabb mobilok, de szerintem csak egyénileg bevált darabok vannak. Nem teheted le egyikre sem a nagyesküt. Van, aki a symbiánt szidja, van, aki az androidot, van, aki az ájfont.
A rpobléma ott kezdődik, hogy "mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk". (Fight Club)
Mire gondolok: Ez egy cikk linkje: [link]
Ez pedig a videó változat, bár kicsit bő lére eresztették: [link] A Villanykörte Összeesküvés - A Tervezett Elavulás története . Esküszöm, érdemes végignézni.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Ricardo
titán
válasz LonGleY #19175 üzenetére
Ha ilyen felhasználási szokásokban lesz része a HTC one V sem fogja sokáig bírni.
Ha olyan szögben esik, még a Gorilla Glass-nak is annyi."A hátlap papírvékonyságú, bármilyen figyelmetlen mozdulattól elhajlik, még akkor is, ha rajta van a gép hátulján, és csak egy textilbe akad bele a sarka. "
Milyen mozdulattól hajlik el egy hátlap akkor amikor a telefonon van?
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz LonGleY #19175 üzenetére
én még nem használtam e52-t. de eddig ilyen gondjaim nem voltak. nem tudom ismered-e a 6303-mast? na fater kamionozik és kb 15 ször esett ki a glóbos volvóbol. mai napig megy az ,,új" kollégánál cégváltás miatt. na az osztráknál a cégesttelefon nem tudjuk mi volt. n
em lehet megállapítani, ja várjunk most ahogy írom lefotózomna ilyet ad egy osztrák cég cégesnek. fater gyorsba vett magának egy c5-00-át ezt még nem merte neki visszaadni nehogy megsértse . Na a c5-00 majdnem ugyanaz mint az e52 és nálunk a kijelzőhomályságon kívül semmi gond sincs vele. ő privátnak még használ egy 5230-at egy éve se tok semmi hömbörög a kamionba de csak egy kis por van a kijelző alatt.Én most Pedig az 5800-át használom szintén nincs vele gond és szeretem.
Iphone 7
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #19174 üzenetére
Voltak olyan telefonok, amiktől mondhatni "szeretettel" váltam el, na erre a Nokiák esetemben egyszer sem voltak méltók.
Az utód val'szeg HTC One V lesz.
Ütés és egyébálló telefont nem vennék a számítási teljesítmény / ár arány miatt, illetve a 4-es Android egyelőre vonz, mivel fejlesztenénk is rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
válasz LonGleY #19158 üzenetére
Bírom ezt a mentalitást.
...mi a helyzet nálad pl. a pékekkel? Vagy vízszerelőkkel? Egyik szar kenyeret süt, a másik rosszul köti be a vized és már közutálatnak örved az összes?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Joe bácsi
őstag
válasz LonGleY #18044 üzenetére
HTC Desire S => volt már egy hard reset, mert pár dolgot "érdekesen" csinált, de azóta PÖRFEKT!!! Még a hárombetűs navit is sikerült "ráhegesztenem"!!!
Meg van egy tartalék (mert mindig volt tartalék telóm) Samu C3322-es zsír új, független (alap, hívásra, meg sms-re kiváló). Ha besz@rna véletlen a HTC vagy szervizbe kellene adnom, akkor legyen már vmim amin elérnek.
Nyugodtak az éjszakáim a Nokiával való szakítás óta!
Ui.: Még a 6303-as telóm is f*s volt. Azt is zsír újonnan vettem és alig használtam. De az E52-vel együtt ment a levesbe (kereskedőhöz). Mindkettő még Nokia garis volt 1-1 évig. Vergődjön vele más ezek után!
Vmelyik nap jártam a mobilos fele ahol elpasszoltam a sz@rokat és már egyik sem volt meg.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz LonGleY #18042 üzenetére
ÉN ezért is szabadultam meg az összes háztartásban fellelhető Nokiától és soha többet nem is veszek!
2 db E52-vel küzdöttem és beleuntam! Most már nyugodtan alszok!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
GEPESZ66
veterán
válasz LonGleY #17326 üzenetére
Igen, nekem is csak a T-Mobile Neteléréssel tudja lejátszani a Realplayer.A T-Mobile ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a Realplayerrel routeren keresztül nem fog menni.Viszont pár héttel ezelőtt,routeren internetezve, a youtube videókat az oldalon lévő flashplayer lejátszotta, most pedig nem.Viszont az oldalon a flashplayer mellé az van írva, hogy "beta" verzió.Amikor a telefon alkalmazásai között (071.004) elindítom a Youtube-t,akkor írja, hogy akarok-e frissíteni.Viszont az igenre kattintva rövid idő múlva kiírja, hogy a telefont nem támogatja az új szoftver.Jó letrt volna, ha routeren keresztül is lehetett volna nézni a Youtube videókat.Remélhetőleg, ha már az oldalon lévő flashplayer nem "beta" lesz, akkor fog menni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz LonGleY #17307 üzenetére
Ha kiválasztom a böngészőben a Youtube video megnyitását normál lejátszóval, akkor megnyílik a Realplayer ablaka, kiírja, hogy betöltődés,a számláló nulla értéken marad, majd a kapcsolódás sikertelen ablak jön fel.Mivel WIFI-n néztem volna a videókat, ezért a RealPlayer beállításában a hozzáférési pontot a T-Mobile értékről a TP-Link routerre átállítottam, de ahogy írtam,sikertelen a kapcsolódás.A különálló Youtube programot nem akarom telepíteni,nekem tökéletes lenne ez a RealPlayer, de nem értm, hogy mi a probléma.A RealPlayer beállításai között kell-e valamit még átállítani?
-
old rocker
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz LonGleY #17308 üzenetére
Én jegyzettömbbel írok valamit gépen, aztán feltolom telóra és simán el tudom olvasni. Vagy amúgy ottvan a beépített Office, amivel tudsz .doc fileokat is csinálni a telón.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #17308 üzenetére
Oké, találtam egy jó megoldást, amivel a gépen is tudnám szerkeszteni a beépített jegyzeteket (így nem egy külső programot használok, tehát egységesen szinkronizálható marad minden fontos adat). Nem PC-s program, hanem webalapú alkalmazás, viszont remekül működik, online könnyen szerkeszthetőek a cuccok és telefonról kérhető a beépített SyncML-lel a szinkronizálás [névjegyzék, naptár, jegyzetek, feladatok (tasks), sms-ek]:
Ezzel akár teljesen is kikerülhetők az OVI-féle szolgáltatások, bár a PC Suite azért jól jön a mindennapok naptárazós / névjegyezős / sms-ezős feladataihoz.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz LonGleY #17250 üzenetére
Egy időre csatlakoznék a klubhoz, eddig kellemes csalódás a készülék. Voda845-ről váltottam, előtte 5230-as volt, úgyhogy nem áll tőlem messze ez a rendszer sem. A gmail klienshez: legfrissebb sw, most tettem fel a klienst és nálam teljes képernyőn fut, az ikonja valóban csúnyán pixeles.
.::> <::.
-
cucinho
aktív tag
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #17226 üzenetére
hát... én azért nem állítanám, hogy pl. az audacity teljesen ekvivalens a sound forge-al. A Profimail .... sajnos messze a legjobb, de egyben a legdrágább szimbijános alkalmazás.
De azért volt pár fizetős.amelyik kiugrott a mezőnyből: handy taskman, smart settings, best profile (!!), best blacklist. Maga az oprendszer sajna, használható még, de már a múltté.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
-
cucinho
aktív tag
válasz LonGleY #16981 üzenetére
Nos, egy biztos, én nem kézzel telepítettem, hanem egyszer jött az ablak, hogy itt az új csilivili nagyon király v11, tegyem fel. Én meg jól szót fogadtam. De nem gondolom, hogy ez befolyásolná a dolgokat.
Ami viszont különbség a kettőnk telefonja között, hogy én általában 1, maximum 2 oldalt böngészek vele egyidőben. Bennem valahogy még bennem van, hogy a mobilnet/mobilwifi az kb a "sürgősen meg kell valamit néznem neten" dolgokra jó, meg elolvasom napközben az emaileket. Egyébként meg ott van este a PC. Szóval valószínűleg ha ugyanúgy használnánk, akkor nálam is ugyanazok a problémák állnának fenn. De most megnéztem megint, és tényleg nem akad a görgetés töltés közben sem. Itt teszteltem, mert van kép bőven és az oldal is szép hosszú, de sem "kizoomolva", sem bezoomolva nem akad, pedig mentem néhány kört fel-le.
http://juventuz.freeblog.hu
(Mobilnettel óvatosan, mert nálam közel 5 MB a kezdőoldal.)Ami még releváns lehet: jelenleg 34,7 MB szabad memória van a telefonon.
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #16981 üzenetére
Bocs, nem Sync, hanem Opera Link, csak nehogy képzavar alakuljon ki.
A kérdés, hogy vajon képes-e minden nem egészen releváns, rossz beállítást kiiktatni frissítéskor... azt hiszem nekiállok google-t túrni, kétlem, hogy egyedüli problémával állnék szemben. Csak kicsit hitetlenkedtem, mikor írtad, hogy nem is észleltél változást sebesség téren.
[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
válasz LonGleY #16978 üzenetére
Igen, a verziószámot még meg tudom nézni. Azzal is tisztában vagyok, hogy hardverileg ugyanaz a telefonunk, sőt a megnövekedett memóriahasználatot sem cáfoltam. Igazából azért is néztem meg a verziószámot, mert a frissítéseket automatikusan fel szokta ajánlani, és azt hittem ez egy új dolog, nekem meg nem szólt tóla a telefon. De már azt sem tudom mikor frissítettem, az biztos hogy nem sokkal a megjelenése után.
Nem vettem észre különbséget a 10.1-hez képest, pedig napi szinten használom. Útközben mobilnetről a Mini 6-ot, bent melóhelyen wifiről a Mobile 11-et. Most néztem, akárhogy scrollozom az m.index.hu-t betöltődés közben és aztuán is, nem igazán akad meg. (Legalábbis nem jobban, mint azt tette a 10.1.)[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
válasz LonGleY #16975 üzenetére
@LonGleY: Amióta megjelent, azóta használom, de semmi lassulást nem vettem észre az előző verzióhoz képest. Nem tudom nálad miért lehet gond vele.
@sonkamiki: Én a telefon saját levelezőjét használom, így van beállítva:
Postafiók beállítások - További postafiók-beáll. - Bej. e-mailek beállításai:
Felhasználónév: ***@gmail.com
Jelszó: ***
Bejövő levelek szervere: imap.gmail.com
Biztonság: Be (SSL/TLS)
Port: AlapértelmezettKim. e-mailek beállításai:
Felhasználóhitelesítés: Mint a bejövőszerver
Kimenő levelek szervere: smtp.gmail.com
Biztonság: Be (SSL/TLS)
Port: Alapértelmezett[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #14271 üzenetére
Tegnap már fáradt voltam leírni: ha pl. az üzenetek a telefon memóriára jönnek, akkor az e-mailek is. Ha nincsen folyamatosan törölgetve, az SMS-ek nem annyira, de pár brusztosabb e-mail + melléklet szépen beleharap a memóriába. Én még a legelején forwaldoltam 4 helyre egy wmv melléklettel érkezett emilt. Aztán pár sec-ig mint a birka, lestem, hova lett 17 MB a belső memóriából.
Ugyancsak érdemes netezés után is időnként törölgetni, mert a cache, előzmények stb. szintén a belső memóriára telepednek.Hogy a képek miért települnek a belső memóriára, ha célként a kártya van kijelölve: nem tudom. Igazság szerint nem lenne szabad...
Recsegés, torzulás: hát, sajnos első alkalommal van másfél év óta a telefonom szervizeldében. Délben leadtam, ma 17 órára kész lesz; hangszórócsere...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
peugeotmate
őstag
válasz LonGleY #14244 üzenetére
Ajánlott formázni a kártyát (mondhatni szükséges)! Szerintem érdemesebb mindent újratelepíteni és beállítani, névjegyekről, SMS-ekről, alapvető beállításokról meg úgyis tudsz biztonsági mentést csinálni.
Jajj, ne gyere már Te is az Android/iOS vonallal. Nekem van egy Touchom, szóval az iOS-hoz van viszonyítási alapom és azt el kell mondanom, hogy hosszabb távon nem biztos, hogy ellennék egy iPhonnal! Tény, hogy kezelése egyszerűbb a Symbianénál, azonban ez az előny gyakran hátrány is lehet. Játékban, zenekezelésben meg netezésben tény, hogy veri, azonban utóbbi kettő a nagy érintőkijelzőjének tudható be. A kapacitív Nokia kijelzők már közel járnak hozzá felhasználói élményben. És ne feledjük: ott az ingyen GPS illetve a jól bevált kezelés.
[ Szerkesztve ]
meg
-
csiktor
tag
válasz LonGleY #14231 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem 10-ből 10-szer a Turbot bekapcsolva is majdnem dupla annyi adatforgalmat generál, mint a Mini (index.hu, prohardver.hu). Tényleg szebb, talán kicsit gyorsabb is. Fent hagyom mind2-t. Ha van rendes net, akkor mobile, ha csak mobilenet, akkor mini.
A feszültség ESIK, az áram pedig FOLYIK!
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #14217 üzenetére
Igen, sajnos a specifikáció jóval többel kecsegtetett, mint ami lett belőle a gyakorlatban. Nekem ennek ellenére még nem volt jobb telefonom, beleértve, hogy eddig mindig nagy szerencsém is volt vele, viszonylag hibátlanul tette a dolgát.
-
Tofee
csendes tag
válasz LonGleY #12528 üzenetére
A memóriakártya nekem is maradt. Pannonnak adtam vissza Zalaegerszegen és a szombathelyi Jabil Circuit-nél javították.
Helyesebben próbálták javítani.
Az új készülékkel nekem is el kell ismernem old rocker szállóigévé vált mondatát.
Az E52 sajnos/szerencsére/végre qrvajó. -
old rocker
veterán
válasz LonGleY #12531 üzenetére
Orvosilag is igazoltan ... az íkúm asszem 136 v. 138, már nem emlékszem; mellesleg azért sem érdekes, mert amióta felfedezték azt az agyi képletet: amygdala, rájöttek, hogy az intelligencia vonatkozásában legalább olyan fontos az ú.n. érzelmi intelligencia, ami eltér attól, amelyet intelligencia quocienssel volt szokás centizgetni.
Szóval miért ne lennék normális: az összejövetelhez persze lehetne egy mobilaréna fórumos találkozó nevet is adni, mivel valami ürügyet kell találni, azaz, legyen ok az ivásra. Ugyanígy meg lehetne kérdezni a herfliseket, nem mindegy, ki milyen kétkerekű, robbanó motoros járművel gurul az országúton?
Mivel ez egy E52-es topik, ezért bátorkodtam E52-es találkozónak titulálni...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csab2
veterán
válasz LonGleY #12416 üzenetére
igen, az Ovi Suite szerintem is egy túlméretezett, instabil fos, de szerintem mindannyian rákényszerülünk a használatára, mert a Nokia ezt nyomatja, fejleszti. Meg hát kell is pl. a frissítéshez, térképek letöltéséhez.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
sonkamiki
tag
válasz LonGleY #12418 üzenetére
Kérdezem Én: miért van szüksége egy "átlagos" felhasználónak arra hogy teljesen "újra rakott" gépe legyen? Van akinek elég a javítgatás,mert az is orvosolja a problémáit.
Válaszom: max azért mert már nagyon tele van "szeméttel" a gépe , vagy tényleg valami orbitális hiba csúszott a rendszerbe és nincs más megoldás!
Az "átlagfelhasználó" mint Én is, mivel nem vagyok "power user" inkább utána olvasok dolgoknak és úgy rakom fel a gépre mint kísérletezgessek olyan dolgokkal ami nem biztos.Ha meg valamit elrontok még mindig ott van a "biztonsági mentés" de lehet hogy Én vagyok túl óvatos.
Tudom,hogy nem tudlak meggyőzni és nem is akarlak csak már párszor el lett mondva: ha valakinek az az 1 készüléke nem 100%-s attól a többi még lehet jó és nem kell rámondani hogy az egész széria sz*r! Ennyi erővel bármelyik topikot elolvasná az ember nem merne semmit se venni,mert "általában" a negatív kritikákat írják le vagy ha valakinek valamilyen infóra van szüksége! -
sonkamiki
tag
válasz LonGleY #12415 üzenetére
Szia!
- a csomó felesleges "felbukkanó" üzenet?? Nálam max a PC-n bukkan fel a telefonon eddig nem volt ilyen "üzenetem". A galériánál Nekem is homályos a beadott kép kb. fél másodpercig aztán kitisztul.Nem lehet hogy a memóriakártya az oka? Nekem Nokia 8Gb-s class6-os van benne.
-nem nézlek lámának csak a sok 1x-re futó progi is lassíthatja a telót.Nekem annyi a különbség hogy az email-ket CSAK az otthoni wi-firől szedi le. 2 óránként "nézi" van-e új levelem. Volt hogy netezés közben jött a levelem,de nem volt fennakadásom.
-ezek szerint akkor mégis találtál pár használható free progit
- az autószerelő se árulja el hogy hogyan kell megcsinálni profin a kocsidat .....ebből él.Max tanácsokkal lát el. Akkor a Nokia miért adná ki a "szervízes" frissítést,Neki mi lenne ebből a haszna??
-nem nézlek Én semminek, csak ha ezeket a dolgokat tartod szem előtt akkor mégis miért vettél symbian-s telefont? Vagy akkor mikor vetted még jónak tűnt a rendszer és azóta "rontották el"? Venni kell egy "zárt op.rendszerű" telót azzal nem lesznek gondok.Mindezek ellenére akkor kezdem magam nagyon szerencsésnek érezni,hogy nincsen bajom a telóval.
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #11507 üzenetére
Szerintem te képes vagy arra, hogy egy zseniális telefont alkoss magadnak
Korunk Leonardoja,a vadlúdfejű mobiltelefon-polihisztor ...Norbi, ez a fickó maga gyártotta mobillal telefonál, mit neki SE vagy Nokia
Láthatod az avatárából, nem egy tyúkeszű fazon[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #10743 üzenetére
A legutolsó szoftvert én is H.R. nélkül húztam fel rá, de elkezdett megbízhatatlanul működni a telefon. Aztán hard reset és kártyaformázással kombináltam a szoftverfrissítést.
1.Azóta tök megbízhatóan működik minden,a navit is beleértve.
2. Újabb 5 mega szabad hely lett.(Tehát volt rajta szemét az előző telepítésekből.)A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
veterán
válasz LonGleY #10313 üzenetére
Az a baj, hogy az Android sohasem lesz Google mentes. Igazad van, egy account nem a világvége, ugyanakkor sokat elárul a cég mentalitásáról. Használd a szolgáltatásainkat, tölts le szoftvereket a boltunkból, csináld azt, amit MI akarunk. Symbian-nél azért ilyen szintű "irányítás" nincs, szvsz. Azt teszel fel a mobilodra, amit akarsz, onnan, ahonnan akarod. De ez már OFF.
Az pedig, hogy jelenleg"pörög" a fejlesztés, semmit sem jelent. Majd ha lecseng a "hype", és esetleg a Google más irányba kezd el terjeszkedni, meglátjuk, mennyien maradnak valóban a rendszernél. Ráadásul azt ne felejtsük el, hogy ha a platformra elérhető szoftverek száma megnő, arányosan növekedni fog a selejtes alkalmazások száma is, és v'oila, máris oda a sokat méltatott stabilitás. A felhasználó hülyesége ellen nincs hathatós védelem, az egységsugarú felhazsnálók zöme még egy szelet zsíroskenyéren is képes lenne hazavágni a szoftvert.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz LonGleY #10309 üzenetére
Szerintem pedig pontosan az. Nézzünk körül a piacon, minden komolyabb OS körül van valami kifogásolnivaló.
WinMo: elpuskázott grafikus felület, magas hardverigény.
iPhone OS: a multitasking teljes hiánya, zárt rendszer.
Android: teljes függőség a Google szolgáltatásaitól, internet előfizetés nélkül félkarú óriás
Ha nem tetszik a dolog, ott az S40; stabil, mint egy féldisznó, cserébe lóf_szt sem tud.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #10293 üzenetére
Te. Ha te is, meg Dzsóbácsi is lekoptok, én könnyekben fogok kitörni bánatomban... még az is lehet, hogy öngyi leszek. Ha nem hagytál volna ki annyit közben - most csak az itteni hozzászólásokra gondolok - akkor olvashattál volna tőlem néhány nagyon reális kritikát, véleményt, állásfoglalást. Amiben azt is kifejtettem, hogy hihetetlen, de együtt érzek azokkal, akiknek nem jött be a telefon. Próbáltam nem egy versenyzőt tanáccsal ellátni, hogyan lépjen fel a szervizeldésekkel szemben.A fórumra hivatkozva még a Nokia ügyfélszolgálattal is leveleztem félig hivatalból, mint újságíró, sürgetve az első szoftverfrissítés megjelenését. Kigyűjtöttem jellemző hibákat és elküldtem, még levelezésemet is közzétettem. Pedig ülhettem volna nyugodtan a seggemen, mert nem az én telefonommal volt baj. Erre jössz te, a kölyök Galahad és megmondod rólam a tuttit. Én legalább megpróbáltam valamit tenni azért, hogy minél előbb megjelenjen a hibajavító frissítés; te meg, a nagy individuumoddal, mi túrót csinálsz azon kívül, hogy a saját problémádról kárálsz és közben lazán fikázol engem?!
Az eszmei kollégádnak, Dzsóbácsinak, aki messze túlment azon, hogy leírja a problémáit,az önvédelem megengedett mértékén túl szarozta itt állandón a telefont, kárörvendett mindenki bajának, egyszer egy fél estémet elb@sztm, hogy told a cuccon meg e-mailben best programot és hozzá keygent küldjek. Érdekes módon, másoknak is küldtem, másoknak jó volt az IMEI számához, nekem is, neki nem. Neki különleges telefonja van. Így aztán meguntam, hogy ahogy valaki beírt valami bugot, Joe legott lecsapott rá, mint tyúk a takonyra, és elkezdtem promózni a telefont. De, mivel a humorérzéked pont olyan fejlett, mint az intelligenciád, a közbenső történéseket kihagytad, neked most nem tetszik, hogy nekem tetszik.
Élő interperszonális kapcsoltban ilyenkor szoktam megkérdezni: nem tetszik a pofám? Mert akkor néz a 3.14csámb.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
veterán
válasz LonGleY #10293 üzenetére
Én pedig a fanyalgókat nem értem. Miért nem tudjátok elképzelni, hogy vannak olyan példányok, amelyeket öröm használni? Én elhiszem, hogy ebben a szériában vannak ipari hulladékok is, de azok, amelyek jól működnek, azok bizony nagyon jók. Mást ne mondjak, az idő előrehaladtával valószinűleg a gyártó folyamatosan korrigálja a problémákat, mert például az enyém alján még kissé lötyög az előlap, azon a példányon viszont, amit az egyik áruházban sikerült megtapogatnom (és nem dummy volt), már atom stabil volt ez a rész. Magyarán minél újabb modellről van szó, annál jobb, ez szinte borítékolható.
Amúgy a szoftver stabilitása rengeteg dologtól függhet, és egyáltalán nem biztos, hogy az újabb jobb. Folyamatosan frissítgetek, de míg az első szoftverrel egyetlen esetben sem fagyott le a teló, az utóbbi kettővel már előfordult néhányszor. Gyorsult ellenben a galéria, és a giro, és a Maps-ból is újabb verzió került fel.(Mivel utóbbinál fagyott ki a rendszer, a hiba szvsz itt keresendő) Előbb-utóbb biztosan elérjük majd azt az állapotot is, amikor minden stabil, és gyors.
Addig pedig dönthettek: vagy eladjátok, vagy sem, de felesleges másokat elriasztani csak azért, mert rossz tapasztalatokat szereztetek a mobillal. Arról már nem is beszélve, hogy könnyen lehet ez user error is, ahogyan az a "Windows egy rakás sz_r" témakörben is igen gyakran előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #10286 üzenetére
De, kispofám, a címem, nevem is megadom, eljöhetsz lelőni. Nem azért nyalogatom a telefont, cseszd meg, mert csokiból van, hanem azért, mert a dzsóbácsi meg hozzád hasonló stupidókkal szeretném érzékeltetni, azért van, kinek bejött ez a kutyaszar telefon. Egyébként pont annyira érek rá, mint te, mert te ezek szerint olvasod a hozzászólásaimat. És nem a lelövéssel mentél túl egy határon, az nálam elfér a humor kategóriában, pendejó, hanem az ennek nincs élete és az ennyire ráér - rel. Nekem egy hét hét munkanapból áll, szerkesztő vagyok egy tévénél. Amikor te még valszeg a csipát törlöd a szemedből, én már itt rohadok gép előtt, 6.30-kor és az e-mailjeimet intézem. Amik sajtótájékoztató meghívóból és forgatás szervezésből állnak. Ha 17 órakor kell mennem forgatni, akkor 17-kor megyek, és ha 22 óráig montírozok, azzal sem foglalkozik senki, mint ahogy te se azon járatod az agyadat, mi munka lehet egy 8 perces magazinos anyag mögött - elárulom, a forgatáson kívül egy igényesen megszerkesztett anyag montírozása több órát vesz igénybe, mint percet.
Amikor te szombat vagy vasárnap otthon feszegeted a sörös kupakot, vagy a barátnőd lábát, én akkor is vígan dolgozhatok, mert az összes barom szombat-vasárnapra teszi a konferenciáit, a nyílt hétvégéjét, a bemutatóját, mert neki évente az csak EGY-KETTŐ, nekem viszont ahány kontakt van, annyiszor annyi elkúrt hétvége.
Azt meg, hogy neked nem jött be, teszek rá, nekem bejött, és? megyünk döntésért a hágai bíróságra, sz@r-e az e52?? vegyél csattogós szárnyú falepkét, az nem szoftverhibás.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
hétalvó
addikt
válasz LonGleY #4911 üzenetére
azert ez hihetetlen ember ami nalad megy, televagtam usb-n a 8GB-os karimat elsore gond nelkul, nincs ott veletlenul valami voodoo a kornyeken aki megvoodoozza a telcsidet?
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #4909 üzenetére
Ezzel a másolással kapcsolatban... Én eddig az adatátviteli mód/commanderre esküdtem.
Tegnap PC suite üzemmódban: saját gép/e52/memkárty/music - a hagyományos, megfogom áthúzom gyerekmódszerrel egy-egyszámot kb. 4-5 sec alatt rántott át...Viszont: tegnap, írtam, egyszer nem hallottak. Ma a fiammal beszéltem,befejezéskor (giroszkóp nincs bekapcsolva) átfordult fekvőbe a kijelzés,majd sötétbe ment és lefagyott...
-
-
beci
őstag
válasz LonGleY #4913 üzenetére
Szerintem az tök mindegy,max kevesebb fér rá.Azért azt nézd meg mennyi szabad helyed van.
Newyorker: Nekem még csak 1 hete van meg,de még nem tapasztaltam sem fagyást (pedig nyúzom eléggé),sem halkulást,nálam az összeszereléssel sincs gond.Az aksija meg...3napja töltöttem fel,eddig van bent vagy 6-7óra zene hallgatás,1,5 óra duma,1-2 sms,és rengeteg program telepités-törlés.És még csak a fele hiányzik a töltöttségnek.Nem lehet lemeriteni.
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
válasz LonGleY #4911 üzenetére
Hát nem tudom mit csináltál,nekem vagy 1.5giga zenét toltam rá adatkábellel,és pikk pakk rajt volt....
Minden program nélkül raktam rá.Megnyitom az adatkábellel csatlakoztatott telefonban lévő memkarit(nálam H),és egyszerüen áthuzom a sounds mappába.[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #4834 üzenetére
Nem, ennél ha az üzenetekben úgy állítod be, memkártyát használjon, akkor az e-mailt is oda nyomja, nem csak az esemest. A profiMail meg jó cucc, tetszetős is, de végül maradtam ennél a "gyárinál. A Gmail -imap4-es, azzal nincs gond, a két ténejlonos címemet meg felraktam nokiamessaginggal, ha az ember rájön a logikájára, a beállításokra, nem lenne az rossz, csak...
Visszatérve, ha az üzenetek beállításaiban tárolásra a memkártya van megadva, utána lehet visszaálligatni a beállítást, ha adatátviteli módban dugod rá a teflont - még ha kikapcsolva, akkor is...Attis is: amúgy ha jól emlékszem, végül pont a kijelzőn való feljelentkezés miatt maradtam a gyárinál.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #4831 üzenetére
Jó, oké, én már sokszor leírtam itt a topik eleje óta, hogy a legtöbbet én is a mail beállítással szívtam, aztán egyszercsak beállt. 3 hard reset megházi szoftverfrissítés után. A másik szívás az internetrádió volt,erről is írtam már. Ja,ha az üzeneteket a kártyára irányítod és nempcsuit csatlakozással tolod fel, akkor automatice visszaállítjatelefonmemóriára...
Az LCGJukebox-nál a PowerMP3 jobb-szerintem.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz LonGleY #4823 üzenetére
Először is, ne köszönd, hogy útmutatást adtam és segítettem abban, amit te "sehol sem találtál", igazán szívesen, örülök,hogy a rendelkezésedre állhattam.
Aztán: nem az 56 évemnek -mert a kor az csak egy állapot, szoktam volt mondani - nem is a két diplomámmal és a munkámmal megszerzett tudásomnak kijáró tisztelet miatt,mert ahhoz sincs semmi közöd,de az alapján, hogy én így írtam: "Lehet, hogy alaptalan, de megbocsáss, kicsit az a benyomásom",azért kapjál már a fejedhez, hombre, milyen stílusban válaszolgatsz nekem, a fene egye már meg a két tükörbe alig férő arcképcsarnokodat, idejössz először megkérdezni, miért nem látszik a sys/bin a hellocarbide-al, felvilágosítunk, leírom neked azt,amit egy pici empirikus hajlammal magad is megtalálhatnál, aztán még te kezdesz el blablázni meg kunkogni? A köszönömöt nem ismered, asshole? Személyes találkozónál az ilyenre szoktam azt mondani, pofán váglak,öcsém,hogy a füleden hét singnyire csap ki a takony és a láng.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest