- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Nem multiról beszélek, single játékokban is volt különbség sebességben.
BF 4-ben Fullon, MSAA nélkül legalább 50-60 FPS-nek kéne lennie ezzel a kártyával, szóval marha kevés oda az a proci. Legalábbis nekem 50-75 FPS-em volt egy tuningolt GTX 660-al ilyen grafikán multiban, ami kb ott van, mint a 270X.
Nekem sem volt olyan olcsó a 2400-at lecserélni (lapot is cseréltem), de látom a sebességben, hogy megérteHa alig lett volna sebesség növekedés, akkora visszaváltottam volna. Ezt meg jóideig nem cserélem le, az 100%. A másik, hogy a K-s i5-ök elég jól tartják magukat árban is. Pl aki 3 éve megvette 50 körül a 2500K-t, az most is simán eltudná adni 40-ér.
-
Dany007
veterán
Szerk.: most esik le mit mondtál.
Jó azért az én kis APU-m meg a 3570k között azért orbitális különbség van. Szintetikus tesztek alapján is minimum duplája ha nem több. Az enyém max az i3-mal versenyez. Bár idle fogyasztásban meg az egyik legjobb és tavasszal ez volt a szempont, mert a régi konfigom idle 140w-ot fogyasztott, ez meg 35-öt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest