Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szeretem az arcade autós játékokat is, de nem az olyan falról lepattanva kanyarodok májerkedős csicsahajhászokat, mint az NFS. Grid, Colinok, vagy konzolon a Forzak, GT-k, azok se csúcssimek és mégis mérföldekkel jobbak az NFS-eknél.
amúgy ami igazán leköt az MMO/RPG-k, sandbox gamek.
(#45) AS: ha minőség alatt a grafika milyensége a lényeg, akkor az már régen szomorú... grafika legyen második szereplő, minden más elsődleges.
-
csibe1
addikt
Nem akarom eldönteni,hogy Neked mi a jó,hogy mi szórakoztasson.
Attól függetlenül,hogy a válasz nem nekem szólt elég általánosan fogalmaztad meg a választ,hogy mindenkire vonatkozzon.
"inkább az aki úgy ül oda "mi ez a sz1r?" " Ez elég sok emberre vonatkozhat,vagy tévedek?Nem személyeskedésnek szántam egyébként.
(#42) aram01
Valóban nem a Jézuska hozza,és csak azt veszem meg ami tetszik,de ez nélküled is így volt eddig,és szerintem ezután is így lesz.
Azért mert valakinek nem tetszik valami,nem kötelező tapsikolni hozzá."jah még valami,neked mi lenne a megfelelő,hogy kitudj kapcsolódni?komolyan érdekel"
Nagyon változó,általában hangulatfüggő.
CoD2,CoD4,BF3,W40k sorozat;NFS Most Wanted,Carbon bár ezek ritkábban,
Mount and Blade.
Valamikor 3-4 napig a gépet se kapcsolom be,mert nem érdekel,inkább olvasok valamit.
-
csibe1
addikt
"Hogy mi is a videojáték lényege azt ma már szerintem sokan elfelejtik."
Nem mindenki tapsol, ha véleménye szerint ugyanazt a szutykot kapja sokadszorra is.
Nem vagyunk egyformák(szerencsére),a kikapcsolódás nem ugyanazt jelenti mindenkinek,még azonos műfajon belül sem.
Ne Te döntsd el,hogy kinek mi a jó,és mi a szórakoztató,mi jelenti a kikapcsolódást.
-
DeSanto
őstag
Mikor az Underground volt akkor meg az volt a baj hogy éjszakai versenyeket unjuk...
Emlékszem rá nagyon jól.
Akkor az nem tetszett senkinek.Kíváncsi lennék a sok síróból hány volt az aki egyszer is megvett egyetlen egy részt is...
Az ilyeneknek nem mindegy mit ad ki az EA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi