- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infomaker
tag
válasz
marihonalja #35 üzenetére
Ó, hát az utaktól nem voltam elájulva én sem..azt hittem tükörsima, de áhh..
-
Infomaker
tag
Jók a képeid! (ott a Staten Islandi komp kikötő is
)
Maga a Pennsylvaniai vidék és a többi dolog, amit a másik cikkben le szeretnék írni az jóval nagyobb íromány lesz.
Philadelphia mellett laktunk 10 napig a sógornőmnél egy igazi kertvárosi környéken (mint a Született feleségekben kábé), és onnan jártam be a "gyári" amcsi sógorommal Washington, Baltimore, Atlantic Cityt, Philadelphia, és az ottani vidéket, meg megnéztük az Amisheket is.Engem, mint Magyarországon is vidéken lakó embert nagyon megfogott az ottani vidék rendezettsége, tisztasága, ésszerűsége. Nem olyna mint itthon, hogy beérsz a városba, házak egymás hegyén-hátán, majd ha kiérsz akkor pusztaság, hanem szellős helyek, kiserdő, hopp egy ház, hopp egy iskola, egy pici liget, hopp egy TacoBell, nini egy UHaul kisteherkölcsönző (új platós teherautók kb 5ezer ft per nap), stb.
Szeretnék írni még arról is majd, hogy gyerekkoromban méginkább amcsi film őrült voltam, például amikor tudjátok a Vissza a jövőbe filmben a lakópark bejáratánál van a tábla, hogy "Lion estates" (amikor épül a lakópark e mögé a tábla mögé rejti el a kocsit Marty), szóval a mai napig ilyen tábláj jelzik a lakóparkok neveit. Szépen kirakva virágokkal, kivilágítva, pl.: Willow grove, stb. Ezer iskolabusz, és a vonatokon egy darab gyereket nem láttam, mert mind a busz viszi, hozza.
Béreltem autót is arra a 10 napra, Philadelphiában el is néztem egy egyirányút, persze el is kapott a rendőr, akiknek nagyon nagy a tekintélye, de nem élnek vele vissza, rendes volt, megdorgált és elengedett ingyen. De erről (is) majd a következő részben -
Infomaker
tag
Igen, közben az ESTA 14 dolcsi lett, ha jól emlékszem.
WTCC helyén másik alkalommal voltunk. (ez az t, amit leírtam, tavaly májusban volt)
Köszi a dícséretet mindenkitől, jól esik
-
Infomaker
tag
Ja, még valami: ha Manhattanben sétálva olcsón akarsz enni, akkor 2 Brothers Pizza, 1 nagy szerelt 1 dollár, és 2.5-ért (kb 500ft) 1 szelet + 1 kóla
-
Infomaker
tag
Köszi
Akkor le fogom írni egy jó hosszú cikkben a jövő héten sok sok képpel, Google Maps linkkel.
AKit érdekel az USA, vágjon neki, ma már vízum sem kell, csak ki kell tölteni egy online utazási engedélyt (ESTA) és lehet is menni
Aki össze tudja hozni a rávalót, annak bátran javaslom
Mondjuk azt a 9.5 órás repcsiutat tudnám feledni az biztos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest