- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
iBlast
aktív tag
Nemrég voltam egy Nick Warren bulin, 2 szóval tudom jellemezni: Atom Volt!
-
hfrankee
senior tag
Egyedi témaválasztás de nekem igazán tetszik.
Életem legjobb partija a GU11 alapjául szolgáló Keceli buli volt.Hatalmas hangulat,közvetlen arcok és együtt pezsgőztünk meg táncoltunk Nick-kel meg Anthony Pappával ő volt a (warm up).
Piszok régen volt... -
Csarlee
tag
2009/2010 szilveszterén volt az az igénytelen Classic NYE 2010 party a Hungexpon ( az elmaradt DREAMS helyett). Szóval ott voltam a cimbikkel, lassan már vége volta bulinak és kijöttünk, hogy induljunk valami afterba. Rágyújtottam egy cigire és ekkor odajött egy pofa tüzet kérni. Felnézek és ki volt az?! Nick Warren!! Persze, rögtön adtam neki, aztán nagyon jót beszélgettük! Jó fej, tök közvetlen meg minden...
-
csabi94
őstag
Jó kis írás, engem is érdekel a téma, lehet, hogy hasonló irányba megyek majd tovább.
-
Nus
tag
Jah bocsi a bevezető előtti, részen átfutottam, most már értem, hogy múltidő
-
valentinho
senior tag
Régen aki dj papírt akart szerezni, annak elég volt egy vizsgára elmenni, ahol vagy megfelelet vagy nem.
Most már el kell hozzá végezni egy tanfolyamot ami után okj-s vizsgát tehetsz. További infók itt vannak róla.
(#6) Nus
Februárban is járt már nálunk, akkor sikerült begyűjtenem egy aláírást a szakdogámra, pont még vizsga előtt.szerk.: bővítem majd képekkel, csak nem működik jelenleg a képfeltöltés..
-
Nus
tag
Lesz hamarabb is Magyarországon, Dec 25.-én Siófokon a Flörtben Henry Saizel: [link]
-
Lenry
félisten
milyen iskolába jársz, hogy ilyenből lehet szakdogázni?
-
És sok sok nagy dj bulijában sikerült részt venni, illetve Yvel&Tristan party is bekerült a tarsolyba, mint szervezés
-
Szakdogának ilyen téma
, micsoda opció.
Nem semmi, mivel rádiósként elég közel kerültem a zenéhez, meg fotósként a clubéletben, már is olvasva. És mivel voltam pár bulijában még közelebbi a dolog
-
dy_nmq
aktív tag
á jó kis cikk délután átolvasom. Nyáron voltam Jody Wisternoff buliban, nagyon király volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szakdolgozatom témája, az elektronikus zenei világban méltán híres Nick Warren és munkássága.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest