- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
LamerGyuri #356 üzenetére
Az az egyik, a másik meg hogy elveszik a véletlenül beeső nyeremény varázsa. A plusz motiváció a random versenyzéshez, hogy megyek csak úgy és talán nyerek egy ritkát mert máshogy nem lehet megszerezni.
Vagy a vacillálás mint a játékélmény része, hogy a ritka elnyert partot melyik kocsiba építsd be ... az egyéniség kifejezése azáltal hogy melyik kocsiba szánod a ritka cuccot.
Hogy megtapsolod a lobbyban azt, aki valami nem nyerő kocsiba pakolta a nehezen nyert alkatrészét.
Hogy a felultrázott kocsit is már teljesnek tekinted tuning szempontjából és az elnyert elite cucc erre rá márcsak ráadás, ünnep. Nem pedig az van hogy nincs kész a kocsi amíg nem tele-elite part-os.
Ez mind kiesik és csak a kiszámított lélektelen money-grind fokozódik.
Ilyesmikre gondoltam.
Meg emlékszem World Online PL-en többször is gondoltam, hogy szivesen visszadnám a megvett 5 csilis partokat a hiánytalanul fel-elitezett kocsijaimból, ha a többiektől is elveszik. -
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #356 üzenetére
Már kis is ment a fejemből a botozás
Az van, hogy én üdvözülten fogadtam mindent, ami drága. Mert melós és a játékommal én adok neki értéket. (Közben két hete időm nem volt bejelentkezni sem
) A csalókat baromi egyszerű lehetne szűrni. De ha nem szűrik és az mellett klikkesedés is van/lesz, na akkor én is feladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Programozás topic
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- HTPC (házimozi PC) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest