Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Szeretnék mostanában venni egy E52-t és lenne pár kérdésem.
Gyárilag milyen tartozékokat adnak hozzá?
Valóban rosszul hall a másik fél telefonálás közben?
Akksija meddig bírja?
Van valami "gyári" hibája?
Mennyire vagytok megelégedve vele?Nagyon tetszik a telefon, de sok rosszat is hallottam róla, nem tudom, hogy érdemes-e beruházni egy ilyenre. A válaszokat előre is köszönöm!
-
qwerty123
tag
Köszi a válaszokat!
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #2810 üzenetére
Ha ennyi időd van, hogy ilyen baromságokat leírj, akkor az értelmes kérdésekre is tudtál volna reagálni, nemde?! Amúgy meg téged én nem kérdeztelek, tehát nem kell regényeket írni az én hozzászólásomhoz! És büszke lehetsz magadra, mert most nagyon keményen leoltottál, és nagyon szégyellem magam, és én kérek elnézést.
Szerkesztés:
ÉS A SZELLEMI KÉPESSÉGEID VALÓBAN CSODÁLATOSAK!
[ Szerkesztve ]
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #2837 üzenetére
Mondj már légyszi egy értelmes kérdést ember! Kérlek! Mi az értelmes nálad?! Csak egyet mondj, hadd vessem össze az én kérdéseimmel! Azért mert egy kérdés nem bonyolult, attól még lehet értelmes.
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #2839 üzenetére
Most még egyszer leírtad ugyanazt, ahelyett, hogy írtál volna valami ÉRTELMESET. Vásárlás előtt mi mást kérdezhettem volna?! Tőled senkinek sem kell elnézést kérnie, inkább neked kellene elnézést kérni! Ki akar partnered lenni?????? És ellenfeled?????? Te voltál tahó, én csak válaszoltam!
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #2843 üzenetére
OK, a többit privibe. Ha már itt tartunk köszi azt a kedves üzenetet, amit priviben írtál a szüleimről. Nem akarom itt lerombolni a hatalmas virtuális imázsodat, amit sikerült kialakítanod, mert még depis leszel, szóval többit privibe.
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Végre én is hozzájutottam egy fekete példányhoz.
Egy kérdés:
A borítékos gomb melletti gomb, az mire való? Nálam nem csinál semmit, hiába nyomkodom... -
qwerty123
tag
válasz burasu4 #2994 üzenetére
Nem, szürkét szerettem volna, de nem volt raktáron. Azt mondták, hogy fél órán belül hozatnak egyet, de péntek este már nem akartam várni, mert amúgy is vidéki vagyok és sok az utazás. Ezért 2000-rel drágábban (64.900-) vettem egy feketét; zsír új és bontatlanul, két év garanciával adták. Made in Finland.
Amúgy nagyon durva hardveresen, rettentő gyors, jó n-gage játékok vannak hozzá. Telefonálás közben is hallanak rendesen. Viszont a képnézegető nálam is nagyon lassú, sőt úgy vettem észre, hogy a naptár is az. A gombok közel vannak egymáshoz, de egyszer sem nyomtam még félre. Fogásra a régi Motorola L7-esre emlékeztet.
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #3015 üzenetére
Köszi Neked is! Ez megint egy olyan kérdés volt tőlem, amire megtalálhattam volna a választ, bocsesz.
-
qwerty123
tag
válasz burasu4 #3141 üzenetére
Hát ez nagyon szomorú. A 6220c-men simán ment a garmin, most vettem egy zsír új telót 65e-ért, és még a garmin sem fut rajta?!
Amúgy nagyon állat ez a telefon; pénteken vettem, rengeteget nyomkodtam, de még mindig nem kellett tölteni!
Nem ismertek valamilyen progit, ami a naptárban kiírja, hogy milyen névnapok vannak az adott dátumkor??
-
qwerty123
tag
válasz qwerty123 #3153 üzenetére
Sikerült! Most jöttem rá, hogy ez a módok közötti váltás milyen frankó, mivel a munka módban csak a teendőket íratom ki és a névnapok nem foglalják a helyet a főképernyőn -így minden áttekinthetőbb-, személyes módban pedig a szervezőt, azaz a névnapokat, ünnepeket iratom ki.
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #3156 üzenetére
Köszönöm, de most nem élek ezzel a derék ajánlattal. Azt hiszem jól ki fogok jönni eme remek készülékkel.
Amúgy érdekes, de nekem nem nyöszörög egyáltalán, és semmi gond nem volt vele eddig. Szerintem ez azért lehet, mert az enyém fekete, és az csak később jelent meg. Lehet, hogy ezt már jobban összerakták?!
-
qwerty123
tag
Valaki kérdezte, hogy van e teljesen fekete is, hát van: Itt van teljesen (black all) fekete kivitelben is. Az enyém is fekete, de az enyémen van körben egy ezüst keret.
-
qwerty123
tag
Hát szerintem amiket felsoroltál, azok teljesen más kategóriába sorolandók, mint az E52, mivel ez symbianos. Nekem akárhányszor nem Nokia telefonom volt, mindig rájöttem, hogy egy Nokiával jobban jártam volna. Én semmi hibát nem tapasztaltam az E52-vel kapcsolatban. Mindenki jól hall, nem fagy le, négy napja nyomkodom és még mindig nem volt meg az első töltés. Az is lehet, hogy az enyém azért nem rakoncátlankodik, mivel a feketét később dobták ki, és azóta orvosoltak egy-két problémát?! Én a helyedben vennék egy E52-t függetlenül. T-nél előfizuval 54990 két éves hűséggel. Én 64900-ért vettem függetlenül, két év gyári garival, fekete színben. A szürke az csak 62900 lett volna. Plusz 8-10 kp-t megér, hogy független legyen + nincs hűségnyilatkozat. De ez csak az én véleményem, a döntés a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
qwerty123
tag
Tudtátok, hogy ezt a telefont a Samsung már 2007-ben feltalálta? [link]
-
qwerty123
tag
válasz Sztbeni #3448 üzenetére
Ha megnézed, akkor a hasonlóság kísérteties, csak az két évvel korábban volt. Sőt az i550 már kapott autofocust is és 2,6 inches kijelzőt. Már egy jobb akksi is volt benne és symbianos is volt. Ha megnézed itt a tesztet láthatod, hogy ugyanolyan symbian dolgozik benne, mint a Nokiákban. + a dedikált gombok is ugyanúgy megvoltak és az ezüst i550 előlapján ugyanúgy látszanak a fémszálszerű anyagok, mint az E52 gombsorának tetején. Ez azért nem mindennapos egybeesés szerintem.
-
qwerty123
tag
Ezt úgy értettem, hogy a hasonlóság kísérteties! Szerintem a megcélzott vevőkör is azonos és hasonlóak a műszaki paraméterek is, valamint a külső jegyek és a szoftver is hasonló. Az i550-nél jól voltak összerakva az építőkockák; ugyanúgy, mint az E52-nél. Szerintem az E52-t nem lehet mással összefüggésbe hozni konkrétan. Az egyik olyan, mint a margarin, a másik meg olyan, mint a vaj, egymás helyettesítő termékei is lehetnének akár.
-
qwerty123
tag
Ha valaki szeretne tokot venni a telóhoz, akkor tudok ajánlani egyet: [link] Nekem is ilyen van, direkt az E55-höz és E52-höz készült, 3-4e-ért beszerezhető.
-
qwerty123
tag
Én sejtem, hogy miért volt rossz a keresés a telefonkönyvedben. Először nekem is rossz volt, mégpedig azért, mert a telefonszámok a SIM-kártyán voltak és nem működött a kereső. Erre a problémára két megoldás van:
1. Telefonkönyv -> opciók -> beállítások -> megjelenítendő névj.-eknél SIM-memória legyen pipálva, alap.mentési memóriánál szintén SIM-memória legyen pipálva. Ez akkor jó, ha a számokat a SIM-en tárolod.
2. Telefonkönyv -> opciók -> beállítások -> megjelenítendő névj.-eknél telefonmemória legyen pipálva, alap.mentési memóriánál szintén telefonkönyv legyen pipálva. Ez akkor jó, ha a számokat a telefonmemóriában tárolod.
Nekem akkor nem volt hajlandó keresni, amikor a számok a SIM-en voltak, de alapvető mentési memóriánál a telefonmemóriát használtam. A lényeg annyi, hogy mindkét fent említett helyen ugyanaz az opció legyen pipálva és minden megy, mint a fa-szán. Ezért nem kellett volna visszavinni, inkább szét kellett volna nézni a beállításokban. -
qwerty123
tag
válasz eldiablo #3807 üzenetére
Szerintem sem a régi, sem az új szoftvernek nincsen baja. A hibák - véleményem szerint - hardveresek lehetnek. Ezt az állításomat pedig saját tapasztalatomra alapozom: én kb két hete vettem meg a telefont, és sem a régi, sem az új szoftverrel nem volt semmi probléma az itt felsoroltak közül, pedig és sem csak "telefonálásra" használom a "telefont". Én már fekete példányt vásároltam, nem pedig szürkét. Eleinte csak szürkében lehetett kapni a műszert, a feketét később dobták piacra. Gondolom, amire elkezdték gyártani a feketét, addigra kijavították a korábbi hardveres hibákat. Persze lehet, hogy rosszul gondolom, de számomra ez az egyetlen logikus magyarázat.
-
qwerty123
tag
Hát van egy érdekes észrevételem: gyorsabb lett; annyira, hogy amikor lezárom a billentyűzetet mindig megnyitja még a lezárás előtt a bal gombhoz rendelt SymSMB programot és nyitva is hagyja. Ezt onnan tudom, hogy amikor feloldom a bill.zárat, akkor a nyitottak között lesz ez a program. Mondjuk mindegy, hogy fut-e vagy sem, mikor le van zárva. Voltak kisebb belassulások még az elején a régi sw-vel, de ezt úgy oldottam meg, hogy formáztam a memkárdot és reseteltem a telót, mivel alapból egy csomó mindent telepített a kártyáról, amiről azt sem tudtam, hogy micsoda. Így tehát kaptam egy szűz rendszert, amire meg csak azokat a programokat telepítettem fel, amikre valóban szükségem van.
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #3824 üzenetére
Igen, gyorsabb lett, de a galéria -amit mondjuk sose nézek- még mindig lassúnak tűnik. Meg még egy dolog: a perdiktív szövegbevitelt nem lehet beállítani külön programonként? Pl., hogy a telefonkönyvben be legyen kapcsolva, viszont az sms-eknél pedig ki? Ha beállítom az egyik helyen, akkor átállítja ugyanarra mindenhol...
-
qwerty123
tag
Igen
-
qwerty123
tag
Igen, megnéztem az oldalt, jók az árak. Bár én annyira nem bízom ezekben a webáruházakban, mert attól félek, hogy nem tudom érvényesíteni a garanciát, ha kell esetleg. Ráadásul ez is egy szlovákiai székhelyű cég. Én jobban szeretek bemenni egy boltba és személyesen megvenni az árut. Pl. most is vettem ugyebár a 8 gigás kártyát az Aqua-ban, és persze a névleges 4Mb/s helyett csak 1Mb/s sebességgel másolt maximum. Vissza is vittem oda, ahol vettem -ráadásul 3 napon túl idő hiányában- és egy szó nélkül kicserélték, ki sem próbálták, hogy valóban rossz-e. Meg vettem már náluk videókártyát is, amire 3 év gari volt. Két és fél év után behalt, és visszakaptam a pénzt, amennyiért még két és fél éve vettem (29990Ft). Semmi amortizáció és stb. Persze ez csak személyes vélemény.
-
qwerty123
tag
válasz Charlie Gordon #4198 üzenetére
Valóban megbízhatónak tűnik, biztos az is. Csak nem tudom, hogy vajon ő is kicserélte volna egy szó nélkül, vagy mehettem-e volna a forgalmazóhoz?! Meg vettem már itt videokártyát egy ilyen bazárból, vagy miből -amúgy semmi baja nincs azóta, szuperül működik-, de a garilevél az annyi volt, hogy házilag kinyomtatta az eladó, hogy ennyi garit vállal rá és az aláírása az itteni nick neve volt. Másik meg, hogy egy megállóban vettem meg a több tízezres kártyát, de nagyon örültem, mert pár ezressel olcsóbb bolt, mint boltban. De azóta már máshogy gondolom a dolgokat, inkább nem vállalok semmiféle kockázatot, inkább fizetek többet, de inkább valami nagyobb cégnél vásárolok. És ezzel most senkit nem akarok lebeszélni az itteni üzletelésről. Még egy dolog, és utána nem offolok többet: egyik ismerősöm ugyanígy vett 82 cm-es LCD TV-t, kettőt is egyszerre, persze ez is piaci ár alatt volt. Házhoz szállítás meg minden meg volt, én is ott voltam, hogy megnézzem, hogy milyen az áru, mert az ismerős még nálam is kevésbé értett hozzá. Meg is néztük a TV-ket, működött mindkettő, a csávó meg is mutatott mindent, ugyanolyanok voltak. De mégsem, csak külsőre! Nem voltam figyelmes és csak az egyiken volt VGA meg mittomén milyen port, és ez csak kb egy évre rá derült ki, amikor PC-ről akartunk videózni. Persze az eladó már nem elérhető.
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #4257 üzenetére
Nekem is jobban merül, azt hiszem azóta, amióta az új SW van rajta. Lehet, hogy amiatt van?? Még az E51-ről írtad valamikor, hogy az újabb SW-vel többet evett.
-
qwerty123
tag
Nektek mennyi a töltési idő?? Nekem mindig sok volt eddig is, de most már két órája megy a töltés, pedig a gyári töltőt használom. Ez normális?? Az eddigi Nokiáim mindig egy óra alatt fullon voltak.
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #4421 üzenetére
Nem tudtam, hogy két és fél óra a normális. Valaki írta itt korábban, hogy neki fél óra alatt feltöltődött, azért gondoltam, hogy ez egy picit sok lehet. Azt vágom, hogy felvillan, pittyeg, már rengeteg Symbiános Nokiám volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest