Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Nem hordok konzerv (Converse) cipőt, sőt röhejesnek találom, hogy egy tornacipő 14 ezer forint."
Na, ebben kurvára egyetértek
Már elnézést.
Engem is rendszeresen ki tud akasztani az ilyen. Ha épp boltban látom, vagy épp egy "menő" csávón / csajszin. Rámjön a röhöghetnék.
Ez komolyan nem más, mint egy kicsicsázott tornacipő. A sok barom meg képes tizenezreket kiadni érte.
Asszem talán Tildy világosított fel valamelyik topicban erről, hogy ez egy régi stílus amerikából vagy honnan... Hát lehet.
Ettől függetlenül Magyarországon ez tornacipő volt még a 90-es években és halomokban árulták ~ 4-500 forintért. Sima gumi, egy évet kibírt azt kész.A divat, ahogy én láttam amúgy, úgy jött be itthonra, hogy elenite elkezdtek suliba is tornacipőbe járni az emberek. Eleinte az igénytelenebb rockerek, alterosok használtak szó szerint sima tornacipőt utcai viseletként.
Aztán ahogy teltek az évek egyre több divatbuzin láttam ilyen, de még főleg rock - alter kategóriában. Aztán megjelentek a színes kivitelek. Na ott már elszakadt a cérna, az amúgy igényesen öltözködő emberek is vettek ilyen cipőt, és ha jóltudom ma már mindenfél cirádás csicsás kivitelben is lehet kapni.
Egyetlen egy dolog nem változott az alapja. Ami pedig nem más, mint egy tornacipő.Ez az alapkivitel. Kb ezt hordtuk általános elsőtől szki. negyedikig tornaórán.
Na ez meg kb tükrözni azt a formáját, amivé ma vált. Gusztustalan és nemcsak a rózsaszín miatt.
Látszik, hogy az alap talprész megmaradt ugyan az az igénytelen "egybeöntött" gagyi gumi, magasított szár és iszonyú csicsás vakító / feltűnő színes mintázat.Aztán, aki megpróbál érvelni mégiscsak a cipő mellett
az azért gondoljon bele, hogy nem véletlenül árulták ezt a 90-es években tornacipőnek! És nem utcai cipőnek. Tornaórán elmegy. De utcára egyszerűen még így feltupírozva is igénytelen.
Az meg, hogy az egészből ilyen divatot csinálnak a vásárlók butaságára és igénytelenségére, valamint a forgalmazók eszére utalHa ennyi bugyuta ember létezik, aki képes 15-20 ezreket adni egy kiszínezett tornacipőért, akkor hajrá, nagy biznisz van benne.
Na, aki még ezek után se értené mire gondolok megpróbálom látványosabban előadni
egyszerű un. "eldobható" tornacipő a 90'-es évekből ~ 4-500 forint
menő divatos cipő 2010-ből ~ 15.000 forint
Szerintem így jobban érződik az irónia amit és a vicc, amit számomra ez jelent
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tudom, sok cikk íródott ezzel kapcsolatban, de úgy érzem ki kell már írnom magamból.Egyszer nekem azt mondták, hogy...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest