Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #248 üzenetére
Még azért várjatok ezzel, be kell járódnia az akkunak.
Meg nagyban függ a felhasználástól is. Az ember hajlamos az első időben agyon nyomkodni, majd később lecsendesedik a lelkesedés.
2 napot el kell mennie még két sim-el is. -
kutyman
aktív tag
Az akku: BL-4U 1200mAh (szerintem ez az eredeti hozzávaló gyári akksi)
-
kutyman
aktív tag
Azt írják hogy nem támogatja a Nokia PC Suite-et. De támogatja! (igaz csak a régieket)
Én pl. a Nokia PC Suite7.1.40.1 hun-t használom bluetooth-on keresztül a névjegyek kezelésére. (usb kábelen nem megy)
Minden más adatot usb kábellel simán lehet kezelni, semmi más nem kell hozzá. -
-
.Szaki.
addikt
Nekem nem Dual-SIM-es telóm van, csak egy sima X2-01, de annál az ilyen FB-s, meg egyéb extrát, amit a főképernyőn mutatna egy Kedvencek->Főképernyő kikapcsolása móddal az időn és a dátumon kívül levesz mindent a képről. Lehet, hogy akkor ezt is ki tudja ily módon kapcsolni.
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Akinek dual SIM verzio van, meg tudna mondani, hogy ha nem hasznalok 2. SIM-et, akkor a fo kepernyon ki lehet venni a 2. SIM statusz kiirasat, vagy allandoan ott figyel, hogy nincs halozat? Valamint milyen a beszed hangminosege?
Koszi elore is ! -
Damage401
senior tag
Akinek ilyen telefonja van kérem nézze már meg a billentyűzetet, hogy neki milyen utat jár be érintésnél. Arra gondolok, nekem olyan mintha a ragasztás elengedett volna. Picit jobban hozzá nyomom a ledhez, jobban megvilágítja az adott gombot. Nektek is ilyen? Vagy kifogtam egy "jó" példányt?
-
MucsMDR
csendes tag
Nálunk itt a városban nem vettem észre térerő gondot, telefonáláshoz a hangja is megfelel. Az eBuddyn át próbáltam gtalk, msn bejelentkezést számtalanszor, nem megy. Csak a Fb. Nem megy rajta a megvehető call recorder, , Csak az áruház által ajánlottakat néztem. A korábban panaszolt szinkronizálás valahogy megoldódott, megy, nem tudom hogy sikerült beállítani, sokszor nem akarja a Nokia Pc Suite.
Röviden: csak telefonálásra, és Fb, másra semmi. És nem tudom. minek, de sokat vacakol az adatforgalommal, addig a masnik kártya nem megy ugye. Nekem pont a "nem adat" kátya a fontosabb, a céges, de az adatkérést kell az 1 helyre az akku alá tenni. Pedig sokszor inkább azt hagynám benne, a másikat teszegetném másik gépbe, vagy cserélném. -
MucsMDR
csendes tag
Nagyon szar. Nem lehet vele bejelentkezni csak a FB-ra, más közösségi hálózatra nem - e Buddy- ...
Sokat tölt az adatkapcsolaton a frissitésekkel, addig nem elérhető a másik sim.
Egy fos. tényleg nem ér többet 8e HUF-nál-
Siralmas. És a készenléti ideje is szarabb mint mondják, nekem 2 napnál nem bír többet. -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom mennyire igaz, de [link] Van benne HD Voice?
-
MucsMDR
csendes tag
Na, szevasztok. Megpróbáltam átrágni magam a topicon.
Tovább kéne lépni! Vettem egy ilyen csodát, mert nekem is több napos készenlét kell, és nem sok csicsa.
DE KÖNYÖRGÖM
a 750 névjegyemet hogyan tegyem át ebbe a fosba? És ha 4 hét múlva lesz 8-10 új, akkor hogyan tudom "lementeni",
szinkronizálni BÁRMIVEL a pc-n, ami kezeli a névjegyeimet?Bárhogy tetszik a gombos fos, az androidos kütyü ami lemerül 6-8 óra alatt, megteszi ezt...
(- amúgy meg basszák meg)
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy hogyan lehet elérni a telefonon, hogy ne csak a hívó számát írja ki, hanem a névjegyzékben elmentett nevét is?Csörög a telefon, csak szám jelenik meg, amint leteszi a hívó kiírja, hogy nem fogadott hívás XY-tól, szóval nem értem...
Előre is köszönöm a segítséget! -
walden
csendes tag
Amugy nem 1100 mah az aksi hanem 1200 mah.És létezik dual simes verzió is...hát ti is azt teszteltétek.És nem tojja össze magát egy 3,2 megapixeles képeken...Tök gyors nincs se fagyás se gondolkodás.Jó telefont teszteltetek?A tesztben leirtak gyakorlatilag nem fedik a valóságot.A net sem lassú és nem gondolkodik.Gyors és jól teszi a dolgát.Tudom mert nekem is ilyen van ...és nem 262 ezer szinű a kijelző?
-
.Szaki.
addikt
Kézben még mindig nem fogtam a 301-est, viszont S5610-est sokszor.
A Nokia mellett a szép kijelző, vastag, nagy betűk-számok, fiatalos külső, különféle színválasztási lehetőség szól, valamint a már jól bevált S40-es platform, ami ha az embernek volt már a közelmúltban Nokiája, akkor semmi meglepetést nem tud okozni. Na meg persze a brand. Ellene szól viszont a rosszabb kamera és a segédfény hiánya.
A Samsung egy konzervatívabb, elegánsabb külsővel rendelkezik. Mellette szól az 5 megapixeles kamera, mellé még jár segédfény is, amit sajnos a Nokia például előszeretettel spórol ki a készülékekből, a 301-nek sincs. Az anyaghasználat szerintem nagyon jó. Ellene szól viszont, hogy bár ennek is 2,4"-es kijelzője van, a betűk-számok nagyon kicsik és a kijelző betekintési szöge is elég lehangoló.
Méretre mindkettő elég nagy, ezt ki-ki döntse el maga, hogy mennyire előny, vagy mennyire hátrány.
Ezt persze ne vedd készpénznek, csupán az én véleményem.
-
válasz
Briarheart #218 üzenetére
Hm nem biztos hogy ez a jó topic, de érintett készülék.
Nokia301 kontra Samsung5610 melyik miben jobb? (Telenor kártyás áruk egyforma) Van akinek már van "hosszabb távú" tapasztalata a 301-el? -
Briarheart
csendes tag
Akkor inkább már Samsung 5610.. szebb is, jobb is.
-
-
-
meroly
veterán
Hú hallod én is "beleszerettem", ha lenne benne lámpa ott megvettem volna a helyszínen, pedig 25k volt, ami azért elég sok érte, bár ez a dualsimes verzió volt asszem.
(#211) .Szaki.: nem is lenne vészes az ára, mert újabban több évre veszek telefont, 2-3 évre vetítve nem sok érte, csak az a fránya lámpa hiányozna tudom. Pedig már gondolkoztam ilyen kulcstartós kis led lámpán, de az elég hülyén nézne ki ha ott fityegne a telefonon
-
.Szaki.
addikt
Nekem sajnos még nem volt alkalmam tesztelni az új 301-est, de talán jobb is, mert ha fehérben van kint, akkor még a végén megjönne a kedvem a cseréhez, de nem akarok megint lámpa nélküli telefont venni....
Mondjuk én egy fémes fogásnak jobban örülnék, az pl az S5610-en egész jó. Egy minőségi fogású, fehér, lámpával felszerelt készüléket csinálhatna nekem a Nokia...Nem sértődnék meg.
-
meroly
veterán
Hát remélem, mert ma megnézegettem a telefont, MM-ben pont egy fehér volt kirakva. Iszonyat jó kütyü, olyan masszív, úgy össze van rakva mintha betonból lenne. A hátlap fogása nagyon jó, ilyen gumi szerű, szóval nem csúszik, van éle, ezért telefonálás közben is kényelmes fogni. Annyira nem is nagy, legalábbis szokható. Billentyűzet annak ellenére hogy zongoralakk fényű, kényelmes, nem csúszik, a navi gomb kicsi, legalábbis nekem annak tűnt a 3720 után, de szokható. Menü baromi gyors, fényképet gyorsan elmenti, csináltam párat, kijelzőn nézve jók voltak, hülye voltam, át szoktam küldeni BT-on magamnak, de most elfelejtettem. Alig bírtam lerakni olyan jó kis telefon. A fránya lámpa hiányzik egyedül.
-
jó kérdés, felmeült az 1ik nokia fórumon is. Kíváncsi leszek lesz-e reakció.
-
meroly
veterán
Jól láttam hogy ezekben az új S40-es nokiákban már van whatsapp?
Itt látszik az egyik gyorsindító ikonja, viszont a felsorolásban nincs benne a 301-es.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kevés hagyományos mobil van már piacon. A Nokia 301 az egyik utolsó nyomógombos telefon, lassan ott tartunk, hogy ezért drágább.
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest