Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lindemann
tag
Azért szerintem nem kéne ekkora ügyet csinálni a cikkből, hogy így bünteti a törvény meg úgy, meg, hogy jelentsük fel a cikk íróját...Ne vicceljünk már. Miért jelentené fel bárki is? Valahol a rendőrségen dolgozol, hogy ennyire sérelmezed a dolgot? Feltételezésekért még senkit nem csuktak le, a cikkből meg nem lehet semmi konkrétumot bebizonyítani. Ez az egyik.
Az is tény hogy kissé túlzás felrakni ide egy ilyen cikket, de ha a házigazdákat nem zavarja, téged se kéne hogy zavarjon, meg mindenféle bűnpártolásról beszélni
A harmadik amit meg még szívesen hozzáfűznék a cikkhez, hogy bár nem élek drogokkal, (és nem is szándékozom), én sokkal inkább a dohányt és az alkoholt tenném illegálissá, mint adott esetben a füvet. Mert míg az előbb említettekkel károsítja az ember a saját szervezetét nem is kicsit, a füvet nem lehet túladagolni, persze rá lehet szokni arra is. (elnézést az okoskodásért, de én is ültem iskolapadban és voltam nem egy előadáson is)
-
tkazmer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest