Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infomaker
tag
válasz
marihonalja
üzenetére
Ó, hát az utaktól nem voltam elájulva én sem..azt hittem tükörsima, de áhh..
-
Infomaker
tag
Jók a képeid! (ott a Staten Islandi komp kikötő is
)Maga a Pennsylvaniai vidék és a többi dolog, amit a másik cikkben le szeretnék írni az jóval nagyobb íromány lesz.
Philadelphia mellett laktunk 10 napig a sógornőmnél egy igazi kertvárosi környéken (mint a Született feleségekben kábé), és onnan jártam be a "gyári" amcsi sógorommal Washington, Baltimore, Atlantic Cityt, Philadelphia, és az ottani vidéket, meg megnéztük az Amisheket is.Engem, mint Magyarországon is vidéken lakó embert nagyon megfogott az ottani vidék rendezettsége, tisztasága, ésszerűsége. Nem olyna mint itthon, hogy beérsz a városba, házak egymás hegyén-hátán, majd ha kiérsz akkor pusztaság, hanem szellős helyek, kiserdő, hopp egy ház, hopp egy iskola, egy pici liget, hopp egy TacoBell, nini egy UHaul kisteherkölcsönző (új platós teherautók kb 5ezer ft per nap), stb.
Szeretnék írni még arról is majd, hogy gyerekkoromban méginkább amcsi film őrült voltam, például amikor tudjátok a Vissza a jövőbe filmben a lakópark bejáratánál van a tábla, hogy "Lion estates" (amikor épül a lakópark e mögé a tábla mögé rejti el a kocsit Marty), szóval a mai napig ilyen tábláj jelzik a lakóparkok neveit. Szépen kirakva virágokkal, kivilágítva, pl.: Willow grove, stb. Ezer iskolabusz, és a vonatokon egy darab gyereket nem láttam, mert mind a busz viszi, hozza.
Béreltem autót is arra a 10 napra, Philadelphiában el is néztem egy egyirányút, persze el is kapott a rendőr, akiknek nagyon nagy a tekintélye, de nem élnek vele vissza, rendes volt, megdorgált és elengedett ingyen. De erről (is) majd a következő részben
-
Infomaker
tag
Igen, közben az ESTA 14 dolcsi lett, ha jól emlékszem.
WTCC helyén másik alkalommal voltunk. (ez az t, amit leírtam, tavaly májusban volt)
Köszi a dícséretet mindenkitől, jól esik

-
Infomaker
tag
Ja, még valami: ha Manhattanben sétálva olcsón akarsz enni, akkor 2 Brothers Pizza, 1 nagy szerelt 1 dollár, és 2.5-ért (kb 500ft) 1 szelet + 1 kóla

-
Infomaker
tag
Köszi
Akkor le fogom írni egy jó hosszú cikkben a jövő héten sok sok képpel, Google Maps linkkel.AKit érdekel az USA, vágjon neki, ma már vízum sem kell, csak ki kell tölteni egy online utazási engedélyt (ESTA) és lehet is menni
Aki össze tudja hozni a rávalót, annak bátran javaslom 
Mondjuk azt a 9.5 órás repcsiutat tudnám feledni az biztos..

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi