Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hovi

aktív tag

válasz old rocker #14725 üzenetére

Kicsit kiegészíteném Old Rocker hozzászólását:
    Én a következőképpen használom a különféle net eléréseket:
    Vezérlőpult-->Beállítások-->Csatlakozás-->Célok
    Itt létrehoztam egy "internet" nevezetű hozzáférési pontot és ebbe 1 prioritással az otthoni wifit, 2 prioritással a T-mobile net-et adtam meg. Majd ezt az "internet" hozzáférési pontot alapértelmezettét tettem. Így az összes program (Opera mini, beépített böngésző, Skype, stb) nem kérdez semmit hanem (mivel ez a default kapcsolat) ha otthon vagyok használja az itthoni wlant, ha meg nem vagyok itthon, használja a t-mobile netet. Ismétlem, egyik programnál sem állítottam semmit!!! A profimail is tud így működni, de mivel 500 megás mobilnetem van, azt fixre arra állítottam. Amíg nem volt mobilnetem, a kettes prioritásba a wefii volt beállítva. Tökéletesen működött. Már ahol volt ingyé wifi. Csak az aksit zabálta de nagyon.
    Profimail: Tényleg megéri az árát. Az összes melós és maszek e-mail címem be van importálva egy gmail fiókba. Így csak ezt kell csekkolnom. IMAP beállítással, látom az egész mappa rendszert.

• zolivep

tag

válasz old rocker #14725 üzenetére

Bocs', de jött valaki és nem tudtam előbb írni.
    Még mielőtt ismét kórházba vonulsz egy újabb infarktus miatt, azért segíts nekem légyszi' :)

Mielőtt kérdeztem, átnéztem az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
    Asszem legjobb lesz, ha inkább így kérdezek: A profimailba csak 2 pontot lehet megadni mint kapcsolódási pontot?
    Nem szeretnék feleslegesen kiadni 20 eurot azért, ami ingyé is van. :)

Gondolok itt arra, hogy a wefi-ről is azt állították hogy keresi a beállított kapcsolódási pontokat, de a valóságban mégsem így működik.

Röviden amit szeretnék: Beállítani elsődlegesnek az itthoni wifit, másodlagosnak a céges wifit, majd ha egyik sincs "lőtávolba", akkor menjen a mobilnetre.
    Ez jelenleg nálam (Telenoros vagyok) napijeggyel lenne megoldható, mivel elég ritkán volna rá szükség, ezért nem akarok havi díjat fizetni.
    Hacsak nem ez is járható út lenne: [Telenor mobil email]
    Ennyit azért hajlandó volnék rá áldozni. :K
    Csak nem tudom, hogy ennél a megoldásnál választható-e a fent felsorolt csatlakozási sorrend.

Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.

Új hozzászólás Aktív témák