- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A webes közzétételes megoldást próbáltam. Elvileg müxik, de nálam nem tud mit kezdeni azzal a szituval, ha a média elérési útja nem írható címsorba pl. ékezetes, vagy egyéb, nem szabványos url karakter, illetve szünet miatt. Ezen kívül a lejátszó pufferét is érdemes nagyobbra állítani.
-
betyarr
veterán
hát épp ezaz,hogy egyik megoldás sem tökéletes.én azt szeretném,ha streamelné és nem letöltené a filmet.a vlc majdnem jó megoldás,de ha szüneteltetem,vagy háromnál többször beletekerek a filmbe,akkor leáll a lejátszás.érdekes,hogy eleinte párszor ha egy távoli gépről kattintottam a filmre,akkor szépen elkezdte streamelni (a wmplayer még mutatta is hogy streamel),lehetett pause-olni,tekerni bele ahányszor akartam,nem volt gond.azonban később valamiért ez megváltozott és először letölti az egészet és csak utána kezdené lejátszani.nem tudom mitől lehet és hogyan lehetne ezt megoldani újból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest