- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz old rocker #14725 üzenetére
Kicsit kiegészíteném Old Rocker hozzászólását:
Én a következőképpen használom a különféle net eléréseket:
Vezérlőpult-->Beállítások-->Csatlakozás-->Célok
Itt létrehoztam egy "internet" nevezetű hozzáférési pontot és ebbe 1 prioritással az otthoni wifit, 2 prioritással a T-mobile net-et adtam meg. Majd ezt az "internet" hozzáférési pontot alapértelmezettét tettem. Így az összes program (Opera mini, beépített böngésző, Skype, stb) nem kérdez semmit hanem (mivel ez a default kapcsolat) ha otthon vagyok használja az itthoni wlant, ha meg nem vagyok itthon, használja a t-mobile netet. Ismétlem, egyik programnál sem állítottam semmit!!! A profimail is tud így működni, de mivel 500 megás mobilnetem van, azt fixre arra állítottam. Amíg nem volt mobilnetem, a kettes prioritásba a wefii volt beállítva. Tökéletesen működött. Már ahol volt ingyé wifi. Csak az aksit zabálta de nagyon.
Profimail: Tényleg megéri az árát. Az összes melós és maszek e-mail címem be van importálva egy gmail fiókba. Így csak ezt kell csekkolnom. IMAP beállítással, látom az egész mappa rendszert. -
zolivep
tag
válasz old rocker #14725 üzenetére
Bocs', de jött valaki és nem tudtam előbb írni.
Még mielőtt ismét kórházba vonulsz egy újabb infarktus miatt, azért segíts nekem légyszi'Mielőtt kérdeztem, átnéztem az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
Asszem legjobb lesz, ha inkább így kérdezek: A profimailba csak 2 pontot lehet megadni mint kapcsolódási pontot?
Nem szeretnék feleslegesen kiadni 20 eurot azért, ami ingyé is van.Gondolok itt arra, hogy a wefi-ről is azt állították hogy keresi a beállított kapcsolódási pontokat, de a valóságban mégsem így működik.
Röviden amit szeretnék: Beállítani elsődlegesnek az itthoni wifit, másodlagosnak a céges wifit, majd ha egyik sincs "lőtávolba", akkor menjen a mobilnetre.
Ez jelenleg nálam (Telenoros vagyok) napijeggyel lenne megoldható, mivel elég ritkán volna rá szükség, ezért nem akarok havi díjat fizetni.
Hacsak nem ez is járható út lenne: [Telenor mobil email]
Ennyit azért hajlandó volnék rá áldozni.
Csak nem tudom, hogy ennél a megoldásnál választható-e a fent felsorolt csatlakozási sorrend.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával