Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én is bírom az ilyen hsz-eket, úgy szólsz bele, hogy semmit sem tudsz

Most épp nincs szükségem notira, ha mégis kéne a mobilitás, úgyis van 2 szubnotim, ami csak itt hever hetek-hónapok óta be se kapcsolva, tehát abszolút nem sürget a tatár, hogy most azonnal menjek venni valamit (mindkettő Core-procis, tehát még csak annyira nem is elavultak). Szóval nekem mindegy, hogy megvárom-e az Ontariot, mert kíváncsi vagyok rá; és a most jobb áron kaphatóakat nem érzem akkora teljesítmény- és minőségbeli ugrásnak, hogy megérjék az ezekről való váltást. Ha pedig mégis kéne hirtelen valamiért egy újabb noti (mondjuk valamelyik családtagnak), arra az esetre is megírtam, hogy mit tennék
-
.mf
veterán
Úgy látom kicsit más a felfogásunk arról, hogy egy ekkora noti mire való. Szerintem ezek lényege, hogy minél tovább bírják akkuról és minél hordozhatóbb legyenek, úgy, hogy még lehessen rajtuk olyan egyszerűbb feladatokat elvégezni, amit az ember asztalin végezne. Erre a CULV/ULV-s gépek kiválóak, akkuról sokáig bírják és nem teljesen vérszegények, nem értem, miért tartod gyengének. Ja persze kérem nem játékra valóak, hanem inkább munkára -- ill. mostanában már nem csak az üzleti réteg kiváltsága a szubnoti, tehát pl. tanuláshoz, netezéshez, és esetleg multimédia a profil. Mobil AMD akkus üzemidőben sajnos pont gyenge, így kiesik; és a SU-szériánál mire kéne még nagyobb teljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)