Új hozzászólás Aktív témák

• mrhitoshi
    veterán

Bízom abban is, hogy az újjabb játékook majd már több, mint 4 szálat kihasználhatnak és ez előnyére válhatna a 4 modulos (8magos) fx-eknek.

Ezt egyébként nem értem. Sok embertől hallom ezt, de szerintem felesleges ebben bízni. Mivel a konzolok adják a fő irányt, ezért kizártnak tartanám, hogy tovább skálázzák a játékokat a magok szerint. Felesleges. A konzoloknál igazából nem is a CPU az igazi erőforrás már, hanem a GPU. Ha PC-nél lesz is valami előrelépés, az tuti, hogy az APU-k integrált GPU-nak a kihasználásra fog irányulni. [link]
    Szóval ha a jövőre akarunk építkezni, akkor Kaveri, vagy intel i5/i7, de ma kijelenthető, hogy igazán időtálló gépet lehetetlen építeni. Nem tudja még senki, hogy 1 év múlva merre lesz a Piac, nem hogy 2-3 év múlva.

(#739) Dany007 : Igen, de mint írtam, ezen a szinten a játékosok nagy hányada -szerintem- Multiban a minél több FPS-re gyúr, és akkor viszont jól jöhet az erősebb CPU. De ezt mindenki már saját magának kell, hogy eldöntse. Ezek csak puszta tények.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés