Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunkel
őstag
Köszönöm én is, jó cikk, ez alapján telepítettem magam is.
Egy észrevétel, amivel némi időt lehetett volna spórolni:
a 3. oldal (Telnet) után jöhetne az utolsó (FFP a merevlemezen) mert az ffp az usb-n csak addig kell, amíg a csomaglistát bele nem editálod a fájlba. Az transmissiont utána elég már a hard drive-ra telepíteni és beállítani. -
dunkel
őstag
Próbálkozhatsz kábel cserével, de az 99% hogy nem fog segíteni.
Meg kellene nézni, hogy más eszközökkel milyen sebességgel tudsz ide-oda másolni:
1: rádugsz egy másik gépet a switchedre és a két gép között másolsz
2. a másik géppel másolsz a NAS -ra/rólígy tudod kideríteni, hogy a NAS, a géped vagy a hálózat a hibás. A NAS-on a legújabb fw van? Ugye nem FTP-n másolsz?
(#1195) ubid A VLC tud ilyet, megnyitod a lejátszási listát (Ctrl + L) és ott helyi hálózat - upnp. Más kérdés, hogy valamiért most nálam ez nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
-
dunkel
őstag
Mekkora kötsög ez a gugli, nem tudja kitalálni magától mit akarsz tőle, ugye?
-
dunkel
őstag
válasz Mazsika #1463 üzenetére
Nem, az 1-el kell kezdeni. Nem tudom honnan vetted, hogy a 8-al kell kezdeni egyébként.
1-2-3-8-4-5-6-7
3-ban elég eljutni odáig, hogy beléptél telneten. Utána mehet a 8. Ha tovább mész akkor sincs ám gond, csak gyakorlásképp meg kell csinálni még 1x
És nehogy megkérdezd hogy kell text fájlt létrehozni linux alatt, mert azt sértésnek fogom venni. De csak azért mert lusta vagy és a google top3 találat erre a kifejezésre szinte biztos, hogy jó. -
dunkel
őstag
válasz yello72 #1469 üzenetére
Minden jó. Arra készülj, hogy a 100-as routered miatt a pc-nas közti fájlmozgatás nem fog hasítani. De mivel a nas torrentezik nem a pc, így nem is kell ide-oda másolgatni semmit. A 100-as háló meg bőven elég a BD50 streamelésének is.
A film nézésre javasolt a kábeles bekötése a tv-nek, wifin nem garantált, hogy átmennek a nagy bitrátájú tartalmak.
Az xboxos kérdést passzolom.[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz petya80 #1559 üzenetére
Nálam a wd20ezrx már jónéhány smart mutatóban határérték felett van, Prefail állapotot ír mellé. Jövő héten próbálom is gariztatni. Szerintem amúgy nézz tesztet, számolj mennyit költenél rá, vedd minél több garival. Az, hogy nekem hibás lett 3 hét után még nem jelenti, hogy nálad is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest