Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, ez kicsit jobb. Bár remélem nem nagyon akarom majd szétszedegetni, de a proci még valószínű, hogy kap egy jobb hűtőt később, így az jól jöhet, hogy nyitott az alaplaptálca hátulja (ha olyan hűtő kerül rá). Illetve az a konkrét terv, hogy az i3 helyére egy i5 kerül és az kapja majd a jobb hűtést is.
-
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Valamennyire biztosan, de igyekeztem úgy elrendezni őket, hogy legalábbis ne álljanak nagyon keresztbe-kasul. Az előző házhoz képest - a kisebb hely ellenére - most még így is jobb a helyzet, mint volt.
#6: igen
-
vittorio7
őstag
Ez az a "cucc" amit adnak a házhoz?
-
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
Mertőő... igazából erre nem tudok valós indokot mondani, egyszerűen nem szeretem az olyat.
A táp összes csatija fel van most használva, miért lenne jobb egy moduláris?
-
Bjørgersson
félisten
Miért nem volt opció az alsó tápos elrendezés?
Egyébként pofás kis ház, egy (fél)moduláris táppal még jobb lenne.
-
vittorio7
őstag
Jó kis házikó. Nekem van itthon egy MS120 abban is brutál hosszú az USB 3-as csati. Jóval hosszabb mint a ház.
Bár nem annyira halk a kuckó, mint amit elsőre reméltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő