Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
De az új Metro felületet kötelező használni?
Én 3 percig láttam Win8 install után, aztán feltettem egy Classic Shell start menüt és pont ugyanúgy használom azóta is, mint egy Win7-et. Csak gyorsabb, jobban bánik az erőforrásokkal és kényelmesebb is. Szerintem sok apró újítás van benne.De a lényeg, hogy számomra egy kényelmesebb, gyorsabb Win7. Használatra és kinézetre.

A felülete meg soha nem zavart így, amitől mindenki ki van akadva.Ezt a start menüt meg aztán tényleg nem nagy kunszt feltenni. Next, next és utána választhatsz, hogy XP-s, Win7-es vagy milyen start menüt akarsz. Ill. egy rakás extra is van benne. Most ott tartok, hogy ha Win7-et használnék akkor is feltenném, mert sokkal jobban testre szabható és kényelmesebb.

Az Office az más. Sikítva töröltem le és tettem vissza a 2013 helyett a 2010-et. Ha már itt tartunk, nem is a csempe dizájn, hanem ez a fos egyszínű, stílusosnak hitt dizájn az ami abszolút anti-ergonomikussá teszi az egészet.
h1mpi: Intelnél találkoztam driver hibákkal, többel is, de az szvsz nem a Windows sara.

-
Nem tudsz paradigmát váltani ennyi... van ilyen ember, de igazából ha belegondolsz ez a fejlődés gátja is gyakran (mint tulajdonság).
Voltak akik képesek rá, és az "újaknak" meg tök alap lesz.

Én használok Win7-et és 8.1-et is napi szinten, mindenféle feladatra... és ez a kötelező UI stb stb macera egy akkora baromság hogy csak na. Ez is már ezerszer legalább el lett mondva, ha nem többször. De furcsa hogy még mindig ezt olvasom mindenhol... egyszerűen vannak emberek akik nem képesek a változásra és lusták is hogy tényleg megtapasztaljanak dolgokat.
Egyébként pedig a 8.1 rengeteg dologban jobb, és igazából napi szinten sem tudnék semmit mondani amiben rosszabb mint a 7 emellé.
Alapvetően pont ez folyik a DX és tsai oldalán is csak "iprági szinten". És tisztán látható milyen antifejlődést okoz... csak hogy "on" is legyek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi