Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
E.Kaufmann #50 üzenetére
3ware 9500S-4LP kőkemény 5k volt.
-
lapa
veterán
válasz
E.Kaufmann #53 üzenetére
megmagyarázni én is mindig meg tudtam, ennek ellenére nem kell 1 tb-nál több online. hogy havonta feldugsz-e valamilyen offline hdd-t egy másolás v backup erejéig az más kérdés. de nem kell minden online. előző évadokat se nézi senki rendszeresen, hogy triviális példát említsek. innentől meg a sok hdd ágyúval verébre + simán el is pusztulhat bármi tüske miatt.
raid 0 meg 1 se otthonra való, semmi értelme otthoni környezetben.
-
Honkydoo
őstag
válasz
E.Kaufmann #39 üzenetére
Amúgy igen, használható soft raid kártya is. Bár azokkal nincs sok tapasztalatom
de szerintem egy raid10 nem okoz akkora cpu terhelést sem, mint mondjuk egy raid5.
-
Honkydoo
őstag
válasz
E.Kaufmann #39 üzenetére
Amikor én néztem a régi használt szoftveres és hardveres raid kártyák kb egy árban voltak. Sőt a hardveres olcsóbb volt, és végül ezért (is) lett az.
-
Sanchez638
addikt
válasz
E.Kaufmann #4 üzenetére
Nekem arra kéne, hogy kb 1-2 nap között mentene. És kb. 2-4 darab ide vnyó menne benne. Am meg ez a cucc, integrált procis mini cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest