- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
A tanítóim a modern eszközök voltak-. mint például a könyvek. és most nem olyanokra gondolok mint a járás...
Nemzeti identitásomat a környezetemtől kaptam, és önmagamban fejlődött ki, szülői, nagyszülői behatástól gyakorlatilag mentesen.
Vagyont semmit sem örököltem, adósságot ellenben igen.
Nyelvek: könyvek, barátok, tv, iskola. Minden nyelvemet anyanyelvemnek tartom.
A magázódás, tegeződés megkülönböztetés (Magyarországon). Ami része az EU-nak. Ha megnézed, hogy az EU-ban ez hány %-nyi lakost érint látni fogod, hogy ha vki tágabb határokban értelmezi hazáját, és nemzeti kultúrájának\identitásának fizikai határait, akkor a tegeződés jön ki mint alap köszönési forma. Igen ez nem amerika, nem is vagyunk red neck-ek. Hiszem, és tapasztaltam, hogy a tegezést igenis lehet normálisan, udvariasan, tisztelettudóan csinálni. Amerikát ne hasónlítgassuk már az EU-hoz! forog a gyomrom még a gondolattól is! Ugyan annyira vagyok EU-állampolgár mint amennyire MAGYAR. Egyik sem előzi meg a másikat. Tudom, hogy hozzú távon csak így lehetünk versenyképesek- egységben.
OK, hogy betette a lábát hozzánk néhány multi Ők irányítják mindennapi életünket, sok multi nem csak vendégségbe jött ahogy azt állítod. Nem csak munkahelyeket hoztak magukkal, hanem kultúrát is. Ez lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, de ez van.
Hogy kinek kéne tisztelnie kit, az sztem egyértelmü: örülj a multinak, szeresd a multit, tégy meg mindent, hogy még több tevékenységet hozzon az országodba! Neked kéne előre köszönni (tegeződve természetesen) a multinak, és nem Magyarországnak a multinak
Miért? Mert kicsi a belső felveőpiacunk, nincs tőkénk, kevés a hazai kézen lévő munkát, adót generáló nagy cég. Aminél meg érdemes dolgozni is az meg a nullához konvergál!
Még 10 év, s már nem is a tegeződés, magázódás lesz a gond, hanem azért küzdünk, hogy a fiatalokkal elhitessük, miért jelent nekünk többet 1848, mint a hálaadás napja
egyet értek ebben! de ez nem a multik, nem a (szerintem) pozitív kultúrális változások eredménye->tegeződés. Az okát máshol találod, de ez off lenne itt.Szval ennyit a tiszteletről. A sablonoknak van egy nagy hibája-nem mindenkire lehet ráhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megkérdeztem tőle: „Akkor mi most tegeződünk?” Persze! – mondja, tegeződik ő mindenkivel.
- World of Warships
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Insta 360 X3, selfie stick, dive case, 64GB SD
- DELL XPS 9510 i9-11900H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 TI Laptop GPU
- DIY Amlogic A311D ( s922x + NPU ) 4+32 GB RAM 2.2GHz Khadas VIM3 Pro szgép. média lejátszó
- HP Pavilion x360 2in1 - 14" FHD IPS TOUCH / i5-10210U / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / B&O / FP / HUN
- DDR5 16 GB 5600 Mhz SK hynix notebook ram
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest