Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyecz
csendes tag
válasz - = Zk = - #7890 üzenetére
Szifon?
-
sanyecz
csendes tag
Ez Most akkor a Mi telonkra is jó?
[link] -
sanyecz
csendes tag
Lehet, hogy mos én is egy újabb Noob kérdeést teszek fel, de ez van ...
Kollégám is rákattant erre a telefonra, miután nyomkodta az enyémet, viszan arra keresi a választ (amit sajna én nem tudok), hogy a telefonon tárolt névjegyek, SMS-ek bejegyzése, stb (Neki Nokia 6120 Classic telefonja van). Valami útom-módan áttehetők-e az új (5800 XM) telóra.
Én a PC Suitra gondoltam első blikre, de nem vagyok biztos, hogy a különböző Symbian platformok, mennyire komunikálnak.
Röviden ennyi.
Előre is köszi a válaszokat. -
sanyecz
csendes tag
válasz Hegyirabló #9019 üzenetére
Nyugi!
Sztem nem veszted el a garit! -
sanyecz
csendes tag
Hi all!
A hard reset után is villog a kis boriték a telefonon a megtelt SIM memóriáról.
Teendő??
Előre is köszi a válaszokat. -
sanyecz
csendes tag
válasz Salvador20 #9102 üzenetére
E-bay 1950 from Japan!
-
sanyecz
csendes tag
-
sanyecz
csendes tag
válasz Salvador20 #9106 üzenetére
Amennyiben úgy döntesz, hogy veszel, a tapasztalatok érdekelnek engem (minket is).
-
sanyecz
csendes tag
válasz PierNight #9110 üzenetére
Valamint UK-ban más típusú töltőt tesznek bele. Ill. távolkeletről, meg mászkálhatsz a vámhivatalba vámolás miatt, hacsak nem érték nélkül adja fel mint "sima" csomag. Viszont egy ilyen értékű telefonra illik biztosítást kötni, mármint a szállítás közbeni sérülésekre és akkor kell érték is.
Úgyhogy légy körültekintő. -
sanyecz
csendes tag
Sziasztok!
Velem most olyasmi történt ill nem is velem hanem a telóval, ami feladta a leckét.
Mielőtt elviszem szervízbe megkérdezem hátha valaki tudna segítenni. Amit előre is nagyon szépen megköszönök.
Elején elmondom VOLT HARD RESET is gombokkal és kóddal is!
Naszóval a hibajelenség:
A telefon fogadott, nem fogadott, hívott számai a naplóban 11.27 után nem jelenik meg. Pl, ha telefonálok egyet és utána újra szeretném ugyanazt a számot hívni, akkor a 11.27-én hivott XY ismerősömet adja lehetőségként. Vagy pl nem fogadott hívás(ok) megnézem ki volt, de csak a szintén 11.27 nem fogadott valamilyen 30-as szám jelenik meg.
Egyébként működik.
Röviden ennyi. Kicsit el vagyok keseredve örülnék, ha vki tudna segíteni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest