Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Igen, amikor hazalátogatok, akkor ráérősebb vagyok. Az említett eset is ilyenkor történt. Gyalog bejártam egész Mátyásföldet és Sashalmot...gyerekkori emlékeim színterét. Na, nem egy nap alatt. Minden utcát megnéztem, minden változást, új tetőt, kerítést megcsodáltam, kutyát, macskát észrevettem. Ha azok a bizonyos köszönést nem fogadó esetek nem a mi utcánkban estek volna meg, akkor egy szót sem szóltam volna, mert tényleg "nem normális" (?), ha valaki "idegeneknek" is köszönget. Elvégre ez nem Anglia!
Viszont London külvárosában egyszer a házigazdáinknál korábban érkeztünk a barátaink házához, s amíg ők is hazaértek, addig mi az utcán föl-alá sétálgattunk fáradtan, lógó orral. Egy-pár ember kutyát sétáltatott, mások kocogtak, futottak stb. Nagyon váratlanul ért, amikor az egyik hölgy nagyon kedvesen ránk köszönt és egyben az időjárással kapcsolatos véleményét is megosztotta.
Akaratlanul is mosolyogni kezdtünk, amitől a fáradtságunk is enyhült.
Egy másik gyalogos is ránk köszönt, plusz egy kérdéssel is megtoldotta a barátságos közeledést.. Megkérdezte, hogy túristák vagyunk? ..És ezzel el is kezdődött az beszélgetés, ismerkedés. Kiderült, hogy ő a barátaink legjobb barátja.
Rögtön behívott bennünket a lakásába egy teára és egy kis pihenésre.
Elfogadtuk, és közben nem győztünk csodálkozni ezen a közvetlen, családias, angol módin. A hiedelemmel ellentétben Angliában egyáltalán nem hűvös fogadtatást kaptunk --még az idegenektől sem--, hanem baráti ölelést.
Hát, ezt bizony még tanulni kéne kis hazánkban.Mondjuk én már annak is örülnék, ha az utcánkban vissza köszönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest