- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, ez kicsit jobb. Bár remélem nem nagyon akarom majd szétszedegetni, de a proci még valószínű, hogy kap egy jobb hűtőt később, így az jól jöhet, hogy nyitott az alaplaptálca hátulja (ha olyan hűtő kerül rá). Illetve az a konkrét terv, hogy az i3 helyére egy i5 kerül és az kapja majd a jobb hűtést is.
-
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Valamennyire biztosan, de igyekeztem úgy elrendezni őket, hogy legalábbis ne álljanak nagyon keresztbe-kasul. Az előző házhoz képest - a kisebb hely ellenére - most még így is jobb a helyzet, mint volt.
#6: igen
-
vittorio7
őstag
Ez az a "cucc" amit adnak a házhoz?
-
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
Mertőő... igazából erre nem tudok valós indokot mondani, egyszerűen nem szeretem az olyat.
A táp összes csatija fel van most használva, miért lenne jobb egy moduláris?
-
Bjørgersson
félisten
Miért nem volt opció az alsó tápos elrendezés?
Egyébként pofás kis ház, egy (fél)moduláris táppal még jobb lenne.
-
vittorio7
őstag
Jó kis házikó. Nekem van itthon egy MS120 abban is brutál hosszú az USB 3-as csati. Jóval hosszabb mint a ház.
Bár nem annyira halk a kuckó, mint amit elsőre reméltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest